- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
És mire ez megjelenik nálunk is, addigra lesz 40k előnye a Z Ultra-nak. Persze aki tepsire vágyik. Egy dolog mentené meg őket, ha az árát a többi alá lőnék be. Mert valljuk be, a Note 3 erős kihívó minden vetélytársnak. De az LG G2 is 180k környékén fog nyitni...És mint tudjuk az LG 1-2 hónap múlva be fog nézni 150k környékére, és szerintem a Note 3 is 2014 Q1-ben.
-
NandorHUN
addikt
Én a véleményemet fejtettem ki, mivel abban nem lehetünk biztosak, hogy softwares. A kövi az lesz hogy kipróbálni egy másik romot, ha ezután is fennáll akkor gyári romot, ha akkor is akkor viszem gariztatni. Ezen nincs mit nem érteni, persze remélem hogy softwares a problem
-
NandorHUN
addikt
Igen, mint irtam leszedtem egy csomo dolgot ami "gyanus lehet pl. Xposedet, Taskert, GSAM Batteryt is, Next Launcherben meg kikapcsoltam az "állandoan a háttérben fut" -ot. Még néhány napig tesztelem így aztán lehet ha lesz időm felteszek egy másik romot.
Azt tudom, hogy S-off nem kizáró ok, de szervizbe nem adhatom be ugy, mert páros lábbal rugnak ki a Speedshopbol, hogy garivesztes a telo, tehát teljesen vissza kéne állítani, aztán meg megint vissza S-offolni....Igazábol csak azért gondolom, hogy softweres gond van, mert régen nem csinálta, illetve működés közben soha nem indul ujra, 1-2 naponta csinálja, hogy netezek és miután befejeztem lockscreenelek és kikapcsol.
Ma pl. leszedtem egy 1,1 Gb-os file-t vele és letöltés után (miután befejezte) inditott ujra. -
-
Zirowe
nagyúr
Csak azért kérdem, mert mintha one x-nél majdnem mindig új házat adnak ha meg kell bontani.
Leadtam kijelző hibával, kaptam új házat és álmait.Ez csak azért lenne érdekes, mert ha mondjuk veszek egy használt fekete kopott (elől/hátul) készüléket, és vmi hiba miatt leadom, akkor vajon raknak-e rá új házat..
-
zack
nagyúr
Egy kapcsolódó cikk...nem-kell-elajulni-a-64-bites-iphone-tol
Az olcsóbbik 5C modell megjelenésével pedig elég nagy öngólt lőtt az Apple, mert egyrészt az i5-öt jóval olcsóbban fogják kiárulni, ami szerintem sokkal jobb vétel lesz, másrészt az 5C 30k-val lesz csak olcsóbb mint az 5S, ami ezen a szinten elég apró különbség, és kétlem, hogy bárki 5C-t választaná hogy maradjon egy kis "aprópénz" a zsebében.
-
NandorHUN
addikt
Toolkit mappa hol van a teloban? És utána honnan kéne frissitenem?
GE romok már megérik? / Jobbak mint a sima Sense.
Amugy nekem is van hogy random kikapcsol a telo, lehet hogy a Tasker zavar be, de gyanum, hogy a Xposed, mert most fent van 2 mode is: KillALL (van egy kis x amivel ki tudom lőni az összes appot) illetve egy hangerőszabályzós mode...(#13352) yodee_
Azt hiszem Xposedhez láttam már ilyen mode-ot, amit fel lehet tenni. Majd holnap megkeresem. -
Xaels
félisten
Akkor nyisd ki a szemed jobban mert elég sokan használnak fejest utcán és részemről ennyi... Példát meg hozhatnék többet. Te kategórikisan kijelentetted, hogy utcára csak iem van, hát baromira nem és hidd el többen vesznek fejest hordozható cucchoz mint otthonra persze nem a 100+k kategória ahogy telefonnál sem az ami meghatározza a piaci részesedést.
-
Xaels
félisten
Választékban van különbség, mert 42Ohm-nál már ott az ATH M50 ami nagyon sokan ajánlanak vagy az említett SRH940, persze ezek nem a 100+os kategória, de az ár nem jelent egyenesen arányos "minőségbeli" ugrást. Azon kívül az impedancia önmagában kevés arra, hogy egy fejhallgató képességeit megállapítsuk. Te azt mondtad, hogy a One kevés arra, hogy egy komolyabb fejhallgatót("100K-sat") meghajtson. Erre én hoztam neked a Beyer T70p-t amit tutira rendesen meghajt és a 100K-s kategória.
(#13003) saintex72: persze, hogy működik a Beats profil vele, mert itt már nincs fejeshez kötve. Anno mikor bejött ez a Beats-es majomkodás akkor volt a Sensation szériában jellemző, hogy a Beats profilhoz olyan fejes/füles kellett, de azóta ez már nincs így, de biztonságból odaírják, hogy ne legyen utólag reklamáció belőle.
-
Xaels
félisten
Igen az, de miért is kellene egy hordozható valamit asztali cuccal összemérni?! Nem a One-ra kötöttük hanem egy laposról ment az E17 és külön önmagában a One, azt néztük meg mennyire helytálló a beépített erősítője, hogy mennyire csak marketing, de helytállt és még csak fel sem kellett maxra a hangerőt húzni. Eddig is a saját erősítőjéről volt szó. Egy 65-70K-s 42Ohm.os fejhallgatóval simán elbír önmagában a telefon nem kell külső segítség.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
A One-ban ott van a beépített 2,5V-os erősítő. Egy Shure SRH940-el simán elboldogul és az már nem a sz@r kategória. Ez 42Ohm, de ott van a Beyer T70p -se is 32Ohm és 100+król beszélünk. Bőven van durva kategória amivel elbír a One.
Igen a One-hoz adott füles nem rossz, de azért közelében sincs normálisabb fejesekhez.
-
Ne haragudj de sajnos nem emlékszem.
Addig tudtam amig akkor listában volt.
Az enyémet március 15.-én kaptam meg szóval ez előtte volt pár héttel.
Sajnos nem emlékszem...Utána néztem akkor a cuccnak (onnan tudom) és rohadt drága volt mindenhol.
Nálunk konkrétan az új ára 280font volt. -
ffodi
veterán
Én sosem használok fóliát, mert nem lehet tökéletesen felrakni, - de ha tegyük fel sikerülne is, akkor is akárki akármit mond, - rontja a színeket stb...... A tok van arra, hogy megvédje a kijelzőt, és persze magát a készüléket. nagyon apró karcok pedig biztosan vannak/lesznek rajt (hiszen az apró porszemcsék milyen kijelzőfelületet nem tudnak megkarcolni megfelelő behatás mellett?), de:
1, Ha nagyon picik, nem látom őket
2, Ha látnám is valamennyire őket, nem érdekel, mert elvégre egy használati tárgyról van szó
3, Ha überbrutál Gorillaüveg, akkor nagy karcok nem is lehetnek rajt normál használat mellett, és ebben a pillanatban térünk vissza az 1, ponthoz. -
WinZol
aktív tag
Így van. OTG kábellel megy gyári kernellel is.
A pendrive nálam is megy.
Ami nem megy:
1. USB-s kártya olvasó
2. USB-s autó diagnosztikai kiolvasás (Torque)Ha csatlakoztatom akkor rendszer üzenet:
Csatlakoztatáskor: "Device not supported"
Levételkor: "Device cannot be charged"Tehát a kérdés:
1. eredeti kernel visszarakható?
2. honnan tölthető le?
3. Melyik kernelt?S-OFF van.
Köszi
-
mumk1
addikt
Nekem még az ARHD 12.0 van fent, de azért se piszkáltam, mert hiba nélkül teszi a dolgát, hetek óta még újraindítva se volt.
Én minden esetre azért teszek egy próbát a 14.0-el full wipe nélkül is, de mivel az Android verzió is változik, tényleg sanszos hogy nem lesz az igazi. -
Xaels
félisten
-
Szakiii
addikt
Ezt alá tudom támasztani,vannak durva megoldások még az evo 3d-nél volt olyan pl hogy hátlapot le kellett venni és egy gémkapcsot kellett egy adott ponthoz nyomkodni miközben nyitotta a telótki tudja most mit találtak ki
ja hogy ez így működik elsiklottam a felette lévő hsz.on.
-
mumk1
addikt
Nem is a létjogosultsága miatt érdekel, pusztán csak az, hogy mennyire megbízható/stabil a megoldás.
A Xiaomi MI2-öm ugye alapból két system partícióval működik, de nagyon eltérő romoknál (AOSP/MIUI) a közös, egy data partíció nem működik. Igazából az érdekelne, hogy ez a része hogy van megoldva működés közben.Aztán lehet, hogy kénytelen leszek magam meglesni.
-
-
NandorHUN
addikt
Hát nem tom, nekem OrDroid még mindig kicsit "fapados" de akinek nem kell pl. Transparent Bar meg ilyenek az biztos jobban jár vele, nyilván ezek miatt is valamivel gyorsabb.
Az S4 benchre meg: a vicc az, hogy S4-nél a benchmark progit felismeri a készülék és "turbóra kapcsol" tehát a különbség nem 200Mhz hanem ha jól rémlik kb. 350 Mhz.... elég vicces taktik ez a Samsungtól.
Most már nem tom hol a cikk, de 2 hete linkelték ide is. -
k.soma
senior tag
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
A One Max nem egyenlő azzal amire ő gondol. Az a Note piacon szál ringbe és ahogy néztem inkább a One Mini féle vonalat viszi tovább óriás kijelzővel. Ő arra gondolt, hogy a One-ból jönne egy olyan verzió amiben mondjuk több a ROM és esetleg emelt órajelű S600 van benne, mint az előző években a Sensation XE és a One X+ esetében.
(#11018) cyber86: hol olvastál te One+-ról meg Mini+ról az FB-n? Ha csak valami felhasználó írta akkor felesleges vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged