- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
lubrinczerik #132773 üzenetére
Igen
-
válasz
lubrinczerik #126223 üzenetére
Megoldotta, köszi!!!!
-
válasz
lubrinczerik #107229 üzenetére
A honlapon lehetséges azt állítani, hogy én készülék nélkül szeretnék új hűséget vállalni(Meglévőre)
Ezt ugye nem komolyan írtad? Mi a nyamvadt egérfüléért vállalnál hűséget készülék nélkül? Nincs semmilyen kedvezmény! Emiatt nincs már ilyen készülék nélküli opció!
Az hogy lehetséges, hogy tegnap tudtam úgy díjcsomagot váltani, hogy írta, hogy a díjcsomag váltással nem kell új hűséget vállalnom.
Ha eltűnt a lehetőség, akkor várd meg, míg ez a hónap is eltűnik.
(#107230) kali
Meglévő előfizetőnek én 1 évet sem látok, de fentiekre hivatkozva kérdem én, minek is lenne? Mi a ló*t adnának nekem, ha vállalnék hűséget? Megkapom ugyanazt a csomagot, mint aki most lép be?
Deqrvajó, én talán 10 évet is vállalok rögvest.
-
válasz
lubrinczerik #107229 üzenetére
Szia,
Készülék nélkül nincs 2 év hűség, csak 1 év lehet.
A díjcsomag módosításához nem kell hűséget vállalni, illetve hűség alatt is módosítható, de akkor persze a vállalt feltételek alapján, például figyelembe kell venni, hogy mennyi a vállalt minimum havi díj.zala005: Szia, A hiba jellegétől is függ gondolom, így általánosságban nehéz bármit is írni.
-
válasz
lubrinczerik #105207 üzenetére
Csak a meghatározott adatforgalmazás ideje alatt és csak adott típusú forgalomra vonatkozóan.
-
válasz
lubrinczerik #105204 üzenetére
Itt tájékozódhatsz: [link]
-
Ateszpapa
addikt
válasz
lubrinczerik #105204 üzenetére
Flotta topikban bizti segítenek.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
lubrinczerik #105183 üzenetére
Szia! Szerintem jobban járnál egy Telenoros flotta internettel. IQ például. Kb 4 ezer havonta a korlátlan internet.
-
válasz
lubrinczerik #105195 üzenetére
Nem lesz ott gond semmivel, legfeljebb lassítanak, ha például torrent útján történik a letöltés.
-
törölt tag
válasz
lubrinczerik #105195 üzenetére
HBO GO szerintem nem minősül szerződésszegésnek.
-
keszo
őstag
válasz
Szia!
Én pl. így használom a dominó kártyákat.
Vettem a t-től egy Alcatel LinkZone Mobile wifit. -
válasz
lubrinczerik #105190 üzenetére
Ha a wifi szórásra gondolsz, azt nem lehet látatlanban megmondani, mert minden környezetben más és más, függ a falak számától, anyagától, egyéb akadályozó tényezőktől, az ellenoldali eszközök milyenségétől...stb.
2.4 GHz-en jobban terjed a jel, de az lassabb átvitelt biztosít, az 5 GHz gyorsabb, viszont fogékonyabb az akadályozó tényezőkre.
Amennyiben stabilabb és gyorsabb kapcsolat kell egy munkaállomásra, úgy USB-n is megoldható a telefonról a megosztás. -
törölt tag
válasz
lubrinczerik #105190 üzenetére
Szerintem 2-3 helyiséget tud lefedni egy mobil, tehát ha a ház végére is el kéne juttatni néha a jelet, akkor vinned kell majd oda magaddal. De ez attól is függ, hogy milyen nagy egy helyiség, a falak, stb.
Szerk: Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a Hangcsomag + Korlátlan Net routerben, modemben, etc. nem műxik, szóval a mobilos megoldás lesz jó, amit kali is mondott.
-
válasz
Szia,
Látják, hogy milyen eszközben van, ha nagyon akarnak, akkor foglalkozhatnak is a dologgal.
Használj a célra egy olcsó mobiltelefont, arról megosztod a netet és nem lesz gond, de a router és társai problémás lesz.
Ez nem a Telenor (már lezárt HD csomagja), az sem segít a dolgon, ha havonta egyszer vagy többször telefonálsz a SIM kártyáról. -
törölt tag
válasz
lubrinczerik #105185 üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond, mert amúgyis vannak olyan csomagjai is a Tének, amiket routerekhez, modemekhez adnak. Igaz, ez nem pont az, de szvsz ez nem befolyásolja a dolgokat, a lényeg, hogy havi párszor azért telefonálj a SIM-ről.
-
törölt tag
válasz
Ha megoldható, szerintem havi 1x vedd ki a routerből, rakd be egy mobilba és onnan indíts 1-2 hívást, azzal biztosan nem lesz baj.
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97708 üzenetére
Szívesen.
-
lubrinczerik
csendes tag
válasz
lubrinczerik #97705 üzenetére
Már át is állítattam! Köszi a segítséget!
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97705 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97703 üzenetére
Nem kell újrakötni. Ugyanis ha felfelé váltasz, akkor nem változik a hűségidő vége.
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97700 üzenetére
Megkaphatod. Váltanod kell pl 1414-en.
-
4Grider
félisten
válasz
lubrinczerik #95818 üzenetére
Túl korán egyeztettél adatot, így az előző adategyeztetés is még érvényes volt több mint 3 hónapig...
-
lacib
tag
válasz
lubrinczerik #56213 üzenetére
Szia.
Idén januártól változott.
Nekem tavaly volt még biztosítási eseményem.
Beázott, telefonon bejelentettem, kaptam kárszámot, Tcomba bevittem,elküldték, bevizsgálták, nem javítható,csere a volt listaár erejéig. Kb egy hét az egész.
Idéntől futár viszi-hozza. -
Rivaul
addikt
válasz
lubrinczerik #56213 üzenetére
Ez engem is érdekelne mivel kéretlenül is a legnagyobbat megkötötték nekem. Ha jövőre lejár a teló részletem és el akarom adni a telót, és valami véletlen folytán földhözbaxom
akkor adnak egy újat amit jobb áron eladhatok ha még se kéne? Gondolom valamennyi önerő van de így nagyjából korrekt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged