Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Ez a modell is sok hasznos funkciót tartalmaz, akárcsak a nagyobb uleFone Armor 28 Ultra Thermal Version; például éjjellátó kamera, infra, barométer, FM-rádió.
-
yanna
addikt
Bizonyos felhasználók szerintem kimondottan díjazni fogják.
-
Cyborg
őstag
Én nem bízom ezekben az ulefone, és tarsaiban, még mindig inkább vennék rendes szoftvert a hardverhez, és beletenném egy strapa tokba.
Van ismerősöm, akiknek ilyen strapa telefonja van, kínszenvedés a szoftver, nulla támogatás.Nekem Pixelem van, és vettem hozzá egy supcase tokot, másnak is azt ajánlom, vagy Samsung telefont, van támogatás is, és nagyon jó strapa tokokat lehet kapni hozzájuk.
... egyedül az akkuban kell kompromisszumot kötni, de arra meg van power bank, viszont minden másban jobban, mint ezek a strapa telefonok.
-
Merovingi201
csendes tag
Nem feltétlenül rossz !
Sok fizikai melósnàl làtok ilyen , vagy ehhez hasonló telefont !
Ez inkàbb nekik éri meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest