- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dönc
tag
Előre is bocsi, noob vagyok témában.
Ha gesztusvezérlést használsz, akkor nem pont ez lesz a végeredmény? -
-
Ha támogatja az app a wireless adb-t, akkor egyáltalán nem kell terminálozni. Ez szerencsére már nagyon megegyszerűsödött. Egyszerűen wireless adb-t bekapcsolod, az app kínál párosítókódot és az beírod a droidba (fejlesztői beállítások nyilván kellenek ehhez is). És megspórolható a gép. Viszont ha nincs root, amennyire én tudom minden újraindítás után végig kell ezt csinálni.
Vagy ami mégjobb, SHIZUKUval biztos könnyen rá lehet csattanni wireless adb-re és azt egymagában elég engedélyezni, hogy több appnak adjon majdnem root szintű hozzáférést. Szerintem a SHIZUKU is meg tudná adni a WRITE_SECURE_SETTINGS permissiont
-
-
"2. Kövesd az appban, a leírásában szereplő lépéseket, azaz: kösd össze a telefonodat egy kábellel a laptopoddal, és a részletes instrukciók szerint a webADB¹ weboldalon keresztül (vagy ha van a gépeden telepítve ADB¹, akkor persze azzal is), az ottani konzolba egy megadott sort bemásolva (közben igazi hackernek érezheted magad!) add meg az appnak a szükséges permissiont, hogy elérhesse az immersive módot.
(Ezt a lépést csak egyszer kell megcsinálni.)"
Lehet, hogy rosszul tudom, de ez az egyszer kell megcsinálni nem teljesen igaz. Én nem ezt a programot használom, de pl. a SHIZUKUhoz minden újraindítás után újra meg kell adni az adb hozzáférést.Kérdés, hogy ez a progi vajon ismeri a wireless adb-t (android 11+), mert akkor a gépes összekötősdi nem is kell egyáltalán (olyan mint a telnet volt akár a WP időszakban is).
Illetve rootolt eszköznél root permissionnal is elvan?Amúgy jó find, megjegyzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest