- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én elküldtem volna, de tegnap nem voltam gépközelbe... és max 40 perc maradt volna, ha minden igaz.
"Mindenki most használja a 10 napos korlátlanságot..."
Majdnem mindenki... én még nem is aktiváltam... már ha még lehet... de akkor sem fogom nagyon használni max pár száz megabyte...
-
törölt tag
Szia!
A Puskás online 19. 23:59-kor lejárt. Nincs mód a folytatásra.
Időkeretre, azt írta egyébként az oldal, hogy ha csak bezárod, nem ér semmit, hanem ki is kell jelentkezni...
Amúgy praktikusan olyan időpont célszerű, amikor egybe megtudja nézni az ember (igen, ez logisztikailag nálunk sem votl egyszerű...). -
polonic
félisten
-
Dusee
őstag
-
Az is jó, csak akkor mi értelme az egész online dolognak,ha rohadtul nem tudom kihasználni? Most még rendben, amíg Pesten vagyok, de ha hazaköltözök vidékre, nem fogom tudni levásárolni arra, amire akarom,csak ha megyek 10 km-t az első T-ig? Na, majd még egyszer azért felhívom őket, csakazértis
-
ANDROID???
addikt
NA igen, ez benne a hatalmas nagy röhej, hogy ezt sem tudják/akarják megoldani, így csak a nyamvadt sms-t várhatod ha bármi ügyed van, hogy értesítsenek, vagy rohangálhatsz személyesen befelé feleslegesen.
Nekem volt rá példa már hogy a telefonom a "zservizből" visszatérve a T-be az sms még sehol és mivel bementem ott kiderült, hogy a telefonom már ott volt az azt megelőző nap óta, így lehet hogy ott lapult volna még 1-2 napot is míg küldik a szutykos sms-t. Amikor leadtam, olyan is volt, hogy aki korábban átvette, arról tájékoztatott, hogy a telefon még el sem indult a külső szervizhez pedig 4 munkanap már akkor eltelt. Szerintem ez szánalmas, de nem kicsit. Ráadásnak amikor egy ottani dolgozó számon kér, hogy miért nem viszem ki magam budaörsre, na az kissé felháborító hogy elvárja tőlem a tömegközlekedés adta lehetőséget (csak oda 1,5 óra az út ) kihasználjam, de ilyenkor én vagyok a jó fej, hogy nem közlöm vele, hogy vigye ki ő maga... Én is boltban dolgozom, de nem csinálok ilyen köcsögölődést ha valaki visszajön, hogy a termék rossz vagy hibás amit vett tőlünk, hanem cserélem segítek minél egyszerűbben gyorsabban intézni amit csak lehet az ügyben, vagy visszaadom neki a pénzét... Pedig megtehetném én is hogy lesz@rom a baját, de az az üzletnek nem jó, csak ezt a "nagy" cég nem is akarja látni...
A sablonos szöveg meg aztán tényleg fájó, "nekünk fontos az Ön elégedettsége....", na ja, akkor miért hangzik el a sajnos és a de és egyéb felesleges szavak használata... -
djculture
félisten
"De egy teljesen vadidegentől én sem mernék venni semmi ilyet, papír ide vagy oda."
Egy ügyvédhaver mondja mindig ha nem kell a papír akkor feleslegesen görcsöl rajta az ember de ha kellene meg tuti hogy nem volt szabályosan tanukkal kitöltve és ellenjegyezve.
Ez téma végszónak akkor jó is
-
erdoke
titán
Ez a legolcsóbb havidíjas csomag? Van egy privát számom, amit szinte nem is használok, és jelenleg 1800 Ft környéken fizetek havonta. Esetleg érdemes lehet áttenni bármibe, amin lényeges megtakarítás érhető el. A 750 Ft már 1000-1100 Ft spórolás havonta, annyiért másik számra kérhetek 1 GB extra netet.
(#22312) Vangelis
Én neten rendeltem szeptember közepén az i5-öt, simán beleraktam a kedvezmény pontokat, gyakorlatilag 0 indulóval küldték ki a 64 GB-ost. -
Vangelis
félisten
Érdekes webshop még :
MobilOtthon Prémium
Alacsony havidíj, kedvező percdíjak vezetékes irányba
Részletek 650 Ft
havidíj
100 %
lebeszélhető 2 11 Ft / perc 52 Ft / perc 30 Ft / dbEnnyiért számolja... nah majd akkor max reklamálok.. azt úgyis szeretek
Teljesen megtévesztenek
De még mindig jobb ez mint havi 3200ft csak havidíjra. Így egyben megvan a törlesztő is.
Mivel úgysem lenne kihasználva a havi díj.
-
Mr. Teddy
őstag
Egy helyen sincs vasárnap szerviz. Felhívtam a t-mobilt, azt ígérte az ügyintéző csaj, hogy visszahív. Kb ha ma leadom, akkor is holnap tudnák bevizsgálni a készüléket, nekem meg nincs kedvem egy estét telefon nélkül tölteni.
(#21889) djculture: Ha ez így van, akkor délelőtt bevihetem még, délután vettem, bár konkrét időpontot nem találtam a papírokon.
-
pomk
őstag
Fas*a.
Mondjuk szerintem nálam más a leányzó fekvése, mert a telefonomat egy összegben kifizettem. A febr. amit írtam, az előfizetésem létrejöttének dátuma. Akkor vettem a telefont is. Ha jól gondolom, annyi telefont vásárolhatok (egy összegben kifizetve) T-mobilnál amennyit akarok. Ha viszont részletre vennék, akkor az megbonyolítaná a dolgot.
A tervem az, hogy a jelenleg meglévő előfizetésemet tovább használnám. Megrendelnék egy 500 Mb-os netet és vennék egy új telefont részletre. Ez mikortól váltható valóra? Vagy ennek megítéléséhez is több adatra van szükség? -
djculture
félisten
Mondjuk ilyen hivások vannak és voltak. Fatert is felhívta valaki ilyen hülyeséggel úgy 2 éve, de én már előtte mondtam neki hogy erre vigyázzon. Így kb kiröhögte az illetőt meg elküldte a ...
Magyarán csak jó ha még ha csak a homáron is, de olvassa az ember hogy ilyen is van.Egy idősebb naív embert, /aki abban a rendszerben nőt fel ahol nem lehetett csalni meg átvágni mert egyböl börtön járt mindenért/ simán át tudják evvel vágni ha nem ügyelünk rá.
-
1430
senior tag
Amiket megadtál telefonszámokat, azok ténylegesen a Magyar Telekom számai, és arról nem indít hívást senki sem. Ezek azok a technikai számok, amin keresztül az Univerzális egyenleg feltöltése történik. (az első számra kell elküldeni a feltöltendő számot és az összeget, a másodikról jön a visszaigazolás kérése és arra is kell visszaküldeni az igazolást, például egy "OK" üzenetet).
-
club1
veterán
Nálunk kicsit más a rendszer, állambácsi ui. pártállástól függetlenül mindenért tartja a markát, a távközlési különadó gyakorlatilag csak aprópénz a többi sarchoz viszonyítva. Ezért kartelleznek a hazai szolgáltatók, és ezért magasak az árak. Be kell látni: Magyarországon az állam érdeke a legkevésbé az alacsony előfizetési/percdíj.
-
djculture
félisten
Ja már akit lehet. Én már szerencsére leszoktam arról hogy mindig a legújabb mobilom legyen és cserébe leraboljon a szolgáltató embertelen havidíjakkal. Plusz olyan csomagba foglalt szolgáltatásokkal aminek a felét nem használom el, de azért ki kell fizetni havonta.
Ha többen így tennének akkor nem lenne állóvíz, mert lépniük kellene a szolgáltatóknak is. -
1430
senior tag
A +36309876543-as számra kell átirányítanod, de szerintem alapból aktív, ha "új" előfizetésed van.
asddsa22
Eltérő ügyfélnél személyesen állítják be a kedvezményt. Amúgy MédiaMánia vagy Go!Net adatcsomaghoz szeretnéd? -
Ha már a családbarátot pedzegette, akkor T-snek kell lennie mindenkinek.
Bling95:
A linkelt csomag csak Dominóval elérhető, Ikonnal (havidíjas díjcsomaggal) nem!
Én a helyedben megvárnám a következő számlát, akkor talán jobban ki fog ütközni, miből is kellene bővítened, melyik lenne a jobban kifizetődő számodra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest