- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csacsi67 #119245 üzenetére
Nekem a céges SIM is Telekomos, sokat telefonálok arról napközben, erre ma még kivételezett is, mert ha például egy rendszergazdát hívtam, hogy segítsek neki valamiben, akkor nem volt gond a hívással, de ha mondjuk egy minisztériumi főosztályvezetőt, akkor persze szakadozott, mondtam is neki, hogy bocs, de ez van, szolgáltatói hiba...
Tegnap sokkal vészesebb volt azért a helyzet, ma már jelentősen kevesebb gond volt összességében a hívásokkal. -
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #119241 üzenetére
itt tudnak neked segíteni: [link] , egyébként van már ilyen HGW
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telekom már helyezett üzembe új, 2.5 Gbit porttal ellátott eszközöket?
Tudtommal eddig úgy volt a 2000 Mbit csomag, hogy csak papiron volt az és gyakorlatilag több eszköz közé volt szétosztva, mivel nem volt a Telekomnak csak 1 Gbit-es LAN porttal szerelt eszköze. Meg lehetett oldani ASUS routerrel trükközve, de az is csak 1 eszköznek tudott adni 2.5 Gbit-et, mivel azon is csak 1 ilyen port van.Ma viszont voltam bent a Telekomba és az eladó megpróbált rábeszélni, hogy 1000-ről váltsak 2000 Mbit-re. Kérdeztem, hogy "Már van a Telekomnak 2.5Gbit képes eszköze?" és ő határozott igen-t mondott és azt mondta, hogy kapnék új eszközt.
Igazat mondott és már tényleg megy a 2000 Mbit trükközés/drága eszköz vásárlás nélkül vagy sajnos picit tévedésben volt?
-
válasz
st3v3np3t3r #119239 üzenetére
Felhívtam a 1414-et.Mivel a T ponton keresztül lett megrendelve, azt csak a futárcéghez kerülés után lehet követni. Kiszállítás 2-3nap. Ezt mondták.
-
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119237 üzenetére
Megpróbálhatsz egy 1 est a rendelési szám elé írni a GLS nyomkövető oldalán,legalábbis a webes rendelés így követhető.
-
Üdv. A T-s üzletben megrendelt eszköz státuszát hogy lehet nyomon követni?
-
Domonkos
addikt
-
-
herdsman12
őstag
Most látom az újratelepítés után leginkább csak egyszer működő (iOS 12.4.x) alkalmazásban, hogy az egyik kártyámon aktív állapotban van a Domino Most funkció. Kikapcsolni nem lehet, mert nem aktív a “Kikapcsolom” gomb.
Az biztos, hogy soha be nem kapcsoltam, két másik kártyán rendben, ott nincs bekapcsolva.
Másnál is volt ilyen automata, kikapcsolhatatlan aktiválás? -
BBke
tag
válasz
st3v3np3t3r #119232 üzenetére
Én sem
-
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok,
A múlthéten rendeltem egy terméket a webshopból és lenne egy kérdésem a státusszal kapcsolatban.
A státusza a rendelésnek jelenleg "Sales Support kezelésre vár tartozással". Aznap reggel jelentek meg a magentás számláink, amit szokásosan befizettem, de nem tűntek el rögtön, viszont a számlámról levonódott, stb.
Megrendeltem a terméket és aznap délután eltűntek a befizetésre váró számlák is, viszont ez a státusz megmaradt.
Ezzel mi a teendő, számít valamit a rendelésnél?
-
m1lan
őstag
válasz
kisselandras #119219 üzenetére
Korlátlan mobilnet féláron, Magenta 1-ben
Amennyiben legalább 3 db mobil havi díjas előfizetésed van bevonva a Magenta 1-be, akkor ha előfizetéseidre korlátlan Gigaerős vagy Gigaerős Net + csomagot választasz, féláron adjuk a mobilnetet. [link]
Magyarul: nem azért lenne olcsóbb az előfizetés, mert újat kötsz, hanem mert 2 előfizetéssel nem teljesíted a Többmobilos Magenta feltételeit, 3-mal viszont már teljesítenéd. Ha kötsz egy harmadikat (akár csak egy Mobil S + 4GB-ot), a másik kettőre ugyanúgy érvényes lesz az 50% korlátlan net kedvezmény, tehát ha azokon jelenlegi vagy előző portfóliós korlátlan net van, akkor a 30% kedvezmény automatikusan 50%-ra nő.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Még múlt hónap végén messengeren panaszkodtam a Telekomnak. Kivizsgálták, igazat adtak, minden ok.
Mivel ez nem online panasz beadásnak számít, ezért levélben küldték a végeredményt/jegyzőkönyvet. Na hát abban a levélben van olyan, hogy a folyószámla egyenlegem xy forint, ebből lejárt 0 forint.
Ez egy keretösszeg arra, hogy összesen mekkora értékben vásárolhatok kamatmentes részletre? -
martonl
senior tag
válasz
lugosi #119224 üzenetére
Hát, ha vámpírfoggal mondod, akkor tényleg olyan lesz a hangzása (bocs, de az avatarodat néztem és eszembe jutott).
Amúgy meg ha nyeklik egyet a hang a vonalban, az is bőven elég. Céges csomagokhoz szoktak lenni ilyen belföldi adatcsomagok hasonló áron, azért gondoltam erre.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
kisselandras #119219 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
kisselandras #119216 üzenetére
Pont erről beszélgettünk valamelyik nap.
Ha veszel még 1 simet, akkor 3 mobil előfizetésed lesz, viszont a harmadik árából a netből kapsz nem 30, hanem 50% kedvezményt. (illetve ha teljesül a 3 mobil, akkor az összes gigaerős netre 50%, tehát ha mind3 ezzel a nettel van, mind3-ra érvényes)
Ha a 2 közül választasz csak, akkor mivel 2 mobilod van, nem jár az 50% a netre, csak a 30%.2 mobil előfizetés, 30%. ha 3 van (új portfólió, vagy bizonyos 2019-es efik), akkor a 2 legnagyobb netcsomagok árából jön le a +20% kedvezmény, de csak a netre.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
kisselandras #119216 üzenetére
A készülék szemmel láthatóan ugyanannyiba kerül
Az új előfizetés egy 3. SIM lenne a kép alapján, ami miatt Többmobilos Magenta kedvezményt is kapnál, ezért olcsóbb a havi fizetendő összeg abban az esetben.
-
Lackooo84
nagyúr
Vandának legközelebb csak annyit kell mondani, h "megrendelés", utána 1 vagy 2 random kérdésre csak igen (ha visszakérdez, h új megrendeléssel kapcsolatban telózol) vagy nem-et (ha a "kiegészítő szolgáltatást akarsz megrendelni" kérdést nyomatja) kell mondani, és már kapcsolja is az élő embert.
-
whitezo88
nagyúr
Hol látom a weboldalon bejelentkezve mennyi lenne a kötbér, ha felbontanám? Múltkor megtaláltam, de most nem.
-
polonic
félisten
Most akartam rendelni egy korlátlan net opciót, ami azt hiszem, 5 ezer Ft volt.
Helyette van tíz nap 3490 Ft. Az előzőhöz képest ez egy nem gyenge áremelés.Mikor szüntették meg?
-
m1lan
őstag
válasz
kisselandras #119203 üzenetére
Akkor valamit nagyon félrenézel. Publikus lakossági csomagoknál semmilyen extra kedvezményt nem kap az új ügyfél. Fix listaára van a csomagoknak, még hűség vállalása nélkül is ugyanannyi a havidíj és a csomagtartalom, mint hűséggel.
2+ mobil előfizetés esetén 15% kedvezmény jár az összes előfizetésre, Magentában 30% kedvezmény minden szolgáltatásra, 3+ Magentába bevont mobil előfizetés esetén pedig 50% kedvezmény a korlátlan mobilnetre. Ezeket mindenki ugyanúgy kapja, 0 perces és 20 éves ügyfélként is. Ha belépsz a weboldalon az 1 db meglévő előfizetéseddel és úgy akarsz újat kötni, akkor kapásból a 15% kedvezményes árat fogod látni. Általában az ilyen bűvészkedésekből vannak ezek a "régi ügyfél le van szarva, az újnak meg ki van nyalva a valaga" hisztik, amiknek semmi valóságalapja nincsen. Ha valami nem tiszta, akkor meg kell kérdezni az ügyfélszolgálatot.
-
PBA
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #119207 üzenetére
Köszönöm, igen, láttam, de 6-án sem sikerült, akkor mentem be az üzletbe, és hajtottak el.
Valószínűleg az átállás miatt van a fennakadás, reméljük, jövő héten már működni fog.
Zsolt_72, neked is köszönöm a tippet!
-
kovacsmi_74
senior tag
November elején változtak a Domino opciók, szerintem ezért lehet(ett) gond vele.
A korábbi korlátlan internet opciók (a korlátlan hang csomagok is talán) csak akciós ajánlatok voltak (ÁSZF, 9-es melléklet), onnét kivették őket, úgy emlékszem és most már nem akciós ajánlatok. A nevükből is eltűnt a Domino szó.
Lehet emiatt van gond vele, de amúgy a honlapon meg ezt írják a fiókkal kapcsolatban, lehet ezért nem sikerült bekapcsolnod.
"A net bővítők aktiválása a weboldalon november 6-tól lehetséges a Telekom Fiókban."
Én nem kapcsoltam be sem appból, sem fiókból, csak a hiba lehetséges oka miatt írtam.
-
Winne
nagyúr
válasz
kisselandras #119203 üzenetére
Na mondj konkrét példát, konkrét csomagokat.
Ezt csak úgy tudom elképzelni, ha a meglévő csomagokon még hűségidő van, kíváncsi vagyok.
-
PBA
aktív tag
Sziasztok,
dominó kártyát használok másodlagosként, és időnként aktiválom az 1 napos/3 napos/havi korlátlan netet. Eddig ezzel nem volt gond, a webes rendszeren bekattintottam, egyenlegből levonta, működött, öröm és boldogság volt. A héten viszont hiába próbáltam napokon keresztül aktiválni a 3 napos korlátlan opciót, mindig hibaüzenetet kaptam, és hogy próbáljam később.
A vicc, hogy útba esett egy ügyfélszolgálat, bementem, és ott nem voltak hajlandóak beaktiválni, mert hogy "ez az opció már megszűnt, nem elérhető". WTF? A weboldalon még mindig kint van... erre csak a vállukat vonogatták.
Végül a 1414-en átküzdöttem magam Vandán, és röpke 15 perc után egy ügyfélszolis aktiválta a 3 napos korlátlan net opciót. Más is tapasztalt ilyen anomáliát? Nincs valami SMS kód, amivel aktiválható ez az opció? APP-ban nem megy, weben nem megy, nem akarok minden alkalommal Vandával küzdeni
Köszi
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119201 üzenetére
A Telekom nem szokta bejelenteni,általában váratlanul akciózik.
-
Tudni valamit arról, hogy lesz-e valami jó akció Fekete Péntek alkalmából?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest