- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Azon már túl kellett volna lépjen, de aggódnod nem kell, ha nem tud lefutni, akkor úgyse történt semmi.
Próbáld meg újra, de ha nem megy, akkor megoldjuk máshogy.(#35361) gyraph: Pont ezért írtam utána egyből választ a hozzászólására, hogy ez még tavaly került neki annyiba, szóval ezt vedd figyelembe.
-
ferob
őstag
Igen, így egyszerűbb a dolog, ha lefut, mert akkor semmit nem kell nagyon állítgatni és hamar megvan a művelet.
Persze így majd újra le kell futtatni még gyszer a RUU-t a módosítgatások miatt, amivel vissza lesz zárva a bootloader, de így sokkal egyszerűbb, mert kiderül egyből, hogy lefut-e és nem kell mindent visszacsinálni, ha esetleg nem, valamint csak ki kell várni, míg végez. -
ferob
őstag
Elképzelhető, hogy egyszerű dolgod lesz és nem kell jobban elmélyedned a visszaállításban, mert tejesen mindegy, hogy milyen verzióra állítod vissza, ugyanis a szervizben a legfrissebbet megkapja mindenképp, neked ezzel nem feltétlen kell bajlódnod.
Így próbáld meg, hogy letöltöd a szükséges HTC drivert, ha még nem raktad fel, majd letöltöd a RUU-t és egyszerűen futtatod, így nagy valószínűséggel visszaáll a gyári állapot és már csak a bootloadert kell visszazárni és S-ON-ra állítani a készüléket, de előbb fusson le a RUU, aztán jelentkezz.
Ha bármi gond van és nem fut le, mert több dologtól is függ, akkor segítek megoldani lépésenként, de az egy hosszabb folyamat lesz. -
CSiPet2
tag
Én cseréltettem a készülékem pontosan ugyanezen jelenség miatt. Mostmár elő nem keresem a hibajelenséget, de itt egy pár oldallal előbb megtalálod. Teljesen ugyanaz mint a tied. Még viszonylag friss a csere készülék, eddig nem volt halkulásom, de nem is beszéltem rajta sokat (van mellette egy céges one v-m). Mellesleg nálam csak akkor jelentkezett, ha a másik oldalon viszonylag halkan beszélnek.
Jah és ezt nálam még a gyári 4.2 művelte, úgyhogy nem innen fújt a szél...
-
Loboda
senior tag
Titaniummal csak az alkalmazásokat és azok adatait állítsd vissza, rendszerbeállításokat nem ajánlatos mentédből vissza tenni!
Full wipet elég ekkor csinálni ha a rom telepítőt elindult és felajánlja!
Én a helyedbe megpróbálnám a romot wipe nélkül feltenni, ha nem sikerül javítani a hibát, jöhet a full wipe-s telepítés!
A telepítéskor ne az update, valamint a wipe lehetőséget választ hanem a harmadikat (pontosan nem tudom mit ajánl fel)!Persze mindent csak nanadroid mentés után!
-
Xaels
félisten
1. Qrva hangos a telefon
Gyakorlatilag minimumra kell vennem, mert különben asszony kivágna vele együtt. Amúgy fogod és konvertáló progival(formatfactory/mp3gain) visszaveszed a hangerejét a kívánt hanganyagnak.
2. Nem fut másik Launcherrel
3. Beats Audio-t nem lehet finomhangolni.
(#9949) vwbazsi: DoubleDip-et azért nem mert többen panaszkodtak rá, hogy megkarcolja a telefont. Nillkin Hard Case amit általában mindenki ajánl. Relatív olcsó és jó minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest