Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Hirdetés
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kl122
tag
Ez az 5G promó a legszebb öntökönlövés a Telekomtól amit csak el lehet követni. Most az egy dolog, hogy hogy ide olyanok írnak akik a Speedtesten élnek meg tudnak sokat a hálózatokról stb
DE
Azt az átlagjózsi is észreveszi aki nem tudja még azt sem, hogy mi a Speedtest, hogy hiába virít ott az 5G, semmivel nem gyorsabb, sőt sok helyen lassabb, mint a 4G. Aki meg számítógépen letöltésre használja az meg pláne észreveszi. Akkor meg minek az 5G-s telefon, router, stb.A Yettelnél ok, hogy kevesebb helyen van 5G az N78 miatt, de ahol van ott tényleg érződik rajta, láthatóan jóval gyorsabb a 4G-nél, azaz van értelme beruházni a juzernek új eszközökre, mert tényleg többet kap.
-
Masato
tag
válasz kl122 #134351 üzenetére
Ha úgy fogjuk fel, hogy a Telekom egy terhelési tesztet akar végrehajtani, meg adatot gyűjteni arról, hogy kinek, milyen 5G képes készüléke van és az hogyan viselkedik a hálózattal, akkor van értelme. Ezalatt a pár hónap alatt bizonyára rengeteg statisztikai adatot fognak begyűjteni, majd annak felhasználásával finomhangolni a technikát.
User oldalról persze olyan, mint amikor felújították a Westendet, majd újra nyitáskor eljött "a vásárlás új hulláma" ugyanazokkal az üzletekkel, mint eddig és az új logón kívül kb. semmi nem változott.
-
n@p@lm
őstag
Mi a fene van a Telekom hálózatával?
Hívás indításakor (és fogadáskor) levált 4G-ről 2G-re.
Több készüléken is tapasztaltam.
Fejér megye... -
kchris78
veterán
válasz kl122 #134351 üzenetére
szerintem ennél több tervezés van emögött az akció mögött mint ahogy ezt most leírtad . Plusz, átlag Józsi nem speedtestel. Neki jútúb kell. Meg fácse. Namármost ha DSS akkor mindegy hogy 4G vagy 5G ugyanaz a spektrum. Ha meg olyan akkor az 5Gs telefonok alternatív frekit használnak a 4G only készülékekhez képest. Szóval az 5Gs telefonok eddig nem nagyon használt kapacitást vesznek igénybe ez a terhelés elmegy a 4G-ről ott több marad. Lehet hogy az 5Gs telefonoknak nem jut 300 helyett csak 150Mbit nade mennyi telefon fog ott lógni?? Közel sem annyi mint a 4Gn. Ahogy írtad nem speedtestelni fognak hanem hogy a youtube 1-2-3Mbitje tud e jönni stabilan? Az valószínűleg fog tudni.
-
n@p@lm
őstag
válasz donjohnson #134354 üzenetére
"be van kapcsolva a telefonodon a VoLTE?"
A kutyafáját, a menüből eltűnt a VOLTE kapcsoló, újra kellett aktiválni a tárcsázó segítségével, úgy néz ki most már jó.
Köszi a tippet. -
MolTol
tag
válasz Masato #134352 üzenetére
Azt pontosan tudják, hogy kinek milyen telefonja van, hiszen az IMEI típus szintig lebontva minden adatot elárul a készülékről, inkább egyrészt egy marketing kérdés, nehogy már a Vodának nagyobb területen legyen (látszat) 5G-je, plusz a nyári szezonra felterelnek az N78-ra mindenkit akinek csak 5G-s telefonja van, hogy tehermentesítsék a 4G-t a Balatonnál amennyire csak lehet, mint tavaly is amikor ugyanez az akció volt nyáron.
-
4Grider
nagyúr
Hozzáadtam egy üzleti mobil xxl + üzleti korlátlan adat előfizetést az apphoz, de az app azt mondja, hogy jelenleg nincsenek aktív mobilinternet-szolgáltatásaid.
Ez helyre szokott jönni valahogy, vagy az appon kívül egyéb módon meg tudom nézni, hogy mennyi van még az EU roaming adatból hátra?
Szerk.:
Tárgytalan. Eltelt 10 perc és egyszer csak megjelentek az adatok.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Lassan aktuális a díjcsomag megújításom. Most nézem, hogy a korlátlan netnél 3 féle opció van már. Az egyiknél a HBO Max-ot írja. Ez most csak 1 hónap ingyen előfizetés, vagy, ha ezt választom, akkor a következő megújításig díjmentesen kapom a HBO Max-ot?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AnonymusX
senior tag
válasz IntelKiller7 #134362 üzenetére
Annak havi díjában benne van az HBO max. Szóval addig lesz HBO maxod, amíg erre a csomagra fizetsz elő.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Zsolt,72 #134365 üzenetére
Ohh, köszönöm, akkor mindenképp kell másik QR kód
Céges előfizetés esetén, csak a céges kapcsolattartó tud új QR kódot generálni nekem, vagy ha boltba bemegyek, akkor ott is megcsinálják?
Sajnos amikor eSim-re váltottam, hiába volt a céges szám a telekom fiókmhoz rendelve, magamnak nemtudtam QR kódot igényelni, az SMS után hibára futott.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Masato
tag
válasz n@p@lm #134356 üzenetére
Na, nekem is megjött ez a bug. Nem nyúltam a telefonhoz, csak azt vettem észre, hogy egyszer csak elmegy a netem böngészés közben és jön egy hívás, 2G-n.
A beállítások menüből eltűnt a VoLTE és a VoWiFi beállítás is, bár utóbbi egyelőre működik. A +4GHANG SMS-re válaszként visszajön, hogy technikai okok miatt nem tudják teljesíteni. Csodás...
Full gyári, mókolatlan Galaxy S21+.
Editke: a Westendben voltam, mikor hívtak.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Masato #134368 üzenetére
Igen, ez egy Samsung feature.. Exynos chipnél van.. S21, S22 tutira érintett. Teszteltem.
2G lockolt mobil, hívás közben elmegy a net. Amikor leteszem, akkor visszajön.
S20-on vagy épp S8-on simán lehet netezni 2G hívás közben..
S23-on állítólag megint jó, de az meg már Snapdragon chip. -
-
Red product
csendes tag
Üdv. Számot szeretnék áthozni a telekomhoz. A honlapon csak személyes ügyintézést ír, ez nem tudom mennyire aktuális vagy változott valami?
/ha így van akkor utazni kell egy telekom üzletet keresni valamelyik közeli nagyvárosban
mivel itt a közelben sehol semmi/ -
Gyuree91
tag
Békéscsaba bővült. Szarvasi úti TESCO, és környezeténél is megjelent az 5G. Nyilván ez sem a gigabites. (Abból a szempontból dicséretes, hogy június 1. azt gondoltam jó ideig pihi lesz nekik.)
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
Cs1csó
félisten
válasz Red product #134375 üzenetére
Van ingyenesen hívható szám érdeklődd meg. Ha a számmal nimcs gond (nincs tartozás, hűségidő, saját neveden van) akkor pl. a Netfone-nál ők intézik ha hozájuk akarsz menni a számoddal tehát ők kérik ki a számidat a jelenlegi szolgáltatótól (tehát új sim sem kell)
Ha a Netfone ezt meg tudja akkor a T miért ne? -
sifarr
senior tag
válasz Red product #134379 üzenetére
Közben az ügyfélszolgálat is megerősítette, hogy csak személyesen lehet.
Ez attól függ, mit szeretnél.
Ha dominot, akkor csak személyesen lehet.
Ha előfizetést rendelsz online, akkor a folyamat közben lehet választani a számhordozást is. Próbáld ki, indíts el egy online rendelést! Ott lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
skroy
senior tag
Új 2 év hűség vállalásakor a kötbért mikor számlázzák? Pár napja már ketyeg az új szerződés, de még nem lett számlázva. A következő havi számlákkal fizetendő?
-
kchris78
veterán
válasz victorhun7 #134384 üzenetére
Mondjuk kíváncsi lennék arra hogy ha valami praktikus nyári csomag lenne a kábelszolgáltatóknál és így lenne rendesen helyi wifi a szállásokon, akkor nem kellene - kellett volna irdatlan pénzeket beletolni a mobilháló fejlesztésébe mert a nyáron oda levonuló emberek nem mobilon akarnák megoldani a netezésüket.. Mostmár úgyis Voda + Telekom a mobil is meg a kábel is. De ez csak egy álomvilág, kábelnél az hogy csak időszakos díjat fizess az nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy a Telekom App minden indításkor rákérdez a nyilatkozatokra? Mármint azokra, hogy hozzájárulok-e az adataim 3. félnek történő kiadásához.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Cs1csó
félisten
Semennyire. Asztali PC-n szokott ilyen lenni amikor a böngészőben törlöd a sütiket mindig és ezrét az ilyen "fogadd el stb." dolgok újra és újra megjelennek. Nálad is lehet valami hasonlóbár telefonon nem tudom ez hogy működik. Használsz pl. privát DNS-t vagy Blokada-t vagy hasonló programot a telós reklámok ellen? Ha igen akkor próbáld ki anélkül teszteld.
-
Cs1csó
félisten
Nem teljesen értem, van fiókod? Én "menedzselem" olyan csalátdagjaim T-s telójának a fiókját akik nem neteznek - butafone - és ott sem szokott dobálni ilyesmit, igaz az én fiókomhoz vannak hozzárendelve.
Tudod mit , töröld az alkalmazást indítsd újra a telefont és telepítsd újra. -
félisten
válasz Cs1csó #134390 üzenetére
Ez egy új telepítés új telón, és ugyanaz a helyzet.
Akkor ezért nem fogallkoztam vele, mert a haldokló telónak tudtam be.Júliusban tervezek előfizetni, amikor lejár a hűségem a Yettelnél.
Csak előre létrehoztam a fiókot, hogy kitöltsem az adatokat.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
thomas77
senior tag
Sikerült roaming helyzetben kipróbálni a telekomos 5G-t Domino kártyával.
Az O2 hálózatán egészen szédítő 8.84 Mbps letöltési és 0.61 Mbps feltöltési sebességet sikerült elérnem.
Elvileg lett volna Three 5G lefedettségem és EE 5G is, de azok csak 4G-vel mentek.
Szóval valamiféle 5G roaming is elképzelhető egy egyszerű Dominósnak is. -
félisten
válasz HoaryFox #134394 üzenetére
Küldtem visszajelzést az appból, erre jön az email:
"KEDVES ELŐFIZETŐNK!
A Telekom fiókodba belépve, a "Beállítások" menüpontban válaszd a "Hozzájárulások beállításai"-t, itt változtathatsz a profilodhoz kapcsolódóan, vagy az általad itt kezelt szolgáltatások vonatkozásában is."Miért kell minden egyes ügyfélszolgálatnak szükségszerűen (bio?)robotokat alkalmaznia?
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Minden szolgáltatásom (mobil, vezetékes telefon, TV, internet) a Telekom-nál van már több mint 10 éve, azonban ebből a mobil csomag egy céges, nem publikus csomag. Így a Telekom honlapján nem tudok ügyeket intézni, pl. megnézni, hogy egy készüléket mennyiért tudnék megvenni és hasonlók. Ezt személyesen lehetne intézni. Kérdésem, hogy telefonos ügyfélszolgálaton adnak-e ilyen információt, ill. hogy lehet-e ott élő emberrel beszélni? Nagyon régen hívtam őket, akkoriban álltak át robotokra. Köszönöm.
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #134397 üzenetére
Basszus, tényleg segített.
Köszi a tippet!Nagyon remélem, hogy nem jegyzett meg valamit az app ez alatt a 15mp alatt.
-
HoaryFox
őstag
válasz kovacsmi_74 #134397 üzenetére
És valóban! Danke
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kedvező ár! Lenovo T470 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVil) - 1 év garancia
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe (PCIe 4.0) magyar vbill ujjolv gar
- Kedvező ár! Dell E5430 laptop (14/i5-G3/8GB/160GB/MagyarVil) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Dell E7440 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia
- Új! Magyar! HP Elitebook 830 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen