Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
válasz Zsolt,72 #134037 üzenetére
Igen utánanéztem, tényleg ott van a 2G/3G/4G/5G, 2G/3G/4G, 2G/3G vagy csak 2G opció van, sajnos nincs automata mód. Sebaj, van szupergyorstöltőm (Samsung 25W PD), azzal tolom majdnem minden harmadik napon kb. 2 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
válasz bolic #134051 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
válasz Lackooo84 #134057 üzenetére
Ez milyen mobil?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
trebrona
nagyúr
válasz Soulfly842 #134046 üzenetére
Nincs számlám, nem tudok mit befizetni.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz trebrona #134062 üzenetére
Kifogjak postázni. Vodafone is így csinálja.
-
veterán
Jövő hónap elején 1414-en kérdezősködj, hogy hova mennyit, pár éve (szerk.: visszanéztem, már legalább 6 az a pár... ) én sms-ben kaptam meg az adatokat egy beszélgetés után az átutaláshoz (lehetett csekket is kérni).
#134063 GoodSpeed: Nekem maguktól nem küldtek volna semmit se de ha ez változott, akkor jó
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Lackooo84 #134067 üzenetére
Köszi.
-
Soulfly842
addikt
Nem volt egyértelmű a leírásod.
Napra pontosan mikor szűnt meg?
Abban az esetben, ha ebben a hónapban akkor nem készül egyben időarányos szla, hanem ugyanúgy a jövő hónap elején készül, mint eddig is.
Ha a múlt hónapban és nem készült látszólag számla akkor az érvényes amit írtam (a lenti okoknál kiváltképp elő szokott fordulni):
A számod T-s maradt?
Történt átírás más névre a flotta miat?Ezeknél az eseteknél előfordulhat h. utána se látod ott, ha elkészül - akkor a fenti (előző hsz) leírás szerinti befiz. mód. érvényesül.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Soulfly842 #134070 üzenetére
Mindent leírtam elég egyértelműen.
Napra pontosan mikor szűnt meg?
[link]A számod T-s maradt?
Történt átírás más névre a flotta miat?
Írtam, más flottába, és hogy nincs aktív előfizetésem a Telekomnál. Számaim sosem voltak T-sek, oda is hordoztam annak idején, ezeket vittem tovább más (nem Telekomos) flottába, ugyanúgy saját néven, bár nem tudom ez mit számít.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Soulfly842
addikt
válasz trebrona #134072 üzenetére
1-1
Ja, de csak azt is utána Bocsi, hosszabb túrán voltam.
(s nem, mert a számhordozás iránya nem volt egyértelmű , az meg hogy nincs előfizetésed a telekomnál már, értelmezhető volt úgy is, hogy más nevére került. sorry, nem volt egyértelmű nekem )
04.26-án volt a számhordozás,s az április havi szla-d akkor nem lett rendezve (ami májusban lett volna esedékes)?Korábbról van számlád? ha igen, akkor azon van a telekomos folyószámlaszám (ami lényegében egy T-s gyűjtő folyó, amin rajta vannak a számok, ha egy számlában kaptad mindet, akkor egy ilyen van, ha többen akkor több), ami alapján be tudod fizetni postai befizetőponton a T-s folyószámlaszám megadásával (minden számlán rajta, telefonszám alapján már postán se fogják látni) pl. Ha nincs, akkor menj be egy üzletbe és egyeztesd, mert kisebb összegért is simán tovább kerülhetsz pl. Távközlési szolgáltatók adós listájára (sajnos láttam már ilyet nagyon minimális összeg miatt is), vagy tovább dobhatják akár behajtóhoz is.
A számla lényegében elkészült, de ott a telekom fiókodban sose fogod már látni
Remélem így már sikerült kibogozni
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Soulfly842 #134074 üzenetére
Pont a személyes sorbanállást szerettem volna elkerülni. Folyószámlaszám megvan, de így teljesen mindegy, hogy a postán, vagy a Telekomnál állok sorba. Azért köszönöm!
Majd még próbálozom T-nél chat-en, hátha.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bociusz
aktív tag
válasz rin33 #134047 üzenetére
A Telekom összesen 25 MHz B1/N1 frekvenciát vásárolt. Mivel ezen jelenleg DSS-en szolgáltat 4G és 5G rádiót, ezért a blokkok kialakításakor a 4G korlátait is figyelembe kell venni, ami max. 20 MHz széles blokkokkal tud dolgozni. A rendelkezésre álló 25 MHz-et egy 15 + egy 10 MHz-es blokkra bontották (EARFCN 75 és 200), utóbbit azonban egyelőre csak a Balatonnál kapcsolták be.
Jelenleg tehát 15 MHz széles az N1 sáv. Ezt 20-ra tudnák bővíteni DSS-ben (ha 20+5 MHz felosztásban lenne) vagy 25 Mhz-es önálló N1 blokk lehetne, de ehhez a teljes B1 4G-t le kéne kapcsolni, ami jelenleg még elég korai lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Nektek van 5G térerő a túlzsúfolt késő délutáni, budapesti Árkád bevásárló központban? Nekem 4G full térerő van, viszont amint otthon érkeztem, rögtön átvált 5G-re. Mondom, mi a f.sz van?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
MadMancs
veterán
válasz Diák66 #134083 üzenetére
Mert még nincs valós 5G.
NSA ugyanúgy 4G core.Majd ha lesz egyszer (amit kétlek) SA 5G hálózat az látszódni fog külön is hálózatkeresésnél.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
szabonagyur
félisten
Arrol lehet tudni valamit, hogy francia 5G roaming mikor varhato? A 4G par helyen elegge bedugul sot le is kacsol kb, levalt 3G-re.
-
domper2015
senior tag
válasz szabonagyur #134088 üzenetére
Már van, SFR. A Telekom honlapja szerint.
-
aktív tag
válasz szabonagyur #134088 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz domper2015 #134090 üzenetére
Tegnap meg nem ment fel, ma meg nem vagyok 5G kozeleben mar.
-
Mike3090
csendes tag
Sziasztok.
5G-s Samsungom van, 5G-korlátlan gigaerős net, még a régi tarifa szerint. A napokban ahol lakom, felkapcsolták az (ál) NSA 5G-t. A kérdésem az lenne, hogy legtöbbször teli négyzetbe vésve írja ki az 5G-t az állapotsoron, ritkán pedig keretes négyzetben, de azt csak pillanatokra jelzi. Figyeltem függ e az aktuális háttértől vagy, hogy épp van e forgalom vagy nincs, de semmi. Tudja valaki mit jelent a kétféle állapota az ikonnak?[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Mike3090 #134099 üzenetére
Elméletben így különbözteti meg a DDS (N28) és a valóban 5G-nek nevezhető NSA (N78) halót. Teli keretes N28, sima keret N78. Legalábbis én így tapasztaltam. N28 Voda, N78 Yettel.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen