-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Vissza szeretném zárni, mintha hozzá sem nyúltak volna soha, szervizbe fog menni.
Bounty: köszönöm, olvasgatok, egyelőre ezen a vonalon indultam el a letöltéseket tekintve: [link]
ferob: nem tudom számít-e, de anno ez volt az eredeti gyári állapot:
Android verzió: 4.1.2
HTC Sense: 5.0
Szoftverszám: 1.29.401.16
HTC SDK API szint: 5.12
Kernel: 3.4.10-g91c239d root@abm015 #1 SMP PREEMPT
Alapsáv verzió: 4A.14.3250.13_10.33.1150.01L
Build szám: 1.29.401.16 CL177101 release-keys
Böngésző verzió: WebKit/534.30LOCKED
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.44.0000
RADIO-4A.14.3250.13
OpenDSP-v26.120.274.0202
eMMC-boot
May 3 2013, 17:22:59:1379 -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Nagyon régen romoltam és rootoltam, cirka másfél éve, megkopott a tudás, gondolom új szoftverek is vannak. Szeretnék visszaállítani gyárira egy készüléket. Jelenleg az alábbi állapotban van:
UNLOCKED
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-HTC__032
HBOOT-1.44.0000Android verzió: 4.2.2
HTC Sense verzió: 5.0
Szertverszám: Insertcoin 3.0-8
Kernel: Kernel: 3.4.10-g445d072 root@abm013 #1 SMP PREEMPTCWM v6.0.4.6
Hogyan és mikét álljak neki? Van valami különleges dolog, amire figyelnem kell, vagy bármilyen leírás ami itt a topikban található jó lesz nekem?
-
Gh0sT
addikt
Valaki panaszkodott már a telefonhívások közbeni hangminőségre, vagy volt vele problémája?
Sajnos nálam általánosan jelentkezik egy olyan probléma, hogy nem hallom tisztán a másik felet. Olyan, mintha elhalkulna, majd visszajönne a hangerő, előfordul, hogy csak minden második szót értem. Kipróbáltam fülessel, kihangosítva, de ugyanaz a helyzet. A probléma teljesen véletlenszerűen jelentkezik, valamikor tökéletesen tudok telefonálni, valamikor durván rossz. -
Gh0sT
addikt
válasz
torrente777_ #10704 üzenetére
Köszi, ezt ismerem, de ez nem csak felolvasó?
-
Gh0sT
addikt
Én Németországot használom. De szerintem bármi jó lehet.
-
Gh0sT
addikt
Mit kell ahhoz telepitsek, hogy felismerje a beszédet a telefon? Nem a felolvasás érdekel, hanem hogy amit mondok, azt szöveggé alakítsa. Valami TTS rémlik, de lehet hogy az pont az ellenkezője.
-
Gh0sT
addikt
Nem tudom volt-e már téma a HTC Tv app, de azt nem csak Tv-hez lehet használni, hanem bármilyen infras eszközhöz. Én ma a klímát programoztam rá, mivel tanítható a telefon.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Avicularia #10331 üzenetére
Az lesz, épp most néztem, hogy kijött a 3.0.8.
Mivel ilyet még nem nagyon csináltam, csak gondolom hogy hogyan kell:
1. Csinálok egy backupot a mostani romról
2. Titaniummal backup a programokról és mindenről
3. Full wipe
4. Új rom fel
5. Titaniummal vissza mindenKihagytam valamit? Rossz a sorrend?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Avicularia #10323 üzenetére
Mit tudok ilyenkor csinálni? Rakjam újra a romot? Full wipe? Nincs valami ötleted?
-
Gh0sT
addikt
InsertCoin romot használók:
Ki lett herélve a Zoe a 3.0.7-es verzióban, vagy én rontottam el valamit a telepítésnél? Nem tudom szerkeszteni a képeket, ott van a gomb, de semmi hatása. -
Gh0sT
addikt
Nekiállnék romolni. Moonshine féle S-OFF-al nagy hibát nem tudok elkövetni ugye? Vagy van azóta valami újdonság?
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Csatlakoztam a HTC One-t használok táborához. Eddig úgy gondoltam, hogy a Sensation jó telefon, amit továbbra is fenntartok, de ez valami teljesen más dimenzió.
Felmerült viszont néhány kérdésem, amikben nem vagyok biztos:
1. Számomra még a leghalkabbra állítva is hangos az összes csengőhang. Van-e olyan rom, ahol finomabb a hangerő állítás? A videó tartalmakkal is az a bajom, hogy hangosak.
2. Blinkfeed ugye nem fut más launcheren? A parancsikonos megoldás nem tetszik.
3. Beats Audiot valahol lehet finomhangolni?
4. Aki Bugatti tokot használ, az hol vette? -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Bár a telefonom elvileg jövő héten fog érkezni, a tok beszerzését már most elindítanám.
Találkoztatok már ilyen tokkal? Sensation-höz ilyet használok és ennél jobb nekem nem kell. A lényeg, hogy bőr, vagy bőrhatású legyen és anyagában mintás. Esetleg ha nincs minta, akkor legyen igényes bőr, valamivel megspékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged