Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Most lehet kötni az ebet a karóhoz, de én általánosságban írtam, te meg azon lovagolsz, hogy sikerült találnod ellenpéldát, ami cáfol engem.
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.
Meg aztán nem is ez volt a lényege az irományomnak amibe kapaszkodsz... "64 Ohm és felette" ami a lényegi része volt, ehhez képest te belekapaszkodtál az első mondatba, aminek a folytatásából kiderül, mire gondolok (64 Ohm és felette). Az, hogy te találtál komoly fejest 40 Ohm környékén, nem tudom mit igazol, mert egyrészt nem ez az általános a fejesek között, másrészt nem mond ellent annak, amit írtam.
Mindenki:
Ennyit a Key Lime Pie-ról...Itt a 4.4 Kit Kat!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.