Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Sajnos döntened kell. Régi szám, vagy Like...
Kapásból nem lehet hűséget "átíratni" másik számra. Továbbá Like csak új előfizetésként igényelhető....

Az utolsó részben a megoldást is említetted: muszáj új előfizetést, új telefonszámmal rendelnem ha nem szeretnék júniusig várn.

-
Sziasztok!
Mivel egyetemista lettem, szeretnék magamnak egy Like díjcsomagot rendelni. Ezzel idáig semmi gond nincs, de én szeretném megtartani a jelenlegi telefonszámom, ami most nem az én nevemen van, viszont júniusig tart rajta a Fun díjcsomag hűségnyilatkozata. Esetleg az megoldható, hogy a mostani díjcsomagot áttesszük egy másik számra (másik névre), így a saját telefonszámomra rendelhetek Like díjcsomagot? Ha jól sejtem, csak a saját nevemen lehet a Like díjcsomag, tehát lényegében annyi lenne, hogy a mostani számomról átadom másnak a díjcsomagot (a hűséggel együtt), átíratom a saját nevemre, és Like díjcsomagra váltok.
Megoldható ez, vagy muszáj új előfizetést, új telefonszámmal rendelnem ha nem szeretnék júniusig várni?
Ha igen, hogyan?Remélem érthető, elég komplikált

-
ESP
őstag
USB-s stick!
-
-
ESP
őstag
Szakik segítsetek

T-mobile-s mobilinternetem van. Magyar határtól 5km-re vagyok. Itt jön a probléma ugyan is néha az osztrák T-re kapcsolódik fel amit én nagyon nem díjazok. Nem lehetne valahogy beállítani hogy csak a magyarra menjen fel?
khhmm jött egyszer egy szép számlám.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok! Van valami információtok arról, hogy hőn szeretett szolgáltatónk a Nokia Belle Refresh-t kiadja valamikor egyátalán? Nokia 500-asom van és persze T-függő. 1 hónapja kijött a független készülékekre és a Telenor egy kibelezett valamit már adott ki.
Van valami infótok? Előre is köszi!
-
gabo89
senior tag
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Még egy év hűségem van a T-nél, így hosszabbítással nem vehetek új készüléket.
Ezért Domino csomagban vennék egy iPhone 5-öt. Viszont a meglévő előfizetéses kártyámmal szeretném használni. Van-e arra mód, hogy a meglévő kártyámat ingyen kicseréljék nano-sim-re, vagy ebben az esetben fizetnem kell érte? Köszönöm előre is. -
M^xx
aktív tag
válasz
blueye
üzenetére
Lehet elnézek valamit, valóban soknak tűnik. A jelenlegi számlát nézve a T-mibile H hálózaton belül - pihenőidőben és a nemzetközi 2.EU díj -Munkanap (7-22) közötti menyiségeket összeadom akkor ez a szám jön ki 593 az akkor lehetséges, hogy nem az időtartamot jelenti ?
Itt egy kép, ez nem az én előfizetésem, de látszik rajta az a rész, barnával bekereteztem azokat a számokat adtam össze amik a mennyiség alatt találhatóak viszont az én számlámon az utolsó a nemzetközi 2.EU díj -Munkanap (7-22) :
-
-
polonic
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezt bovebben, kerlek.
Kapcsolat pontokra gondolsz? Es hogy ha elfogynak a pontok? -
Gyick
őstag
üdv!
Szeretnék venni egy xperia S-t de ez a készülék micro simes,de nekem még a nagyobb sim kárrtyám van.ilyenkor megoldható hogy megmaradjon a számom vagy kell vennem egy új számot?A készüléket nem a t-mobilnál venném hanem függetlenül gsmboltban.. -
M^xx
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
egyéni vállalkozó van, szóval az is érdekel

-
M^xx
aktív tag
Hali srácok !
Segítséget szeretnék kérni olyan embertől aki átlátja a díjcsomagok és hozzátartozó kiegészítő csomagok legjobb kombinációit. Amit szeretnék röviden, adott egy 4 tagú család tehát szükség lenne 4 SIM-re -1 főkártyára átlag 600 óra havi beszélgetéssel+ kis internettel (1-2GB), -1 fő 350 óra havi beszélgetéssel+ kis internet (1-2GB) -1 fő 350 óra havi beszélgetéssel internet nem kell -1 fő 60 óra havi beszélgetéssel internet nem kell.
Milyen csomagokat és kiegészítőket ajánlanátok ebben az esetben ?
A segítséget előre is köszönöm

-
Coleszi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki like díjcsomagot használ, annak lelassítják-e az 50/300 MB elérése után az internetet? Mert nekem a djuice-nál az 500 MB után nem, pedig bele van írva a szerződésbe, hogy igen.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
polonic
félisten
Most néztem, hogy az ECO csomagoknál nincs hívószámkijelzés a tarifacsomagban. Azt külön meg kell rendelni 203 Ft-ért.
Ez most komoly?

Ezért külön pénz kérni. . . Alap dolognak kéne lennie.
-
törölt tag
Egy hülye kérdésem lenne!
Valaki nem tudja, hogy a 2011. áprilisi akciós T-Mobile készülékek árlistáját honnét tudnám megszerezni?
Bárminemű segítséget előre is megköszönném!
-
kutga
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm!
-
Bling95
őstag
Ha webshopon rendelem meg T-nél az iphone5-t akkor a számla milyen névre fog szólni?
ÁFA vissaigénylés miatt fontos lenne -
kp78
veterán
-
törölt tag
válasz
Totheground
üzenetére
speedshopnál már van.
-
Okean
tag
Sziasztok! Sikerült már valakinek ideiglenes diákigazolvánnyal - illetve az új rendszerben azt helyettesítő nyomtatvánnyal - Like díjcsomagot igényelnie? Az ügyintéző elhajtott azzal az indokkal, hogy nem tudja beírni az igényléshez szükséges igazolványszámot.
-
blueye
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Persze igy van. De a Mammut t annyira flagship bolt h ott arusitottak eloszor az iphone5ot es tenyleg 1 honapig nem volt adapteruk,mig a szomszedos vodaban eddig mindig volt.
-
St3ven
addikt
Köszi srácok, tehát magára a telóra érvényes ugyanúgy a jótállás, csak az egyéb tartozékokra nem. Azért az így is elég jó.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Illetve az egyéb tartozékok.
(#20844) blueye
Megnövekedhetett az igény manapság, mivel kibővült a microsimes készülékek köre. Több helyen volt folyamatosan, de azért az egyes üzletek készülék/tartozék készleteiben lehetnek eltérések.
-
St3ven
addikt
A telómhoz közel két éve kapott jótállási jegyen az szerepel, hogy a 12 hónapos kötelező jótálláson felül a Magyar Telekom Nyrt. további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt.
Ez utóbbi mire vonatkozik? Van valami megkötés/korlátozás?
-
kp78
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
T-pontban is

Szerk.: most látom, hogy már volt válasz

-
blueye
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
ebayen már bőven van.
@Soulfly842: és kapható is? Én micro-normal SIM adaptert akartam venni a budapesti Mammutban (pontokért) és 1 hónapig egyáltalán nem volt.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Igen... kb. 1-2 hete már szórtak ki a T-Pontokba az új sim méreteknek megfelelő sim adapter variánsokat...

-
Totheground
addikt
Kapható már nanosim -> microsim adapter?
-
Soulfly842
addikt
Az igényléshez semmi extra nem kell. Abban az esetben, ha neten vásárolsz domino sim-et, akkor a fentebb tárgyalt 2790 Ft-os díj mellett most alapban a domino 5 kerül beállításra. Üzletekben egy Domino kártya 4050Ft-ba kerül, ha számodra ez egyszerűbb (2700 Ft lebeszélhető ugyanúgy, a többi a belépési díj). Feltöltésenként egyszer, ill. az aktiválást követően szabadon választhatsz díjcsomagot.
a 1777-es számon - IVR felülteten keresztül - akár te magad is módosíthatod.
A menütérképet is elérheted az alábbi linken (akár a domino 5 kedvezményezett öt száma is beállítható itt - későbbi ügyintézések során megegyébként is hasznos lehet):
-
club1
veterán
Persze, mert ennél a módszernél az interneten kezdeményezed a hívást úgy, hogy megadod a saját számodat, meg a hívandó számot, és a rendszer először téged hív fel, majd miután felvetted hívja a hívandó felet a te hívószámoddal (hallod ahogy kicsöng). Ha ilyenkor nem veszi fel a hívott fél, akkor is történt telefonhívás feléd.
-
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Biztos nincs net a számomhoz.Kollégának (az ő számához van csatolva minden szám a cégen belűl) asszem van. BB nemtudom melyik van neki,de tavaly nyáron volt 160K körül és akkor cserélte ki 0Ft-al.
A tandem SIM-et stick-el tudom netezésre is használni,ami persze az én számom mellé számolja a netet. Ez jó,de lehet hogy nem tudom kihasználni.Nincs laptop és/vagy tablet.
Az éncégem start-ból csak 1900 beszélhető/netezhető le?
ehhköszi,ebből tényleg személyes látogatás lesz

-
kutga
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi, ez tetszik. Mi kell igényléshez? Vagy csak bemegyek és kiadják?
-
Soulfly842
addikt
Ha kevesebb számról van szó, akiket sűrűn hívsz, akkor domino 5 (itt szolgáltatótól függetlenül be lehet állítani öt kedvezményezett számot), ha Sok számról, nagyobb forgalommal akkor dominó aktív (bár ez utóbbi esetben már lehet célszerű megfontolni a havidíjas előfizetést is).
-
Soulfly842
addikt
Csak az árakról tudsz tájékozódni, ha nem vagy aláíró/meghatalmazott a cégben. Ha aláíró vagy, akkor aláírási címpéldány+személyes iratok, ha nem akkor aláírási címpéldány+két tanúval és bélyegzővel hitelesített meghatalmazásra szükséged lesz.
Abban az esetben jár ÉnCégem díjcsomag esetén nagyobb készülékkedvezmény, ha az adott telefonszámon van Business netes internet is és erre hűségidőt ír alá az ügyfél. Ha én cégem Startban vagy akkor van egy nettó 1900 Ft-os alap, erre menne rá egy Businessnet M-es nettó 3000-ért így nettó 4900 Ft-os havidíjra vállalt két év hűséggel pl. egy Lumia 610-es 0 Ft, egy Alcatel ot-995 990 Ft-ba kerül (ezt csak a kedvezmények érzékeltetése végett írom, nyilván magasabb árkategóriákban is vannak ilyen, vagy ettől nagyobb készülékkedvzmények is).
Sokaknál az az ellenérv az ilyen nagyobb netes csomag ellen, hogy telefonról úgyse forgalmaznának annyit, s pont ezért találták ki az úgy nevezett Tandem Sim-et... Ez havi 400 Ft-ba kerül és így nulla forintért ellehet vinni egy net alapú kártyát ugyanahhoz az előfizetéshez amin rajta van a Bnet, s emellé 0 Ft-ért egy mobilinternetes sticket is...
Ezzel a megoldással egyidejűleg lehet használni ugyanazt az internet előfizetést az adott mobiltelefonról, ill. ezzel egyidejűleg akár számítógépről/laptopról/táblagépről is.
Ha belegondolsz a készülékkedvezmény mértékébe, olyan mintha -nagyságrendileg - a kapott készülékkedvezménnyel egy éves (vagy adott esetben akár többet) mobilnet árat letudnál
Szerintem megéri, s még kapsz cserébe egy hasznos szolgáltatást is. 
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Domino Feltöltőkártyát a második telómba, amit főleg esténként és hétvégén használnék. Milyen díjcsomagot ajánlanátok?
Az ismerősök közt vegyesen van T-s, Vodás, kevés Telenor.
-
Möhe
addikt
Üdv.
Flottában vagyok a cégen belűl,és lassan már elkoptatok egy régi telefont. Váltani szeretnék ,de beléptem a profilommal a honlapon és szinte egy áron mozognak a listással. Pedig 3 éve van ez az előfizu,igaz előfordul késés a fizetésnél,de átlag 150k-s a havi számla. Éncégem STmix-ben vagyok.Egyénileg menjek be egy boltba és kérjek személyes ajánlatot?
-
Otisz
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Azt hittem, hogy az új csomagoknál a 4G-re gondoltál

Ennyit találtam, mint újdonság. -
spirit007
senior tag
Sziasztok!
Domino 5 csomagos SIM-et szeretnék vásárolni, ami jelenleg Quick SIM kártyat vásárlásával abszolválható.
Nos, munkából hazafelé bementem egy T-pontba ahol nem árulnak ilyet... de annyi felvilágosítást kaptam, hogy benzinkutaknál és újságosoknál kapható.
-nyilván PR-esek nem ismerték a klasszikus szoci reklámot : "cipőt a cipőboltból" -ők úgy gondolják : cipőt a zöldségestől
Ezek után haza felé még bementem három benzinkútra -egyiken sem volt, valamint egy újságoshoz, ahol szintén csak nézett a hölgy mint vett nyúl a zsákban.
Itthon gyorsan elkezdet nézegetni a honlapjukat de szinte semmi infó nincs ezekről a bizonyos _kijelölt_ helyekről csak ennyi:"Az ország több száz benzinkútján (pl. kijelölt MOL és Shell kutaknál), a Kupon Portfólió partnereinél, kijelölt újságárusoknál és egyéb értékesítési helyeken vásárolható meg. Fontos! A Domino Quick nem kapható a T-Pontokban és a T-Mobile partner üzletekben"
Valaki tudna egy linket, vagy pár címet/üzletet Üllő 20km-es körzetében, ahol tutira vehetnék ilyen kártyát?
Köszönöm.
-
Otisz
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Net&Roll 4G mobilinternet-csomag 11.990.-
Maximális letöltési sebesség: 60 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség: 4 Mbit/s
Csomagba foglalt belföldi adatforgalom: 40 GB -
BéHGT
senior tag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Milyen új internet csomag?
-
Newyorker
addikt
T függő Iphone 3GS-t a T mobil mennyiért függetlenít?
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Van egy Like díjcsomagom, melynek a hűsége november végén jár le. Készüléket nem vettem hozzá, csak az előfizetést.
Lehet vennék egy új telefont, és az a kérdésem, hogy vehetek-e úgy, hogy a hűségemet most meghosszabbítom (hátralevő 2 hó + 2 év), vagy meg kell várnom míg letelik a hűségem? -
KZP
őstag
Az előbb próbáltam személyesen a Corvinban található T-ben egy 3000 Ft-os autós tartót vásárolni, de mikor mondtam, hogy bankkártyával fizetnék, mondták, hogy nem lehet, csak kp-val... Na, én ilyet még nem pipáltam.
Ennyire nem kell nekik a pénz?
-
bopeti98
őstag
Másnál is dobálódzik a T-Mobile Stick Hspa és Edge között? Hspa maximum térerő mégis random átvált Edge hálózatra.
-
BéHGT
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Értem, ezt jó tudni, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha igen, hogyan?

ehh