Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red product
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Értem a lefedettséggel kapcsolatos anomáliákat de nincs nagy elvárásom azzal kapcsolatosan, hogy fehérváron hasítson az 5G a 4G-vel ellentétben csak egy tapasztalatot tettem közzé a "beharangozott" szuper sávszélességg használatához. Egyébként a telefon csak annyit jelez, hogy kapcsolódott az 5G-hez ami azt vetíti elő az előfizető számára, hogy sokkal stabilabb és gyorsabb lesz a mobilinternet elérhetősége. [link]
-
Red product
csendes tag
Székesfehérvár 5G lefedettségi területen olyan érzésem van mintha "gondolkodna" egy oldal betöltése közben a 4G-hez képest. Ki is kapcsolom néha az 5G-t mert lasúnak tünik. Én úgy hallottam-olvastam hogy az 5G messze elkerüli sebességben a 4G-t de a gyakorlat nem ezt mutatja.Lehet hogy ez csak a Telekom hálózatán van így?
-
Red product
csendes tag
Gigaerős otthoni net érdekelne. A város ahol lakom a Telekom nem építette még ki a hálózatot. A honlapon nem találtam mást csak adjam meg a címemet, hogy milyen szolgáltatás érhető el. Hálózatfejlesztéssel kapcsolatban sem találtam semmit. Hogyan lehet megtudni hol építkeznek, vagy ez titkosítva van?
-
Red product
csendes tag
Hali. Van egy kisebb település fejérben ahol nagyon gyenge a lefedettsége a telekomnak a telefonálás akadozik a net folyamatosan 4G-E között ingadozik igazán a mobilnet használhatatlan. Tud valaki esetleg olyan erősítőt ami segítene ennek a probléma megoldásában? /a többi szolgáltatónak is gyenge itt a beltéri jel/
Köszi. -
Red product
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én pár pónapja próbáltam de dominót nem engedett csak előfizetésest. Lehet azóta változott.
-
Red product
csendes tag
Üdv. Számot szeretnék áthozni a telekomhoz. A honlapon csak személyes ügyintézést ír, ez nem tudom mennyire aktuális vagy változott valami?
/ha így van akkor utazni kell egy telekom üzletet keresni valamelyik közeli nagyvárosban
mivel itt a közelben sehol semmi/ -
Red product
csendes tag
válasz
csernak75
üzenetére
Igen a térképen látszik az 5G lefedettség. Valóban nagyon "halvány" piros" fehérvár, de ahogy elnézem az egész országban csak a Balaton déli oldala tűnik ki, hogy ott valamiért fontos az 5G
. Még Budapest is nagyon halvány pedig az az univerzum közepe. Ha a 4G-t nézem ahogy írod is, országosan akkor ott is nagyon sok a tennivaló mivel a Telekomnak elég nagy versenytársa lett amit nem tudom, hogy hogyan fognak kezelni! -
Red product
csendes tag
Háj. Székesfehérváron "itt-ott" van már 5G lefedettség a telefon mutatja is. csináltam sebességtesztet, de a 4G-hez képest sokkal lassabb. Ezt most nem értem mindig azt olvasom, hogy az 5G sokkal gyorsabb hatékonyabb hamarabb betölt stb. de nekem ez csalódás. Lehet, hogy ez még csak próba tesztelés alatt van vagy ez a nagy korszakmegváltó 5G technológia?
-
Red product
csendes tag
Üdv!
Magenta 1 csoport tag vagyok de nem én vagyok a fő kártyatulajdonos.
Multisim érdekelne és fizikai, nem e-sim. Egy másik telefonba kellene, gps navigációt használok és oda kellene a mobilinternet.
Létezik fizikai multisim ingyenesen?
Köszi /1414 hívását későbbre halasztva/ -
Red product
csendes tag
Üdv. Vezetékes internet és tv. szolgáltatás váltás elött vagyok.(Invitel). Néztem a Telekom honlapján a csomagokat de nálunk még nincs kiépítve a hálózat. Tud esetleg valaki olyan infót hogy hol van fejlesztés vagy hol várható és persze az időpont is érdekelne mivel ha váltok szolgáltatót akkor biztos kérnek legalább egy év hűségidőt. Köszi
-
Red product
csendes tag
Üdv. Kezdő Telekomos vagyok. Előfizetésem 80 perc vagy sms lebeszélhetőséget tartalmaz. Telekom mobil applikációban az aktuális egyenlegnél jelenleg 87 Ft. Most ezt hogyan kell értelmezni mivel a kedvezmény 80 percet ír itt meg forintban van megadva. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk