-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
крокодил
tag
Voip-akart lenni az a Voice...
-
крокодил
tag
Sziasztok! Meg tudnà mondani valaki, hogy melyek azok a Vioce szolgàltatàsok amikért percdíjat is szàmlàznak az mobilnet adatforgalmon felül? A Facetime és a Viber is fizetős így? Ez csak a hanghívàsra vonatkozik, vagy az üzenet küldésre is?
-
крокодил
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mikor várható az iPad Air szállítmány beérkezése a Telekom központi raktárába?
Nem tudják szállítani a megrendelésem, még mindíg készlethiányos... -
крокодил
tag
-
крокодил
tag
válasz djculture #37922 üzenetére
Írtam nekik panaszlevelet, mert ők azt vállalták, hogy 30 napon bellül kiszállítják a tabletet és én ezért kötöttem meg a szerződést. Az, hogy készlethiányos volt és én azt töröltettem, pontosítok, módosíttattam egy iPad Air-re, az az ő saruk, ez nem egy új megrendelés. A megrendelést nov.18-án adtam le, a telepítés 26-án történt meg. Amennyiben dec. 18-ig nem küldik meg a gépet, fogyasztó megtévesztése miatt feljelentem őket a fogyasztóvédelemnél es a Hírközlési Hatóságnál, aztán nem érdekel az egész tovább. Majd kivizsgálják azok azt annyi. JÓNAPOT!
-
крокодил
tag
Király! Az iPad Air is készlethiányos lett! Jaaa, de ha egyösszegben kifizetem, úgy megolodható T-Pont-ban...
Rálát valaki, hogy mikorra várható a kiszállítás?[ Szerkesztve ]
-
крокодил
tag
Sziasztok!
Van egy folyamatban levő Telekom-os lakossági internet mellé rendelt iPad Air-em, amit még nem szállítottak ki. Tartok tőle, hogy karácsonyig nem fog kiérni. 9-én adtam le a rendelést mert az előtte rendelt iPad Retina készlethiányos volt és arra már november 25-óta vártam. 9-én ezt töröltettem és megrendeltem az Airt. Az ügyintéző azt mondta, hogy tekintettel ez előzményekre, ezt sürgetni fogja és kiér a héten...Minden nap érdeklődök a 1412-es számon, de a rendelés rögzítésén kívül nem látnap semmit. Rendelésszám és jegyazonosító még nincs és azt mondják folyton, hogy a webshop-osoknak továbbították és ott mennek körülményesen a olgok. Létezik olyan telefonszám amin a webshop-ot el lehet érni? Az internet telepítése megtörtén november 26-án, amit emiatt a kedvező részletfizetés miatt igényeltem. Amennyiben nem ér ki a csomag 23-ig, felbonthatom a szerzőésem?
[ Szerkesztve ]
-
крокодил
tag
Még ma sem sikerült túllépni a 'Jóvágyhagyásra vár' státuszon...
Tegnap de. 11 után adtam le a rendelést online. -
крокодил
tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy aranykártyásként hány új előfizetést vehetek egyszerre és kérnek e előleget?
Tavaly decembeben kötöttem az első hűségemet a szolgáltatónál és ebben az évben az asszonynak is vettem egy telefont a nevemre. Nyáron aranykártyás lettem és most úgy gondoltam, karácsonyra kettő Ipad-et vennék előfizuval, részletre magamnak és a feleségemnek. -
крокодил
tag
Sziasztok!
Van egy előfizetésem, de meguntam az előfizuhoz választott telefont és beszereztem a napokba egy iPhone-t.
Ki kellene cseréltetnem a SIM-et micro SIM-re. Van ennek plussz költsége, vagy ingyen kicserélik? -
крокодил
tag
Azért cég esetében biztosan nem ilyen egyszerű. Mivel ha egy céget felszámolnak, mert csődbe megy, felszmoló biztost jelölnek ki, hogy rendezze a cèg tartozásait a hitelezői felé. Megkapja a cég minden tulajdonát, így a mobiltelefonokat is. Értékesiti az eszközoket és abból fizet. Amennyiben a T letiltja a telefonokat, azokat nem lehet eladni, ergo egy fillért sem kap.
-
крокодил
tag
Sziasztok! tudnátok segíteni abban, céges telefonokat is tiltanak, vagy azokra más szabályok ervényesek? Azt az infót kaptam, hogy magánszemélynek tartozás esetés, előfizusnál csak SIM tiltás van, készülék tiltás csak akkor, ha részletre vette a mobilt. Cég esetében pedig a ctv. miatt nem tilthat telefont a szolgáltató. Ez így helyes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest