- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
válasz
Ritka90 #24931 üzenetére
Elég csak magát a készüléket a garancia papirral bevinni. Az hogy adnak e normális csere készüléket valahol relatív van ismerősöm akinek Lumia 800 vagy akár Samsung Galaxy Ace volt a csere telefon, de én pl nem kaptam csak SE X8at amikor leadtam a készülékem. Attól függ mi van kéznél...
-
SlayR
senior tag
HTC ide HTC oda én immáron kiléptem a tulajok köréből további jókat mindenkinek !
-
SlayR
senior tag
válasz
Gulyopapa #24363 üzenetére
Az igaz bár én sokszor kicsinek érzem a One kijelzőjét. Mondjuk nézegettem a Zopo 980+-t is az is igencsak tetszetős bár vannak hiányosságai....ha mondjuk képes lesz megfelelőt lépni a Nokia még a Lumia 930-ast előszeretettel várom....nézegettem az M8-ast....de valahogy nem tudok megbékélni vele nekem ez a kamera téma így főleg nem fekszik márpedig kezdetben az M7nél tetszett a sok fikázás ellenére, de az idők során ott is lettek gondjaim...
-
SlayR
senior tag
Szifont vegyen akinek sok a fölösleges pénze
Én erre szavazok továbbra is: OPPO Find7 bőven hozza a "csúcs gyártók" szintjét...
-
SlayR
senior tag
Hát ha már azon az áron amin 2giga ramos készülék van van már 3gigás is akkor inkább a 3giga.....
-
SlayR
senior tag
Én meg becélzom az OPPO Find7-et de még a Lumia 930 se kizárt
-
SlayR
senior tag
Csak nekem újdonság valami szoftfrissítés jelenléte? T-Mobileos One...
-
SlayR
senior tag
Másnak meg ugyanígy a One nem jött be
....én kezdetben nagyon szerettem a Onet de valahogy egy ideje roppant beleuntam....és eladásnál rengeteg a rinya vele csak nem értem miért amikor még jó árú készülék is de amikor páran 60-70ezret mondanak rá na akkor úgy elkap a gépszíj
-
SlayR
senior tag
Ha esetleg valakit érdekelne, ha nem is konkrétan témába vágó, de eladóvá vált a HTC One-om hírdetés profilomban hátha esetleg valaki kedvet kap a témára aki még csak olvasgat itt róla.
-
SlayR
senior tag
HTC szedd össze magad... Máris kész a KitKat LG G2re
-
SlayR
senior tag
válasz
enginev3.0 #16812 üzenetére
Már valahol az is bőven jó, ha azt érezheti akár a ONE tulaj, hogy gondolnak rá és mindig jön valami frissíthetni való eddig mindig úgy jártam telefonnal, hogy egy ideig tolták tolták aztán egyszer csak teljesen elapadt a dolog és másik modellekre kezdtek csak figyelni.
-
SlayR
senior tag
-
SlayR
senior tag
Pár perce bukkantam a csodára! T-mobileosok Android 4.3 és Sense 5.5 frissítés megérkezett!
-
SlayR
senior tag
Akkor úgy még egyszer.... kb egy hete írták a T-Mobile facebook oldalán, hogy ők már jóváhagyták a 4.3-as szoftvert egyedül arra kell várni, hogy a HTC publikálja...
-
SlayR
senior tag
válasz
Nuada herceg #15044 üzenetére
Ha minden jól megy remélhetőleg rövid időn belül elérhetővé válik a frissítés.
-
SlayR
senior tag
Esetleg akit érint...most olvastam a Telekom (T-Mobile) oldalán, hogy már elfogadták a 4.3-as szoftvert csak a HTC publikálására kell még várni!
-
SlayR
senior tag
Egy jó ideje tokban tartom a telót, de minap levettem és teljesen úgynézki a telefon mintha már vagy 3x leesett volna minimum lepattogzott és kopott a hol ott egyetlen egyszer csusszant ki a zsebemből amikor még nemvolt tokba akkoris csak nagyon alacsonyról és utána semmi nem látszódoitt rajta...lehetséges lenne, hogy a szürke ház ennyire sérülékeny?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest