- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dns86
tag
válasz
Sienthe #30241 üzenetére
Szia.
Ha bizonyos sorszámmal rendelkezik a telefonod emmc chipje, akkor elvileg csak a Sunshine féle módszerrel tudod S-offolni, ami 25$. Én is feladtam. Nekem is 1.57 a HBOOT, de a firewater nem tudja nyitni, és nekem nem ér 6000Ft-ot egy S-off. A Sunshine féle módszerről nem tudok nyilatkozni. -
dns86
tag
Az mennyire járható, hogy felrakok egy Nandroid backupból egy HTC__032 romot? Gondolom az alatt nem menne az OTA?
-
dns86
tag
válasz
Loboda #30107 üzenetére
Szia.
Felraktam a romot, de az s-off továbbra se megy. Mi lehet a gond? Driverek ok. Leellenőriztem fastbootban is, meg Adb-ben is. Kiírja a telefon sorozatszámát. Mégse csinálja meg se a firewater, se a rumrunner. Superuserben már adtam jogot alkalmazásoknak, és adb-nek is.
A rendszer Windows 7 32-bit, rendszergazdai jogok megvannak, tűzfal, vírusirtó kikapcsolva.
Jelenleg a telefonon 1.57 Hboot, illetve a linkelt ARHD rom.
Valami ötlet? -
dns86
tag
Nos sikerült megmenteni.
Kérdésem: megcsinálom az S-OFFot, persze ha a One is úgy akarja. Utána jön a MID/CID átírása. Majd a ruu futtatása előtt vissza kell zárnom a bootloadert? -
dns86
tag
Ott tartok, hogy nem jön be a recovery...
Elindul, felvillan, majd visszadob a bootképernyőre...
Mondjátok hogy meg lehet menteni... -
dns86
tag
Szóval vmi ötlet hogy tudnám életre lehelni a telefont???????
-
dns86
tag
Mennyi idő kell ennek hogy bebootoljon?
Áll a htc powered by androidnál....
Ilyenkor mi van? -
dns86
tag
válasz
Loboda #30085 üzenetére
Szia.
Szeretném még a segítséged kérni, abban hogy jó -e a sorrend:
1: HTC Deven nyitom a bootloadert,
2: elindítom a rumrunner-t, ami ugye megcsinálja az S-OFF-ot (ehhez nem kell ugye root, meg custom recovery?)
3: követem az általad linkelt oldalon a leírást.
Utána, hogy tudom újra S-ON-ra tenni, és visszazárni a bootloadert? -
dns86
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy maláj régiós Htc One. Így természetesen magyar nyelv nincs benne. A szoftveradatok a következőek:
Android version: 4.4.2
Htc Sense version: 6.0
Software version: 5.12.707.3
Szeretném átírni a CID-et magyar régiósra. Ehhez tudom kell Htc-Dev nyitás, utána S-OFF.
Az lenne a kérésem, hogy aki nagyon benne van, az leírná a pontos lépéseket, akár PÜ-ben?
Onnan kezdve, hogy nyitok a HTC Deven... Nem kell szájbarágósan, csak annyit, hogy nyitás a HTC Deven, majd S-OFF, stb... Feltalálom magam, csak szeretnék tutira menni...
Illetve, hogy ha megvan a CID átírás, akkor melyik ruu filet szedjem le. -
dns86
tag
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
Beats Studio illetve a gyári headset.
-
dns86
tag
Arról lehet tudni valamit, hogy ota-n mikor jön a 4.4.3? Biztos kész van már, hisz a főzött rom is kell, hogy valamire épüljön, nem?
-
dns86
tag
Van info arról, hogy a 4.4.3-al megkapjuk a Sense 6.1-t is?
-
dns86
tag
Látta valaki twitteren, hogy hamarosan lesz új Maximus rom 4.4.3-al alappal?
-
dns86
tag
Tegnap felraktam az updatet, csináltam egy gyári resetet, a névjegyeket annak rendje-módja szerint le is szinkronizálta a Googleból. Meglepődve vettem észre, hogy van 1-2 névjegy akihez nem rakta be a Facebookról a képet profilképnek. Olyanoknak akiknek előtte ott volt. Ez mitől lehet? A profilt társította, de a kép nincs ott. Próbáltam, hogy a kontakt szerkesztésnél a képre bökve kiválasztottam a Facebook forrást, de ugyanúgy nincs kép. Mi lehet a megoldás?
-
dns86
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy a GPE a szoftvert nem a Htctől kapja, hanem a Googletól. Szal a Sense-s telefonokra át kell ültetni a 4.4.3-t.
-
dns86
tag
Melyik a legmegbízhatóbb stock alapú főzött rom + kernel kombó? Azért kérdem, mert erőteljesen elgondolkodtam a nyitáson, így hogy sehol még mindíg az OTA...
-
dns86
tag
Az milyen durva, hogy a Butterfly S is megkapta az ázsiai régióban a Sense 6-t? Velünk mi lesz?
-
dns86
tag
Lesz ma update, vagy nem lesz? Nagyon várom hogy használhassam azokat az újdonságokat, amik itt pár szerencsés usernek megadatott...
-
dns86
tag
válasz
Nuada herceg #27134 üzenetére
Nincs kedvem resetelni. Olyan jól belaktam...
Abszolút egyetértek veled. Furcsa hogy szerintük csak tegnap óta érhető el, mikor pár szerencsés szerdán felrakhatta. Amúgy twitteren más, külfõlde emberek is panaszkodtak hogy 2%-nál megállt. Olvastam olyat akinek megszakadt. Újra akarta kezdeni rögtön, de utána már nagyon friss volt a telefon. Azt is próbáltam már (htcusa írta), hogy töröltem a frissítő adatait az alkalmazáskezelőben,de nem segiített. -
dns86
tag
Aki nem kapott frissítést: A frissítés tegnap óta elérhető a kelet-európai régióban, ha nem sikerült letöltenie kérem mentse adatait és hajtson végre egy gyári visszaállítást a gépen, utána a frissítés ismét elérhető lesz a telefonon. by Htc support. Szerintetek ez lehetséges?
-
dns86
tag
Aki szerencsés volt és Sense 6 updattel használja a telefont, annak mi a véleménye? Megéri majd telepíteni vagy van benne valami bug?
-
dns86
tag
Próbálkozom ezzel a gyári recoveryből telepíthető ota updatel, de mindíg azt kapom, hogy check cid failed. Mit csinálok rosszul? Minden gyári, mókolatlan... Valaki leírná lépésről-lépésre?
-
dns86
tag
Sziasztok.
Sajnos én is így jártam, mint pár hozzászóló előttem. Reggel még jelzett, nem voltam wifi közelben, nem akartam ellőni az adatforgalmam. Most du már nem talál frissítést. Ha a fent linkelt verziót felrakom a gyári recoveryből, az ugyanaz, mintha OTA-n települne? Wipeol? Minden rendben lesz utána, és ugyanúgy a későbbi OTA updateket kapom/telepíthetem? -
dns86
tag
Nekem is jelzett. T-mobile. Este felreppen.
-
dns86
tag
Szar idő, szar kedv. Feldobhatná a napom a HTC egy Sense 6 updattel...
-
dns86
tag
Nektek megy a viber?
-
dns86
tag
Azt lehet tudni, hogy a Sense 6-os frissítéssel megkapjuk az extrákat is? Pl koppra ébresztés, stb...
-
dns86
tag
Az hogy lehet, hogy de még talált frissítést, most meg azt mondja h naprakész?
-
dns86
tag
Tudna valaki mondani olyan vpn progit amivel tudok csatlakozni egy pl. Usa vagy brit szerverhez, hogy tudjam használni a zenelejátszó dalszövegkeresőjét, és ingyenes, nem időkorlàtos?
-
dns86
tag
Valaki akkor eltudná mondani hogy lehet root nélkül tiltani a gyári zenelejátszót?
-
dns86
tag
Segítséget kérnék: a cél az lenne, hogy áttérnék a play zene használatára. A probléma: ha a headseten megnyomom a gombot, elindítja a zenelejátszót (gyári). Azt szeretném, hogy a play zenét indítsa el. Most a gyárit használom. Ha egyszer elindítom a play zenét, és beállítgatom, és utána nyomom meg a gombot a headseten akkor mindkettő lejátszót elindítja. Valami root mentes megoldàs?
-
dns86
tag
Sziasztok!
Leveleztem a Htc-vel. Eredmény: htcdev-es nyitásnál gari automatikusan ugrik, függetlenül attól hogy a hiba a nyitásból ered -e vagy sem.
Más: volt aki panaszkodott a rosszabb hangzásra. Leírtam, hogy emiatt érdekelne a nyitás, hogy visszategyem a 4.3-t. A válasz az volt hogy ha ilyen problémám van, és nem oldotta meg egy gyári visszaállítás, akkor érdemes szervízbe küldeni és gariban javítják. Felmerült a kérdés bennem, hogy lehet, hogy nem is szoftveres a gond? De ennyiünknek és érdekes mód pont a frissítés után? Szerintetek érdemes? Nekem a frissítés óta mintha elveszett volna a basszus, pedig 4.3 alatt levitte a fejem (ugyanazok a zenék, ugyanaz a fejhallgató - Beats Studio. Nem kell fikázni hogy szar, az én zenéimhez amiket hallgatok tökéletes volt EDDIG.) -
dns86
tag
Megmondom őszintén azért foglalkoztat ez a téma, mert egyet értek azzal aki azt mondja, hogy a 4.4.2 rosszabbul szól, mint a 4.3. Az előzőnél nem kellett használnom külön eq-t, mert amit zenét hallgatok, és ami fejhallgatót használok maradéktalanul kielégítette az igényeim (Beats Studio). Most sajnos kell egy külön eq hogy ugyanazt a minőséget elérjem. Csak az bosszant, hogy tudom hogy jobb volt, főleg a zenei tudás miatt választottam ezt a telefont (még így is jobb mint az átlag, de zavar a tudat, hogy volt ez jobb is).
-
dns86
tag
Sziasztok.
Egy kérdés: ha vmi csoda folytán sikerülne s-offolnom a One (4.4.2, 1.56 HBoot), akkor az nem jár garivesztéssel, igaz (a temprootosal próbálkoznék)? Illetve akkor mehet custom recovery, custom rom? Hogy lehet utána visszazárni ha gariztatni kellene?
Ha nem megy a temprootos s-off, attól a telefonnak nem lesz semmi baja, igaz? Értem ezt garis szempontra is. -
dns86
tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni, hogy egy létrehozott kapcsolati csoporthoz hogy tudok más csengőhangot beállítani? -
dns86
tag
válasz
Avicularia #21764 üzenetére
Nekem is eltűnt.
Az LG G2 fórumban le van írva a működő megoldás. Kb 2 perc megcsinálni. Javaslom mindenkinek megtekintésre. Apaszkaa a felhasználó, aki egy másik fórumtárs megoldását vitte oda, de tökéletesen működik, én is most csináltam meg. -
dns86
tag
Kis KitKat hír: Android 4.4 (Kit-Kat) arrives in the coming weeks on your HTC One version SFR!
Schedule (tentative) is as follows:
Late January: Technical validation by SFR Lab software version Android 4.4 for HTC One SFRearly February diffusion update to Android 4.4 over the entire park HTC One SFR
-
dns86
tag
Sziasztok.
Valaki fel tudna világosítani, hogy a menüben mi a franc a Htc alkalmazások, és mi célt szolgál?
Kiírja, hogy vannak frissítések, de ezen kívül tök üres... -
dns86
tag
A zárképernyőről el lehet valahogy tüntetni a gyári időjárás widgetet?
-
dns86
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy teljesen stock T-Mobileos One. Szeretnék belőle Google Edition One-t csinálni, de nem főzött rommal, hanem hogy kapjam a frissítéseket, stb...
Ennek a lépéseit szeretném ha valaki szaki megosztaná velem (pl mi a GE cid száma, stb...).
Akár püben is szívesen fogadnám. Onnan kezdve hogy gondolom az az első hogy nyitom a bl-t a htcdeven keresztül.
Ha átvariálom GE-re, akkor a 4G pl fog menni? Van valami hátránya a GE One-nak a Sense féle Oneal szemben? -
dns86
tag
válasz
Nuada herceg #17966 üzenetére
Thx az infót megvan!
-
dns86
tag
Lehet hogy nagyon hülyét fogok kérdezni, de hogy lehet a Galériában egyszerre több képet kijelölni, ha pl törölni szeretnék?
-
dns86
tag
Az AT&T is kidobta a 4.3-s frissítést, de abban még csak a Sense 5.0 van. Talán lassan majd kapjuk mi is az európai piacon?
-
dns86
tag
Root nélkül tiltható valahogy a gyári zene alkalmazás?
-
dns86
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Azért fontos mert a jetaudio képes vezérelni a headset többi gombját (Studio). Ugyebár 3 gomb, de a gyárival csak egy gomb megy. Viszont a jetaudio tudja hogyha 2 nyomom meg akkor next track, ha 3, akkor previous track.
Most nézem: gyárilag nem lehet letiltani????? -
dns86
tag
Egy kérdésem lenne az okosokhoz: van egy headsetem, azon egy gomb. Jelenleg ha megnyomom a gombot, elindítja a gyári zenelejátszót. Ha felteszek egy másik lejátszót, a gyárit letiltom, akkor a másikat fogja alapértelmezettnek venni és indítani?
Illetve a másik kérdés: ha mégse jó így, akkor hol találom majd meg a gyárit hogy újra engedélyezzem?
Sry ha láma kérdés, csak nem akarom elcseszni. -
dns86
tag
http://www.droid-life.com/2013/09/23/htc-one-developer-edition-receiving-android-4-3-this-week/
Gyerekek. Kezdhetünk várakozni talán mi is? -
dns86
tag
válasz
Nightfall75 #10511 üzenetére
Thx, siker!
-
dns86
tag
Valaki régebben írta, hogy sikerült megoldania, hogy a zenelejátszó leszedje a dalszöveget. Vki megtenné hogy leírja lépésről-lépésre h h sikerült?
-
dns86
tag
Sziasztok. Valaki segìtene hogy hogy lehet a távirányító részét használni? A beállítására gondolok. Vagy Mo.-on ez nem használható feature?
-
dns86
tag
Nektek is nagyon halk a képernyőfeloldás hang, illetve az érintés hang?
-
dns86
tag
Azt vki megmondaná, hogy van -e a One-ba alkalmazásváltó?
És ha igen, akkor hol találom? -
dns86
tag
Sziasztok!
Mai nap csatlakoztam hozzátok, bár nem így terveztem. Így egyik szemem sír, másik nevet. (Előző telefonom ellopták).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest