Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz szabonagyur #133050 üzenetére
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha átvitetem a mobil előfizetésem egy flottába, akkor a Magenta csomagban lévő otthoni előfizetéseim mennyivel fognak drágulni?
Jelenleg ezeket fizetem:
- Hoppá Plusz telefon: 3200
- Net 300/20: 3200
- Net 150/5: 2800
- Családi HD: 3000
- Családi HD: 3000600 Ft kedvezmény van még e-Packkal. 14.600 körül van ez a csomag, úgy hogy mellette van a Mobil L csomagom.
Bocs, lehet az otthoni topicba kellett volna írnom, de mostmár itt hagyom.[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz madle #133051 üzenetére
Szia!
Két szolgáltatásra 20% kedvezmény van (illetve régebben 3 szolgáltatásra volt 25%, szóval ha elég régi az egyik csomagod, talán ebbe esik vissza).
Egyszerűség kedvéért számoljunk a kisebb kedvezménnyel (20%). 15200/0,7*0,8-epack=16771
Illetve ezek szerintem még az inflációs emelés előtti árak, úgyhogy erre még rájön 14,5% emelés (15200/07*0,8*1,145-epack=19290)
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz Ace Ventura #133053 üzenetére
Bocs feluletesen irtam, Onkormanyzat Telekom egyedi uzleti csomagja lenne, nem tudom igy a nevemen tartjak e, vagy ez mar teljesen az Onkormanyzate ebben az esetben.
AnonymusX: koszonom! Ha igy van akkor nem eri meg, mert annyival dragabb lenne mint amit sporolnek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #133050 üzenetére
Elhiszem, én meg igen. És bejövő hívásom is rengeteg van.
-
pdr755
tag
Ha valakit esetleg érintene még, én ezt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól:
"Tájékoztatjuk, hogy 2023. 05. 01-ével valóban emelkedik emelkednek a tarifák, 25 Ft-ról, 27Ft-ra. Ügyfeleink az áremelésre hivatkozva felmondhatják meglévő szerződésüket és a fennmaradó egyenlegüket is visszaigényelhetik a kapott értesítéstől számított 45 napig, tehát legkésőbb május 9-éig. Az egyenleg visszaigénylésére csak személyes ügyfélszolgálaton van lehetőség. Felhívjuk a figyelmét, hogy csak Telekom üzletekben tudja az igénylést jelezni, Telekom Partner üzleteinkben nem."
-
mzso
veterán
Helló!
Az ingyenes 50 megás mobilnetet, meg lehet rendelnis SMS-ben, vagy ilyen tárcsázós kóddal? A feldobott netbővítős üzenetből meg direkt hiányzik.Igyanis csomag nélkül, nem hajlandó működni az alkalmazás manapság.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Legyetek óvatosak, új fajta csalási/megtévesztési forma terjed (a telekom fiókos belépésre pályázhatnak).
Külső linkből ne lépjetek be a T-s fiókba, csak simán az általatok beírt telekom oldalról.
Cél: megszerezni a telekomos fiókhoz a belépési adatokat, majd egy e-sim formájában hozzáférni kötöttségek nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Soulfly842 #133063 üzenetére
A Dominosokkal így nem b@sznak ki.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Balcsix
senior tag
válasz AnonymusX #133052 üzenetére
Szia!
Hiába írják még a weboldalon a 2 otthoni szolgáltatásra vonatkozó 20% kedvezményt.
Már új előfizetésekhez nem jár, csak a régebbről megmaradtaknál él. -
prozodus
őstag
válasz Balcsix #133073 üzenetére
Tudom.
De drágább előfizetésre válthatsz, meg minden szart intézhetsz már online v telefonon, akkor ezt miért nem tudják megoldani??? És ne hivatkozzanak már esetleges károkozásra, mert a felmondás sem több, mint vki nevében egy jó drága előfizetést kötni, amit viszont lehet távolról...
Azért nonszensz, h 2023-ban ez még nem megoldható... Akárcsak a postai levél az email helyett az ügyfélszolgálaton...[ Szerkesztve ]
-
-
kovacsmi_74
senior tag
Az 50 MB-ot 30 naponta egyszer lehet bekapcsolni. Nem lehet, hogy ezért nem látod? Ha el is fogyott, ott van az aktív szolgáltatások között a lejáratig.
A 1777 ingyenesen hívható.
Telekom fiókba nem tudsz számítógépen belépni?
Vagy akár telefonon is wi-fi-ről.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #133079 üzenetére
Nem. Az alkalmazásban megjelenik ha van internetkapcsolat.
A telefonon kéne aktiválni szükség esetén, úgyhogy PC nem játszik. Mivel csak 50 mega előre nem szeretném aktiválni.
SMS kódokat, csak egyes megújuló szolgáltatások lemondására találtam.
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #133082 üzenetére
De jó... Az alkalmazást meg elbarmolták, hogy ne működjön.
-
vacs
veterán
válasz 4Grider #133084 üzenetére
"*A Telekom app használata nem generál adatforgalmat itthon és roaming helyzetben sem."
A Telekom weboldal szerint továbbra is díjmentes!
Akkor?(^)(>.<)(^)
-
Top cat
addikt
válasz 4Grider #133088 üzenetére
Itt vannak azok az alkalmazások, amik érintettek.
Azért az durva lenne, ha a saját appnak sem adhatnának ingyen netet.
-
4Grider
nagyúr
válasz Top cat #133089 üzenetére
Most nincs a közelemben olyan Telekomos előfizetés, amin nincs aktív mobilnet csomag, így egy aktív vodás simmel tudtam csak megnézni (logikusan a voda applikációját):
A voda app nem lép tovább, hiányzó internet kapcsolatra hivatkozik (4G, 4G+ ikon van).
Nyilván másik szolgáltató, tehát nem feltétlenül releváns itt, de azért talán jelent valamit, ha egyszer a voda app korábban elérhető volt vodás simről mobilnet adategyenleg nélkül is, most meg nem... -
kovacsmi_74
senior tag
Internet nélkül is tudok egyenleget feltölteni?
Itt is azt írják, hogy működik "internet nélkül", de gondolom azért adatkapcsolat kell hozzá.
Amúgy ma frissítették ezt az oldalt, mert mától változtak a rendelkezésre állási idők.
1500 Ft 180 nap helyett 120 nap, 15000 Ft 488 nap helyett 366 nap, illetve a többi is ennyi.Vodafone-nál tegnap óta az 1000 Ft 90 (?) nap helyett 365 napig érvényes.
Szerk.: Akkor mégsem megy?
Ja, és a *102# is működik újra már egy ideje, ahogy itt is írják az oldalon.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Top cat #133094 üzenetére
Ennyi erővel a telekomos sim kártyáról mobilnet adategyenleg nélkül is el kell tudni érni a vodás, a digis és a yetis appot is. Vagy éppen a Telemach Hrvatska appját is. És így tovább...
-
totron
addikt
A korlátlan netcsomagosokkal mi történt március 1-jével? A még a lassítós korszakból származó, már lezárt, de megtartani engedett csomagtípusra gondolok.
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #133092 üzenetére
Kipróba és működik az App mobilnet nélkül, kicsit lassan jön be, mivel egyidejűleg behozza az alábbi oldalt is, de a feltöltés menne elfogyott adatkerettel is:
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Cs1csó
félisten
Nekem viszi az adatot, sőt HA nincs már egy kummányi adatom sem akkor nem is nyitja meg. (nyilván ez a legjobb VALÓS teszt, hogy megnyitja e az alkalmazást a mobilnet amikor nincs rajta adatkeret: NEM nyitja meg ha nincs adatkeret ebből következik, hogy használja a vásárolt adatkeretet akármit is hazudnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Lightyear - befektetési app
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- Router gondok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen