- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Én pedig azért, írtam, hogy .0-ás verzió kétféleképpen jelenik meg/fut (grafikás/grafika nélküli).
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Gond van a Telekomnál az esim-mel? Eltűnt az esim csere lehetősége az online ügyfélszolgálati felületen (alapadatok, sim adatainál) és hagyományos sim-nél pedig nem lehet váltani esim-re.
-
MODERÁTOR
válasz milestone #105238 üzenetére
Kell, én is akartam intézni és nem lehet az aláíró vagy papírok nélkül, még akkor se, ha viszed magaddal a simnek azt a részét, amiből kitörted magát a kártyát, tehát ha látszik hogy van közöd a dolgokhoz. Mondjuk én eleve úgy mentem oda, hogy valószínű nem lehet, csak az egyszerűség kedvéért megpróbálkoztam vele.
-
atosan
veterán
válasz csipesz2020 #105234 üzenetére
Nem semmi mennyire megvezetnek néhány embert. Egyébkén ha az asszonynak tetszik, el van vele, akkor nincs gond nem?
Maine coon
-
milestone
tag
SIM-csere (micro > nano) mennyire problémás céges (munkahelyi) előfizetés esetén?
Kell aláírási címpéldány + miegymás és/vagy meghatalmazás vagy szó nélkül cserélik? -
kakuk.tamas
addikt
Erre mondja az apacs, hogy......
Ezzel nincs mit tenni. Fizetni kell a hűségidő végéig, és az asszony nem engedi a Telekomba...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
btudos
nagyúr
válasz Nikaré #105231 üzenetére
Telekom fiókhoz adj hozzá mindent, amit kezelni akarsz (így egyetlen alkalommal, a szám hozzáadásakor kell SMS jelszóval foglalkozni), és egy e-mail cím és jelszó párossal látsz majd mindent további jelszókérés nélkül.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
n@p@lm
őstag
Persze.
Ha nem webes vásárlás volt (akkor 14 nap az elállás) akkor ennyi, meg egy Bambi
A 3 nap különben is csak hibás termékre terjed ki.
Eligazítást megtartottad neki hogy ilyen ügyes volt? -
csipesz2020
tag
Sziasztok! Következő a problémám, remélem tudtok segíteni.
Asszony bement a helyi telekomhoz számlát intézni, erre rátukmáltak egy telefont az előfizetésére. Választania nem lehetett, adtak neki egy mate 20 lite-ot ő meg elhozta. A telefon finoman fogalmazva elég gagyi, főleg az áráért így mondtam neki hogy vigye vissza vagy adjanak másikat vagy vegyék vissza nincs rá szükség. Bevitte de nem vették vissza, azt mondták neki csak 3 napig veszik vissza. Ilyen létezik? Lehet valamit csinálni? Kb 1 hetes a teló. Azt mondták el kell adni!?I am a ninja...shhh!>:O now i have to kill you.
-
Nikaré
őstag
Mi ez a hülyeség már megint? Frissítettem az appot és az sms kérés után (ami eddig nem volt)
az applikáción belül "hiányos profil" "állíts be egy jelszót"
A korábbi regisztrálásomkor az apphoz már beállítottam egyet!
Aztán!
Eddig wifi kapcsolódással appon belül, be tudtam lépni nagyszülők dominós ügyeit intézni, most ezzel az sms marhasággal nem lehet mert oda megy az sms!!!! -
legenda
-
fornettisuti
veterán
Asszony J7 android 7:
9.40.0 nem grafikás
Nekem S7 android 8:
9.40.0 nem volt grafikás, 9.40.3 grafikásiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
legenda
válasz fornettisuti #105221 üzenetére
Nálam a 9.40.0 is grafikus, pont olyan, mint az általad betett képen a 9.40.3.
(Note9, Android 9)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz MaxxDamage #105224 üzenetére
Nem sajnos. Meg kell rendelned a másik kártyán is, amit szeretnél.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MaxxDamage
félisten
válasz szabogabor10 #105223 üzenetére
Abban az esetben sem lehetséges, ha amiről át szeretném vinni, az meg lenne szüntetve?
(#105225) szabogabor10: Köszönöm, tiszta sor.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #105222 üzenetére
Nem.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MaxxDamage
félisten
Érdeklődnék, hogy egyik SIM kártyáról az adatot+casht át tudom rakatni másik SIM-re? (mind2 a nevemen van, saját tulajdon)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fornettisuti
veterán
válasz zsoltzsolt #105220 üzenetére
Nekem a mostani frissítés előtt nem igy nézett ki.
Szerk.:
9.40.0 grafika mentes.
Most néztem asszony J7 (2017) készülékén.Nekem Oreon pedig ez a rajzos, menü elrendezése is különböző.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zsoltzsolt
addikt
válasz fornettisuti #105219 üzenetére
De ilyen a 9.40.0 alatt is. -
fornettisuti
veterán
válasz zsoltzsolt #105214 üzenetére
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #105214 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz fornettisuti #105212 üzenetére
Egy screenshotot kérhetnénk? Mi az új infantilizmus?
-
legenda
válasz fornettisuti #105212 üzenetére
Olyat nem dob az áruház.
-
legenda
válasz fornettisuti #105209 üzenetére
A január 31-ei 9.40.0?
-
veterán
válasz fornettisuti #105209 üzenetére
De a Maraton net mennyiségének ellenőrzéséhez még mindig rá kell böknöm magamra...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
fornettisuti
veterán
App megint frissült, egyre infantilisebb a design.
-
legenda
válasz lubrinczerik #105207 üzenetére
Csak a meghatározott adatforgalmazás ideje alatt és csak adott típusú forgalomra vonatkozóan.
-
legenda
válasz lubrinczerik #105204 üzenetére
Itt tájékozódhatsz: [link]
-
Ateszpapa
addikt
válasz lubrinczerik #105204 üzenetére
Flotta topikban bizti segítenek.
-
Ateszpapa
addikt
válasz _Moriarty_ #105202 üzenetére
Még úgy is megéri, azt használhatja MiFi-ben is.
-
Ateszpapa
addikt
válasz lubrinczerik #105183 üzenetére
Szia! Szerintem jobban járnál egy Telenoros flotta internettel. IQ például. Kb 4 ezer havonta a korlátlan internet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest