- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz csemberlen #18899 üzenetére
a szolgáltató tudja;
- az előfizetésre írhatsz alá hűséget (1 vagy 2 év)
- adott díjcsomagra íthatsz alá hűséget (1 vagy 2 év)
- netcsomagra írhatsz alá hűséget (1 vagy 2 év)
az első önmagában is működik, a másik kettő nem, illetve az elsőhöz párosulhat a második vagy a harmadik lehetőség, de úgy azonos időintervallum adódik, tehát 1 - 1 vagy 2 - 2 év!
régebben volt például olyan (is), hogy az előfzetésre 2 év hűség, és mellé egy netcsomagra 1 év hűség - én írtam alá ilyet ~ 3 éve -, de már/most nem látok ilyen lehetőséget, viszont fordítva - az előfizetésre 1 év hűség, adott díj-, vagy netcsomagra pedig 2 év hűség - nem emlékszem, és nem is látom egyik párosításban sem![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csemberlen
őstag
-
sagit
veterán
válasz szabogabor10 #18888 üzenetére
és akkor ki mondhatja fel? én is megkaptam az sms-t
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
addikt
"A hónap nyertese tehát a Vodafone volt, a szolgáltató számításaink szerint május végéhez képest közel 23 ezer darabbal tudta növelni az előfizetések számát. Bár a T-Mobile piaci részesedése júniusban századra pontosan megegyezett a májusival, időközben a "torta" mérete is nőtt, így a hónap során a magenta színű mobilszolgáltató ügyfeleinek száma közel 11 ezerrel nőtt a hónap során. Június vesztese így a Telenor lett, amelynél az előfizetések száma közel 9 ezerrel csökkent júniusban."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/nagyot_szakitott_a_vodafone_juniusban.170296.html
A tisztességes korrekt magatartás mint az látható, eredményre vezet.Persze a sokkal jobb tarifák és a hálózati lefedettség is nyilván erősen közrejátszik.
Ennyit a huhogóknak akik tömeges elvándorlásról csacsogtak, szerintem a július még erősebb növekedést produkál a Vodafone javára.
A kék T mint látszik egyre lejjebb csúszik, hába dobálják az emberek után a telefonokat.
Az előfizetések nyilván rendre bedőlnek a drága havidíj-olcsó telefon miatt."Aki ad,az nyer"
-
veterán
Most nézem, ÁFSZ-et írtam ÁSZF helyett.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
addikt
-
csemberlen
őstag
És akinek a tarifahűsége pl, 2 év, de telefont csak 1 év hűséggel vett, és már lejárt az 1 év,
Az simán kiléphet?Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
veterán
Nekem is megjött az SMS az ÁFSZ változásról és a 15 napod felmondási időről. Csak éppen azt feeljtik el hozzátenni, hogy ez rám nem vonatkozik, mert 2 év rabságért cserébe "kedvezményesen" vettem új telót. Ez megint olyan T-Mobile-os ferdítős.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Frenky25
tag
Sziasztok! Nem tudom , hogy a T-Mobile rendszere hogy könyveli le a befizetéseket, de megoldható szerintetek, hogy van a jelen hónapban egy nagyobb összegű számlám, és úgy fizetném be pl: A fizetendő összeg: 30000Ft És hogy 2 részletben utalom el, a számlaszám feltüntetésével. Tehát nem kérek részletfizetést, hanem csak simán 2x utalok, és így fizetem ki.
-
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok mennyi a HP 630 típusú laptop kötbére ha 1 éven belül kerül felmondásra?
-
Vangelis
félisten
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Le akarom cserélni a sim kártyámat dinamikus simre és az üsz. azt mondta, hogy a 1999 március előtti kártyák cseréje ingyenes egyébként 4064Ft (annyiért meg nem cserélek). 96 óta van előfizetésem, de emlékszem, hogy az akkori simet cseréltem MenüÁsz kártyára, csak nem emlékszem mikor (még ez is westeles). 1430-on azt mondták, hogy csak üzletben tudják megmondani, hogy mikori a kártyám Máshogy ezt nem lehet kideríteni (sajnos nem találtam meg a kártyacseréről szóló papírt)? -
cris78
őstag
Ha csak előfízetésre van hűségem, nem díjcsomagra akkor bármilyen csomagra válthatok? Az ECO XS-ben még külön kell fizetni a hívószám kijelzésért?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
A Like díjcsomagban ugye nincsen semmilyen mértékű túlforgalmazás, ha túllépem az 50 Mb-os limitet? Még ha több száz Mb-tal lépem túl, akkor sem számláznak ki semmit? Csak annyi a korlát, hogy 50 Mb után 4 Kb/s-re korlátozzák a sebességem?
Köszönöm a választ! -
1430
senior tag
válasz Nescafé #18860 üzenetére
Gondolom mert 10 ezer Ft feletti termékről van szó, amúgy 950 Ft.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nescafé
őstag
sziasztok
Ha én rendelek a webshopbol egy tokot akkor mennyiért hozzák ki?
pontjaimat beváltanám rá.
Azt irja a szállitás: 0FT. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Otisz
őstag
válasz zebede #18849 üzenetére
5 előfizetésünk volt a pirosnál. Mind 2012 jan. 1 előtti, és mindegyiken volt mindenféle hűség.
Mindet átválthattuk feltöltősre (egy pedig hordozva lett), és semmilyen kötbért nem kértek.
Így viszont érdekes, hogy azért náluk sem volt minden egységes. Mint a benzinár. Minden kúton más összegért adják.(OO[IIII][IIII]OO)
-
timea1991
tag
Lázár jános ma kijelentette e lakossági forumon hogy felülvizsgálják a matáv privatizációs szerződését. milyen fura lenne ha a t- újra állami tulajdon lenne.
-
-
zebede
őstag
válasz Daffni2 #18852 üzenetére
Á, miért is haragudnék meg amikor egyszerűen hazugnak nevezel
Azért jöttünk át a Téhez, mert Paletta csomagot csináltunk (Vezetékes telefon + ADSL internet + SAT TV + Mobil). A gyerekeknek meg FUN díjcsomagot akarok, amit nem tudnak túl lépni.
Bizony, nem hazudok.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz zebede #18849 üzenetére
Meg ne haragudj, de vagy tódítasz kicsit, vagy 2012 jan 1. után kötötötted a bontani kívánt szerződéseket.
Vagy valami teljesen analfabéta illetővel beszéltél.
Bár mellékes de Én pont a T-től szertnék megszabadulni mert fele áron lenne a 4 előfizetésem, Te miért mentél volna hozzájuk?
"Aki ad,az nyer"
-
zebede
őstag
válasz Daffni2 #18847 üzenetére
Jó veled vitatkozni.
Tisztázzuk: négy előfizetésem volt a vodánál. Az enyém és a feleségemé lejárt átjöttünk a Téhez. A két fiamnak októberben jár le a hűségidő.
Amikor küldték a vodafontól az sms-t hogy fel bonthatom a szerződést, befáradtam az üzletbe ahol kedvesen elmagyarázták hogy minden további költség nélkül felbonthatom a szerződéseket, de a kedvezményesen (1 Ft/db) vásárolt telefonokat bizony ki kell fizetnem az akkori árakon (24.000 Ft/db). Mivel a szerződés módosítás nem érinti a kedvezményes készülék vásárlást, csak az előfizetést.Bizony így volt...
-
DBC
tag
na, de ilyen bontás mindenféleképp a szám megszűnését jelenti, vagy lehet pl áttérni kártyásra?
-
Repsol600
addikt
Nem fogadott sms, az összes kűldött sms volt a számokról. Az elsőt még mindenki befizette, nem is gondoltak ilyenre mindenki ráfogta férjére/feleségére/gyerekeire hogy ők szórakoztak meg küldözték az sms-eket.
Akkor ki tudta ezt megcsinálni hogy ilyen sms-eket küldöz 15-20 telefonról? És eddig csak ennyien jelentkeztek ki tudja mennyien vannak még?
Az sms-ek a 0690/648-548 és a 0690/648-646 számra mentek nálam. Google találatok a számra.1430: Nem tudom most nincs nálam számla, cégen belűl ingyenes a beszélgetés azt tudom, ezt a T-mobile álja nem a Kft.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Tegnap voltam bent a T-nél hogy tudnak e valami részletet erről a felmondási dologról. Azt mondták nemrég kapták meg ök is aszabályzatot a központból.
Rövidem vázolnám helyzetem: 4 előfizetésem van (nagy a család) mindegyiket készülékkel együt vettem, ebből kettőnél a díjcsomagra is van hűség és még egyik sem járt le, de ősznépileg szeretnénk átmenni más szolgáltatóhoz ezét érdekelt a dolog.
Megnézték a gépben de egyiket sem tudom felmondani!!!!!!! törvény ide vagy oda. Az ok végtelenül "egyszerű": Az üzletszabáylzat szerint nem mondhatom fel az előfizetést akkor ha az előfizetéshez valamilyen kedvezmény járúl és azt használom is. Esetemben a kedvezmény az hogy mindegyik telefont ugye előfizetéssel vettem amiből következik hogy olcsóbban kaptam meg a készüléket mint pl dominó vagy listaár tehát KEDVEZMÉNYESEN. Igaz a díj emelkedik és ezért felmondhatnám az előfizetést de a kedvezmény nem drágul. Szóval szopacs persze meg kell várni a hivatalos leírást elsejétől.
De kérdem én: akkor ki tudja felmondani az előfizetését, hisz aki előfizetést vesz 90% ban telefont is vesz és az biztos olcsóbb mintha dominóban venné még ha nem is köt hűséget a díjcsomagra.
Másik oldalról persze mi van akkor ha most veszek egy S3-at pl mozaik XXL-re és alhozom 50E-ért és két hét mulva felmondom. Van egy 150E-es telóm 50E ért. Ez is érthető.
Mi a véleményetek.
Ha jól tudom a Vodánál ez a folyamat már lezárult van valakinek tapasztalata? -
ANDROID???
addikt
válasz Repsol600 #18827 üzenetére
Olvasva a "kisregényedet", most felhívtam a T-mobile 14340-at, hogy tiltsák ezeket az sms és mms-ket melyek számla összeget generálhatnak, le is tiltotta a kimenőt, közben azt az infót kaptam, hogy a T Július 1. -től tiltotta a bejövő emelt díjas mms és sms-ket így emiatt nem generálódhat számlám. Valamilyen "szűrő rendszert" állítottak be ezekre a számla generáló tényezőkre.
[ Szerkesztve ]
-
felebele
csendes tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a T-mobile honlapján, a hamarosan kapható készülékek közül a Galaxy S Advance, mikortól kapható? -
1430
senior tag
válasz Repsol600 #18827 üzenetére
A számlán ezek az SMS-ek úgy szerepelnek, mint MTSMS-ek? Mert akkor nem küldted, hanem fogadtad.
Kérjetek részletes számlát, és rajta lesznek az időpontok és a telefonszámok. (Jelenleg csak üzletben tudnak kiadni utólagos részletezést, telefonon technikai okokból nem tudják felvenni az igényt.) A jövőben akár a számla mellékleteként is kérheted a részletezést (ha jól sejtem, magánszemélyként vagytok előfizetők, így díjmentes) és akkor a következő számlázási furcsaságnak azonnal utánanézhetsz benne (így kiderülhet, mi a mostani magas egyenleg oka). Amúgy a számla alapján az egymás közötti beszélgetést a telemátrix opció vagy az üzleti hívócsoport szolgáltatás biztosítja? Melyik szerepel a havidíj után a számlán?''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Erre mondjatok valamit.
Van egy üzleti előfizetésem (Mátrix dijcsomag)
Történet röviden: Múlt havi számlámon szerepelt 1 db "emelt dijjas sms és hang" aminek a dijja 1500ft volt. Kicsit furcsállottam mert ilyet én nem küldtem, de most 1500ft-ért nem fogok járkálni a T-mobilba, ezért kifizettem.
Na de a mostani számlám már 19.000ft!!!! volt, na itt már gondoltam valami nagy gond lesz mert ezen már vagy 10 db ilyen sms szerepelt és az eddigi számláim 2000-2500Ft kürűl voltak. Be is mentem a T-mobile-ba ahol megmutattam a számlát és mondtam hogy ezt nem vagyok hajlandó kifizetni mert ilyen sms-eket nem kűldtem soha. Mondta az eladó hogy letíltja ezt a szolgáltatást hogy ne lehessen kűldeni ilyen smseket. Közben ránézett az aktuális egyenlegemre ami már több mint 36.000ft!!! volt kb 1 hét alatt!
Az eladó felvette a panaszom. Tegnap meg is kaptam a levelet amiben röviden az állt hogy kivizsgálták az ügyet, az ő rendszerükben semmi hibát nem tapasztaltak ezeket az sms-eket az én telefonomról kűldték ezért köteles vagyok kifizetni a számlákat.
Közben kiderűlt, hogy a Kft-ből eddig 10-15 ember jelentkezett akinek ilyen gondja van(köztük nagybátyámnak és nagynénémnek is akik itt dolgoznak és ők által jutottam ehez az előfizetéshez) ugyan ilyen magas számlájuk van kinek több kinek kevesebb. Nagybátyáméknak 65.000ft csak ezekből az sms-ekből az 1 havi. Az eggyik munkatársuknak az anyjának (kb 75 éves) is van 20.000ft emelt dijjas sms-e.
Nagybátyáméknak és a többi reklamálónak is ugyan ezt a választ kűldték ki mint nekem. Természetesen senki nem kűldött 1 db sms-t se, a T-mobile még sem ismeri el hogy valami gond van náluk. Lehetséges hogy feltörték a hálózatuk? Vagy mit lehetne tenni? Bocsi kicsit hosszúra sikeredett de nem tudom mit csináljak.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz dokee78 #18825 üzenetére
200 MB a díjcsomag +100 MB a net csomag. Gyakorlatilag újra megkaptad a díjcsomagodba foglalt keretet.
Már most szólok, hogy ha vissza akarsz térni az alapcsomagodhoz (ami a díjcsomaghoz jár), azt csak ügyintéző tudja visszaaktiválni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz dokee78 #18820 üzenetére
A Mozaik XS-hez 300 MB-os Go!Net M aktiválódik.
dedike
Ha most havi 90 Ft-ért (illetve ebben a hónapban már ingyen) használhatja szeptember végéig, akkor anyagi szempontból megérheti, októbertől viszont praktikusabb amit linkeltél.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dokee78
félisten
Van egy kis gondom:
Van egy Mozaik XS díjcsomagom ami ugye 200MB adatmennyiséget tartalmaz.
Nos már lejárt ami azt jeleni,hogy 32KB/s-re belassították.
Viszont ma,előfizettem a 100MB-os GoNET-re.
Bekapcsolták é jött a szokásos SMS:
Tàjékoztatjuk, hogy adatforgalma elérte a csomagjàban foglalt mennyiséget. Le/feltöltési sebessége a szàmlàzàsi idöszak végéig legfeljebb 32 kbps. Tovàbbi gyors internetezéshez vàlasszon több bennefoglalt adatot tartalmazò kiegészìtö internet csomagjaink közül! T-MobileMost akkor levonták abból amit túlforgalmaztam?
-
djculture
félisten
Megnéztem az új szeptembertöl érvényes dominó dijaszabást és csak lesek. Dominó 5 ben is az 5 számon kivül 49ft/perc a dijszabás el kell felejteni a fenébe. Sima dominónál csúcsidő 65ft helyi hálózaton belül minden más hálózatba 94ft nemhogy 500ft/perc lenne vagy 20ezer.
[link][ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nah én is meg érdeklődtem újra.
Nem változik a havidíjam mármint a paletta L100 díjcsomagEnnek örülök.
Akkor engem nem érint a változás.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Én még nem kaptam.
De már várom.
De mondjuk eddig még azzal biztattak, hogy lehet bontani. De pontosat majd 08.01 től tudnak mondani.
gondolom most gondolkodnak el rajta, hogy mit hogyan csináljanak.
Nekem annyit mondott még az ügyfélszolgálat mivel paletta csomagom van ezért nem emelnek rajta a hűségidő végéig.
Hát remélem is, hogy nem fognak.. mert akkor felmondom a picsába.
edem96
Hehe a hétfői infláció. vagy azért mert erősödött a forint (jah, hogy akkor lefelé kellett volna mennie)
Hát de ez abszurdisztán[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
Üdv!
Mitől mentek feljebb a készülékárak a T-nél?Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
DBC
tag
Sziasztok!
Jött ma az sms:
2012.09.01-től módosulnak díjaink és Üzletszabályzataink. A változásokról és kapcsolódó feltételekről való részletes tájékoztatás www.t-mobile.hu oldalra való kikerülésétől, azaz 2012.08.01-től számított 15 napon belül, az Üsaz. 9.2.3 pontja szerint élhet felmondási jogával. Üdvözlettel: T-MobileKérdésem az lenne, hogy ez mit takar majd? Ki lehet játszani valahogy a hátralevő hűségidőt szám megtartásával együtt?
-
cris78
őstag
Megtaláltam a szerződésben a Go!Netre való mondatot,ezt kellene értelmezni :-) "a hüségidö tartalma alatt az előfizető a Go!Net M adatdijcsomagot alacsonyabb havidíjú Mobilinternet csomagba /adatdijcsomagot nem váltja át".
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest