- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz negroo #103199 üzenetére
Online kedvezményesebb! Boltba összevont magenta1 kedvezményt adnak, de ahhoz magentásnak kell lenned. Mindent átváltani új csomagra. Így azt hiszem 62ezer ft körüli max kedvezmény hozható össze. Ja és nem lehet készülékhűséged! a 2-t pedig nem lehet összevonni!
Itt legalúl írja le, hogy szerezhető össze a készülékkedvezmény.
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
negroo
aktív tag
válasz Intel fan11 #103202 üzenetére
Köszönöm akkor nem boltban veszem. Van elöfizetésem, de nincs magentám.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Intel fan11 #103201 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
válasz kovacsmi_74 #103204 üzenetére
nov 14én hosszabbítottam, de nem kaptam + 10GB-t. Nem csak új havidíjasra vonatkozik? Engem amúgy nem izgat, mert ezt a havi 6GB-t se használom ki.
Battletag: hojszi#2983
-
törölt tag
Megoldódott az itt: [link] említett, múlt hét kedden rendelt Dominó kártyám sorsa. Most (22-én) este érkezett e-mail, hogy 21-ig átvehettem (volna). "Szép" volt.
-
ElektrikusDE
senior tag
Átlehet venni a határidő után is!
Én két kártyát jóval később vettem át, mint ahogy lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Intel fan11 #103205 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak az újhoz adják, mint az előző példa is mutatja, részleteket nem néztem. Én dolgozói flottában vagyok, publikus dolgok csak net részen érintenek. Publikus, de már lezárt netcsomag van hozzá bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
viking_joe
csendes tag
Sziasztok!
Nagy cég nagy flottájának részese egy Sim kártya, amit kaptam alvállalkozóként kis cégben, és ilyen netet örököltem vele:
"Üzleti honos GPRS limit sávszűkítéssel naturália 1GB"
Ez ha jól gondolom 1GB adatforgalmat ad max sebességen, majd mindenféle plusz költség nélkül sebesség csökkenés mellett plusz költség nélkül működik a fordulásig.
Köszi válaszokat előre is
-
4Grider
nagyúr
válasz viking_joe #103210 üzenetére
Jól gondolod. Vezetékes szolgáltatások mellé szórják, hogy adható legyen a Magenta szint kedvezménye.
-
radio100jozs
őstag
Ja ezt sem hittem volna, hogy kb belefulladok a sok netbe már, és csak rágódok, hogy mennyi megy kárba a nem felhasználás miatt.
Van a Domino, azon ugye alapból van érintetlen 1GB 1 évre, és jött a 60 napos 10 GB, aztán van a havi 50 MB, meg akkor jött most a 4GB fél évig, de ott van még a havi +3GB. Ez eddig csak 990 Ft-ba került.
Közben meg van előfizetésem is, azon is van a havi az ingyen havi 50 MB, akkor ott van a 3GB, jött a 10 GB, és a csomagban meg fizetem a MobilS+3GB-ot.Hát korábban soha nem hittem volna, hogy a Telekomnál lesz ez az olcsósított adatkánaán.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Idén nem lesz blek frájdéj?
-
lucky07
aktív tag
És valóban nem lett más engedmény.
Várható még vmikor valami akció szerintetek?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
thomas77
senior tag
-
törölt tag
App... megint...
Eltunt az elofizetesek sorrendbe allitasa es az alapertelmezett kivalasztasa...
Vki tudja, h teljesen kigyalultak, v hova dugtak?
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Telekom telefonos ügyfélszolgálatnál érdeklődtem egy webshopban kapható telefonról, hogy dual-SIM készülék-e, vagy csak egy sim kártyás.
Fogalmuk sincs, ők is csak a webshop infót látják mint én. Azt sem tudják, mit árulnak.Szóval tudja-e valaki: HTC Desire 12 Plus dual simes a telekomnál vagy nem?
Köszi!
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
nobiand
aktív tag
válasz ElektrikusDE #103222 üzenetére
Nem egy telefonról beszéltek.
-
Cranberries
aktív tag
Én ma délelőtt rendeltem (hűséghosszabbítással + díjcsomagváltással) egy iPad 2018-at, személyes átvételt adtam meg. A rendszer szerint hétfő délután már át is vehetem. Na ebben nem nagyon reménykedek (karácsonyig ráér), de azért kíváncsi vagyok már csak az itt is olvasható negatív kommentek miatt is.
-
legenda
válasz Cranberries #103226 üzenetére
Hűség hosszabbításakor nem szoktak sokat variálni, ha van raktáron, akkor ma át is adják szerintem a futárszolgálatnak, ezt tudod majd ellenőrizni, más kérdés, hogy a BF miatt a futárcégek mennyire leterheltek most...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
8
senior tag
Köszönöm!
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
radio100jozs
őstag
Hát azért nekem októberben nem ez volt a tapasztalat. Hosszabbítottam online keddi volt a megrendelés, raktáron lévő készülék, Bp-i átvétel üzletben, meg is volt, hogy csütörtökön lesz a kiszállítás, na a valóságban ez csak következő hétfőn lett meg. Karácsony, meg ezeket a fekete akármik miatt lehet ez most még hosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz radio100jozs #103229 üzenetére
Nekem mindig kiszállították a következő munkanapon - igaz, legutóbb, szeptember végén majdnem elszúrta valaki a Telekomnál, mert rossz csomagra írta rá utólag, hogy a szerdai rendelést az eredetileg megjelölt csütörtök helyett csak pénteken kell kiszállítani, de én résen voltam, időben lebeszéltem a futárszolgálattal és megkaptam csütörtökön.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Most kaptam emailt a konkurenstől, szerintem simán lenyomja ezzel a T-t! Mit nekünk 10 meg 4 meg 3 giga......
A kiszállításokról egy apró színes.
Ma hívtak a Postacsomagtól, hogy itt a csomagom a ltp-n, hol vagyok. Mondtam, hogy épp vásárolok a Lidl-be, oda nem tud átjönni, mondja az ember! Mondtam, hogy semmi gond, 10 perc múlva felhívom, ha a telepen leszek (itt sokáig bóklászik amúgy a csomagos) hívtam kétszer, átkapcsolt a Posta automatájára, ahol elmondták, csomagom érkezett! Három kört tettem, sehol postaautó, egy Gepárducos kisautót láttam csak. Mire mégiscsak fel tudtam hívni az embert és említettem neki, hogy nem látok sehol zöld postakocsit, nyíltan megmondta, hogy nem is fogok, mert ő a Gepárdos autóval jár......ők is hordják a csomagokat a Postának.
Csak amiatt említettem, hátha más is vár majd csomagot a MP-tól.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
veterán
-
nagyúr
válasz szabogabor10 #103232 üzenetére
Még nem árulhatjuk el, hogy mivel készülünk, de azt már elmondhatjuk, hogy izgalmas JóDolgok érkeznek hozzád decemberben.
Azért a java majd biztosan itt érkezik! Én igen izgatottan várom már.....
Ami hasonló, az az, hogy itt is az App-ot javasolják erősen, ha kíváncsi lennék a részletekre. Azért írnak emailt, hogy leírják, nem árulnak el semmit!
Már akkor lemondtam róluk, amikor inaktíváltam a megújuló netfeltöltést én marha, a jövőre gondolva 2 héttel a lejárta előtt, nehogy elfelejtsem. Erre simán lenullázta az addigi majd 1 GB-ot is, az ÜSZ azt mondta, hogy ilyenkor ez így van jól, mert lemondtam ezt a szolgáltatást. Igaza van, teljesen lemondtam róluk.
(#103234) kali
Akkor nem vagyok egyedül!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Cranberries
aktív tag
Szerintetek van arra esély, hogy a most "újabb készlet várható" státuszú termék a hétvége folyamán újra elérhető lesz vagy erre (jó esetben) a jövő hétig várni kell?
-
legenda
válasz Cranberries #103235 üzenetére
Kicsi az esélye, hétköznap szoktak inkább árut kapni és feltölteni.
Ettől függetlenül, nem teljesen lehetetlen, ha van például valakinek függőben kapcsolódó rendelése lefoglalt termékkel és visszamondja, akkor előfordulhat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! valakinek sikerült mostanában Ps4-et rendelnie ? Webshopon ugye nem lehet,telefonon meg nem sikerült,tegnap még csak érdeklődtem,a Ps4 vr pack érdekelt volna,tegnap azt mondták hogy 150 darab érkezett,ma mikor rendelném 98db van,de nem lehet megrendelni,ami elég érdekes.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Cranberries
aktív tag
-
Tomikaa.
tag
válasz #73820095 #103220 üzenetére
Nekem a régi 7.8-as app van. Ott elvileg lehet módosítani a sorrendet, de ha megváltoztatom és visszalépek, nem akarja betölteni az előfizetéseket és ha újraindítom, visszaáll a régi sorrend. Úgy oldottam meg, hogy laptopon a webes felületen bementem a Fiókbeállítások részbe és lent módosítottam a sorrendet, így már az appban is jó (legalábbis az általam használt 7.8-asban).
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom erről volt-e már itt szó, de az ajándék gigabájtokhoz lehet még szerezni plusz 1GB adatot kvázi ingyen a MC promócióval
-
MadMancs
veterán
válasz #23310336 #103241 üzenetére
Na ez jó, köszi a linket.
Edenred kafetériakártyám regisztráltam ( az is mastercard) sokkal többet használom mint a bankkártyám.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #103245 üzenetére
Még nem. Sőt a mi cégünknél jan 1 es cafeteria változás után az lesz az elsődleges, szép a másodlagos juttatás. Minden mást kinyírtak a kupolás &@>>ß$$k.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Két hete rendeltem egy iPhone XR-t, amit simán kihozhattam részletre. Most, egy ugyanazon a folyószámlán található mobilelőfizetéshez (ami Magenta1-ben van) szeretnénk egy ugyanilyen készüléket részletre és majdnem a telefon teljes vételárát kéri mobilelőlegnek.
Soha nem volt elmaradásunk és már 1000 éve Telekom ügyfelek vagyunk. Egy néven van az összes szolgáltatás. Most befizettem az idei iPhone törlesztőrészletemet a XR-re, hátha amiatt nem engedi a rendszer.
Van esetleg ötletetek, hogy miért kér több százezer forintos mobilelőleget az online felület?
Ezekután már nem is tudom, hogy az otthoni előfizetéshez adnak-e majd TV-t részletre.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
punky10
addikt
válasz Aaron14 #103248 üzenetére
Menj be egy üzletbe,mert webes rendelésnél az autómata szokott vad előlegeket írni,ami személyes vásárlásnál nem jelentkezik.Ez a szokásos telekomos baki,miért működne jól,ha működhet sz@rul is...
Én részletre vettem pl a fiam által használt előfizetésre S8‐at,az asszony előfizetésére Huawei P Smartot,mobilnetre(duo kártyával)egy Samsung táblagépet,vezetékes hosszabbításra egy Huawei P20‐at,tv hosszabbításra egy 50"‐os Samsung tv‐t.Mindezt 4 hónapon belül,személyes ügyintézéssel,előleg nélkül...Az internetem még szabad...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest