Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukkele
kezdő
-
Marci112233
őstag
Üdvözletem!
Nemrég jött válasz a központi T ügyfélszolgálattól.
Egész pontosan másolva a szöveg:Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkhoz fordult!
Természetesen van lehetősége domino kártyát vásárolni, eszköz nélkül, bármelyik üzletünkben. Eszköz vásárlása havidíjas szolgáltatás mellé lehetséges, de nem feltétel, csak egy lehetőség.
Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségére voltunk. A jövőben is forduljon hozzánk bizalommal!Ezek után, amint idő lesz rá megyünk vissza T partnerhez és odaszúrom az telefonon ezt a levelet amin a fejlécben ott lesz a feladó címe a Telekom Nyrt is, hogy azt ne állítsák hogy nem lehet dominó kártyát venni üzletben.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Bferibörs
addikt
válasz Marci112233 #138853 üzenetére
A partner üzletek nem szeretik a dominósokat,mivel nincs hasznuk rajta. Ezt már itt régebben kitárgyaltuk.
Röviden,ahogy tudják,lerázzák.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz Marci112233 #138853 üzenetére
Mindig is volt lehetőséged Domino kártyát venni az üzletekben.
És az megint más kérdés, hogy az üzletek tartanak-e belőle készletet. Jellemzően nem, vagy csak keveset szoktak rendelni, nem véletlenül. Jobban jársz, ha egy benzinkúton veszed meg őket, legjobban pedig akkor, ha online rendeled meg. -
Marci112233
őstag
válasz 4Grider #138855 üzenetére
Azért én be fogok menni és az orruk alá tolom a levelet.
Ha nem is tart készleten legalább mondaná azt hogy rendelhető, ha kifizeti most, akkor ki is szállítjuk.
Elvégre online rendelést is kihozzák, nem beszélve arról hogy öcsém nemrég cserélt kártyát mert nem volt 4G képes a régi kártyája, és díjmentesen rendezte úgy hogy házhoz is hozták az új kártyát.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
nfsu17
veterán
válasz Marci112233 #138856 üzenetére
Nekem megért annyit a dolog, hogy neten rendeltem (postán maradóra, mert én nem idegeskedek azon, hogy mikor jön a futár), majd jött az sms, hogy mehetek a postára. Bementem, odaadták.
Persze erre várni kellett kb 2 napot, szóval nem úgy van ilyenkor, hogy szerda 12:15-kor eszembe jut, hogy kellene kártya, majd bemegyek vmi boltba és 12:30-kor már lesz számom.
Várni kellett, cserébe kaptam +1GB netet, meg +20 perc beszédet....hogy rendelhető, ha kifizeti most, akkor ki is szállítjuk.
Miért csinálsz magadnak plusz köröket? Bemész, majd tegyük fel megrendelik, 2 nap múlva visszamész, aktiválod és még annyi bónuszod sem lesz, mint ha a székből otthonról megrendelnéd....és akár házhoz is viszik, csak én bonyolítottam bele a postaboltot. -
vence
tag
válasz nfsu17 #138857 üzenetére
A Telekom-tól online rendelt Domino csomagban
2 GB + 40 perc van, 990 Ft-ért, díjmentesen szállítva.@ Marci112233
Tényleg nem érdemes itt felesleges köröket futni ...
Ha a T-nél nem mered használni a kártyát, akkor mit mondanál a Yetire, aki egy ismeretlen céget von be a fizetésbe ?! -
nfsu17
veterán
válasz vence #138858 üzenetére
A Telekom-tól online rendelt Domino csomagban
2 GB + 40 perc van, 990 Ft-ért, díjmentesen szállítva.
Rájöttem.
Ezért írtam, hogy Várni kellett, cserébe kaptam+
1GB netet, meg+
20 perc beszédet.
..mert a polcról leemelősnél csak 1GB/20 perc van.
amúgy ezt már itt is leírtam neki egyszer -
vence
tag
válasz kl122 #138861 üzenetére
Évek óta??
Úgy tudom mostanában vették át a Yetit ...
és vele együtt a Barion-t.Biztos van vmi összefonódás a háttérben és a Yetin keresztül tudott megkapaszkodni.
Lehet egyesek ismerik, de talán, ha ezer emberből egy hallott róla, ja kicsit talán több, mert a yetisek rá lettek kényszerítve.
Nem kimondott meggyőző volt, amit a kereső dobott róla.
Az pedig nyilvánvaló, h egy ismeretlen cégnek nem adunk kártyaadatokat még a Y. kedvéért sem.Közben meg még mindenféle, 3rd party sütit is rátolnának az emberre ... WTF ??
Elég érdekes dolgaik vannak a telkóknak ,,,
ilyenekkel foglalkoznak, miközben alapvető dolgokra "nincs idejük" ill.
nem tudják megoldani![ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz 4Grider #138860 üzenetére
Ezen kár vitatkozni, én sose hallottam róla, pedig érdeklődő ember vagyok ...
Inkább azt mondd meg nekem légyszi, hogy miért nem tudják megoldani, h adatkeret nélkül is elfogadható szinten fusson a T-app ??
És ha már ígyvan, miért rakja tele reklámmál?Ezeket senki nem teszteli üzemi körülmények között?!
-
vence
tag
válasz yogibear #138863 üzenetére
Mennyi ideje is van Yettel?
És mikor zárult le (került jóváhagyásra az átvétel) a tranzakció?
Szerintem az jóval később volt, de mind1"2022. március 1-től kezdődően Yettel Magyarország Zrt. (röviden Yettel) néven folytatja a Telenor Magyarország"
De ezt nem itt kellene megbeszélni!
Állandóan off-ba húztok![ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Helló.
Foglalt jelzés nem működik Dominó sim-nél.
Ha épp telefonálok, de közben hívnak, akkor nem jelez foglaltat, hanem "kicsörög"!
Mi a neve a funkciónak amit be kéne kapcsoltatnom?
Ussd kód nincs erre?(^)(>.<)(^)
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #138864 üzenetére
Nem kell messzire menni, itt a PH-n is van Barion, amióta vannak fizetős szolgáltatások.
Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51
-
glaci
őstag
Aktív nálad a hívásvárakoztatás szolgáltatás. Ilyenkor nem foglaltat jelez a második beérkező hívás, hanem kicseng és csipog a füledre. Te pedig ilyenkor át tudsz váltani a másik hívásra, ha akarsz, az elsőt pedig bonthatod vagy tartásba helyezheted.
Ha ez nem tetszik és jobban örülnél, ha foglaltat jelezne a második hívónak, akkor kapcsold ki a hívásvárakoztatás szolgáltatást.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata a németországi Telekomnál vásárolt prepaid kártyákkal kapcsolatban?
Konkrétan ha megvettem egy MagentaMobil Prepaid XL kártyát, akkor az a továbbiakban is csak XL-ként tölthető fel?gyulaszu
-
4Grider
nagyúr
válasz gyulaszu #138874 üzenetére
Vagy ha honos hálózatban akarod használni, ott a mobilhasználat külföldön topik. Persze mindkettőben ON lehet és nem itt kell offolnod. A válasz valószínűleg ugyanolyan lassan fog érkezni, kivéve ha nem veszi valaki a fáradtságot és elolvassa helyetted a használati feltételeket.
-
gyulaszu
senior tag
válasz 4Grider #138875 üzenetére
Én legalább OFF-ba teszem amit ide írok.
Persze ha nem jön válasz, akkor beballagok oda munkaidőben, ahol vettük. Csak most ilyen vasárnapi, lusta üzemmódban vagyok és hátha szerencsém van...
Egyébként olvasva nem lettem okosabb az agb-t pedig olvassa aki nagyon ráérgyulaszu
-
vence
tag
válasz gyulaszu #138876 üzenetére
Szerintem ezt a böngésződ is áttenné érthetőre ...
Egyébként már a leírás első két szavában ott a válasz:
"Ohne Vertragsbindung ..." azaz
Szerződéses kötöttség nélkül ...Tehát akár 4 hetente is válthatsz (vagy nem, ill. kevesebbet töltesz fel előtte és alap tarifába kerülsz) és egyébként is logikus minden.
Hasonló, mintbármelyik, minden normális prepaidnél.
(A Yettel miatt kellett átírnom !!!)De kérdezz nyugodtan ...
Egyébként sok jobb ajánlat van, még a T hálózatán is.Most is van 3 Euróért 10 Eurós kártya a Kauflandnál
és online is rendelhető ingyen szállítással.
De csak szét kell nézni állandóan vannak akciók ...
számhordozásért akár 100 €-t is lehet kasszírozni.
és akkor ingyen van félév, egy év !!![ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Mi a jelenlegi legkisebb címlet ami prepaid tölthető és hol érhető el?
-
simpley
őstag
Üdv!
Ez a 30Gb 90napra akció él még? Holnap jön át a számom ha minden jól megy.
signed by simpley.
-
-
Lackooo84
nagyúr
A kártyás netbővítővel kapcs lenne kérdésem, vannak ezek a havonta megújulók... ezekkel el lehet játszani azt, h csak 1 hónapra aktiválom be? Tehát bektiválom és akkor rögtön le is mondom? És akkor 30 napig használhatom a korlátlant mondjuk? És gondolom az alap, hogy az aktiválástól ketyeg mindig a 30 nap?
The Truth is out there...
-
AnonymusX
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Lackooo84 #138893 üzenetére
Vagy még az egyenleggel tudod szabályozni, mikor újuljon meg. Ha nincs elegendó egyenleg nem fog megújulni, felfüggesztett állapotba kerül a szolgáltatás. Ez akkor lehet jó, ha már lezárt csomag lenne, és így életben lehet tartani a szolgáltatást arra az esetre, ha valamikor újra kellene.
A 30 napos korlátlannál is van értelme más bővítőnek, roamingban az sem korlátlan. Vagy átmenetileg nem kell a korlátlan net, felfüggesztett állapotban marad és veszel egy Maratont például.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
DD 40 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- További aktív témák...
- Nikon D5300 + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + AF-P 18-55mm
- Apple iPad Mini 6, Space Gray, 64GB, Wifi+Cellular ,makulátlan, garanciális, 8.3'' Retina
- XFX Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Speedster MERC 319 Black Edition (TGC vel pasztázva, brutál hűtés!)
- TCL 55C645 55"140cm 4K QLED Google TV!Garis 2028.11.17/
- Western Digital 3,5" 2000GB belső SATAIII 5400RPM 64MB RED WD20EFRX
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen