- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #35377 üzenetére
Annyiban maradt, mert kérdeztem és nem válaszoltál, de így is lehetőség van rá, de akkor nyitni kell a bootloader-t a HTCdev-en keresztül és nem lesz Sense firmware a készüléken, viszont utána lehetőség van custom ROM-ot felrakni.
Az S-ON miatt a boot.img fájlt minden esetben külön kell flash-elni. -
ferob
őstag
válasz
Szakiii #35375 üzenetére
Ez még a 4.4.4-es GPE firmware, azóta volt egy hivatalos 5.0.1-es frissítés 5.11.1700.3 verziószámmal, de érkezik az 5.1-es frissítés is kedd-szerdán.
Ettől függetlenül is S-OFF-ra lesz szükséged, ami 25 dollár, de már emlékszem rád, ezeket már megkérdezted egy hónapja és azt mondtad, hogy akkor, ha fizetni kell, inkább hagyod is.
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #34950 üzenetére
Pontosítom magam utólag, hátha valaki egyszer ezt később olvassa, GPE variánsnál a bootloader fekete, szóval más ne fehér képernyőt várjon.
Nos a helyzet az, hogy a teljesen gyári Sense állapothoz, ami frissítést is tud alkalmazni, ahhoz nyitni kell a bootloader-t és az S-OFF is szükséges, de az 25 dollár és a fizetés az alkalmazáson keresztül történik PayPal-on át, viszont innen tudod letölteni a legfrissebb SunShine-t, ami kell az S-OFF állapothoz.
Ha sikerült a művelet, akkor pár apró szükséges lépés elvégzése után tudok adni egy friss Lollipop RUU-t, amit alkalmazva készen is lennél.Ha a fenti megoldás számodra elfogadható, akkor célszerű azt megcsinálni, de várhatóan igen hamar megjelenik az 5.1 a GPE variánsra, szóval ha esetleg az érdekel téged, akkor célszerű nem hozzányúlni, de persze, ha fontosabb a Sense, akkor nem kérdés.
Esetleg még van egy olyan megoldás, hogy feltelepíted a Sense launcher-t a GPE ROM-ra, amit megpróbálhatsz és kiderül, hogy mennyire felel meg neked.
A szükséges dolgokat megtalálod hozzá itt és még választani is tudsz, hogy Sense 6 vagy Sense 7 legyen.Szerk.: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a GPE ROM-on nálad elérhető kell legyen a Lollipop frissítés, de persze, ha a Sense ROM a cél, akkor lényegtelen, de gondoltam szólok.
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #34947 üzenetére
Be kell lépni a bootloder-be, amit úgy lehet megtenni, ha kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gombot és a hangerő lefelé gombot lenyomva tartod, míg meg nem jelenik a fehér képernyő, akkor erről csinálj egy képet és illeszd be ide.
A második dolog, hogy csatlakoztasd a géphez a készüléket és ha eddig nem történt meg, akkor fel kell rakni a szükséges HTC drivert, majd ha ez megtörtént és be van kapcsolva a beállításokban az USB hibakeresés, akkor ki kell adni a fastboot getvar all parancsot, így ennek a tartalmát is meg tudod mutatni, az IMEI-t nyugodtan kitakarhatod.Ezek után lehet konkrétat mondani, hogy mit kell tenned, de ugye jól értem, hogy akkor a teljesen gyári ROM a cél?
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #34942 üzenetére
Több dolog is kérdéses, mert az is számít, hogy nyitva van-e a bootloader, S-OFF állapotú-e a készülék, SuperCID-del rendelkezik-e, de az is, hogy SuperMID vagy esetleg a gyári GPE MID van-e beállítva (a későbbi frissítések miatt), főleg akkor, ha a gyári Sense rendszer érdekel, így az is kérdés, hogy custom ROM legyen az a Sense alapú ROM vagy teljesen gyári?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szakiii #19063 üzenetére
Ha nincs meg a papir az nem feltétlen baj, kérdezd meg hogy melyik boltból vette, ha a boltot felhívod és lekérdezed az IMEI számot , hogy tényleg onnan van-e akkor pótolhatják a papirt felár cserében (pl. speedshopban 3000 Ft), ha "nem tudja" hogy hol vette, illetve nem egyeznek a számok, akkor valoszeg átverés lesz és pár hónap mulva letiltják a telot, vagy csak sima hamisitvány.
-
Xaels
félisten
válasz
Szakiii #19022 üzenetére
Nem kell itt szépíteni. Azt írtad 30ezres teló... Az S2-t sem kapod meg 30k-ért még használtan sem, vagy ha igen akkor az olyan is. Nézz szét mit kapsz manapság 30K-ért függetlenül. Mind egy rakás kula ilyen téren. Tévedés ne essen én sem azt mondom, hogy a One tökéletes, de bőven használható kategória átlag felhasználói szemmel.
(#19036) The Nuke: hát én tegnap néztem. Az első rész jobb volt.
-
Szpisti
addikt
válasz
Szakiii #19022 üzenetére
A One-nak CSAK a fényképező rész a gyenge pontja. Semmi más. Ez nyílt dolog, mindenhol le van írva. Ergo aki vásárlás előtt áll, az ezt pontosan tudhatja, ha csak néhány tesztet elolvas, eldöntheti, hogy megveszi-e vagy sem... Én megvettem anno, mert fényképezésre komolyabb gépem van, azt használom, de videózásra tökéletes a One, a (ki tudja miért, de valamilyen okból nem reklámozott) optikai képstabilizátorral, sok versenytársat felülmúl...
-
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #18881 üzenetére
Igazad van,hogy úgy járnék a legjobban ha itt eladnám,de nagyon félek ismeretlentől venni mert mi van ha letiltják? Ráadásul szegedi vagyok és a legtöbb mobilt nem erre árulják ha nem Pesten. Posta az nálam nem játszik.
De te mit tennél? Az új S4 állítólag ritka a barna színben,újonnan gyári 2 év garival az ismerősöm gsm boltjában van, 75-el kell toldanom.
Az ONE használt,ezüst (sajnos) újszerű, idegen gsm boltos és 95 ezret kér.
Azért vennék Szegeden,mert ha letiltják véletlenül akkor van hová mennem.
Az S4 is tetszik,csak HÁT az ONE minősége????????? -
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #18879 üzenetére
Most HOX-om van,semmi problémám vele csak az a rohadt aksi idő. Független,szép állapot,garancia nincs már,igaz haver gsm boltjából vettem. Most 75 ezerrel kellene toldanom egy 2 év gyári garis,vadiúj, barna szinű S4-re(140 ezer ft). Vagy lenne egy használt ONE ezüst színben, de azt mondta a boltos,hogy 95 ezerrel toldjam (135 ezer Ft). Mit javasolsz?
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Szakiii #15776 üzenetére
igen,az s2-öt érdekes,de nagyon sokan szeretik,viszont a 3-ast elég kevesen.
én az s3-mal nyitottam.
haver a htc desire-t mondta,hogy az egy nagyon jó cucc,ott kezdtem el felfigyelni a htc-re.a z1 mellett az ultrát láttam,amiről hirtelen a hubammeg jutott eszembe,hogy ez meg mi?
de elképesztő szinei vannak,gyors és szép is.
a hordozhatóság már más,abban a nadrágban leülni nem tudom elképzelni(#15777) Xaels:aztmondod a sony a nyertes?
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #9907 üzenetére
S4-ben túlzásba vitték.
(#9851) BenHans
Du Battery neked hogy mutatja mióta megy az aksi töltés óta?
Vagy esetleg azt, hogy kikapcsolás nélkül hány napja megy. Szép, meg jó, de azért minimum azt tolja az arcomba, hogy mióta müxik aksiról, ne pedig azt mennyi van még hátra.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szakiii #9621 üzenetére
s4 volt.
aki samsungrol jott, az pontosan tudja, hogy sajnos ujrainditas, ram tisztitas nelkul a rendszer nehany nap utan sajnos akadozossa valik.
itt ilyen nincs.
en ezt eddig fanatikus samsung felhasznalokent nem hittem, de ahogy hasznalom a one-t, egyre jobban ertem azok szavait, aki eddig "kopkodtek" a samsungot.a mai tesztalanyban is ereztem az erot, de neha meg olyan akadasokra, roccenesekre volt kepes, hogy azt jobb nem is firtatni... de miert?
optimalizalas...... szerintem,
a htc (ahogy latom) csak ugy ad ki rendszert, hogy azt tesztelte, kiprobalta, javitotta.
a samunal viszont ez kozel sincs igy, egy dolog szamit, minel nagyobb legyen az android szama...de nem akarok errol igazabol vitat nyitni, csak orulok, hogy e mellett a keszulek mellett dontottem, mert minden szempontbol a one az android csucsa!
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #9122 üzenetére
Én tudok alaplap nélkülit is ennél olcsóbban.
Azért hibátlan darabokat nem adják ennyiért.
De várható egyébként az árának a bezuhanása...Sok van belőle, és aki a másik előtt el akarja adni viszonylag hamar, annak árat kell csökkentenie.
Part Nero-ban már csak 139k bolti garival az I9505..A héten esett csak 4k-t az ára. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Szakiii #9083 üzenetére
iszonyat lassú,próbáltam az ipad töltőjével is,pedig az combos,de azzal sem gyorsabb.
mondom 7%-ra volt merülve,folyamatosan töltöm,noteszről írok és most jár 39%-nál.
több mint egy órája rajta van.Szpisti:hard resetet az hogy csináljam?
kell elötte bizt. mentés?
melyik menüpont alatt van? -
ThorsHUN
őstag
válasz
Szakiii #8984 üzenetére
Á nem olyan egyszeru, mert allo, fenyes kepekre tok jo az s4 kameraban, de leginkabb a ket gyerkocot akarnam fenykepezni. Amit lattam regi szoftos s4est, katasztrofa volt... a setalo embereket alig lehetett lekapni olyan kesleltetessel exponalt (media markt), a kollegam one-ja meg klikkklikkklikk es mar csianlt 10 kepet...
Szal rohadtul nem egyszeru
Jelenleg desire-m van es azert fenykepezes tekinteteben nem akarnek visszafele lepni (vicc)Szoval tenyleg megy az agyalas, mert ha ONE-t veszek akkor azt az akcio kereten belul a Tnel.
Amugy kijelzo meret s4; napfenyben meg one
sebesseg one, bovithetoseg s4
kinezet one !!!! sokkal
fenykepezo resz sajat szajiz miatt eldonthetetlen...
supportben s4!!! sokkal (ugye az s2 is kap meg frissitest... a sensation meg mar reg nem)
uzemido egal (tudom, hogy az s4 jobb, de minimalisan)
szoftveres... a one gordulekenyebb, az s4ben meg tobb a parasztvakitashosszutav szempontjabol sem tudom melyik a jobb.
Az s4 beeghet, a one-nak meg az akksija mehet tropara...Szoval akarmelyiket is valasztom kompromisszum... :S
-
asddsa
tag
válasz
Szakiii #8832 üzenetére
Nalad nincs a grazsban hezagmero? XD (nekem sincs, nagypapanal viszont, elastam egyet a homokozoba gyerekkoromban, utana kiasta es elrejtette, azota nincs meg) XD De legkozelebb arrajarok, tuti elokeresem, es akkor kiabalok, hogy lehet nalam sportszeletert hezagotmerni... Amugy masuk forumon arra jutottunk, h le(censored)juk... Valszinuleg HDR miki nelkukit kapnank, es az zsenialis.
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #8689 üzenetére
Nem tudom a vita okát, és nem is fogom megérteni, miért nem lehet elfogadni hogy valaki ezt, valaki azt szereti. Vannak érvek ellen érvek mind a két tábor tarsolyában, miért azt használja, amit. Ezt el kell fogadni, nem pedig meggyőzni a a másik tábort, hogy mit használjon ,mert az ő szerintük jobb.
Xaels-nek az a fixa ideája hogy ha nem jók a képek az csak és kizárólag a főzött ROM miatt lehet.
Most te is kezded, ezt a "gányolásos" dolgot, meg zsigerből kijelented, hogy ez csak árt, és nem használ. Honnan veszed? Próbáltad? Szajkózzátok egymás után a hülyeséget, gyakorlati tapasztalatok nélkül.
Képzeld én főzöttet használok, és nincs lag, vaj sima, minden működik, 20-28 órát elketyeg egy töltéssel.
Nem mindenről a főzött ROM tehet, bár könnyű erre fogni azoknak akik ellene vannak.Nekem már csak azért jobban megéri főzöttet használni, hogy a hangerő gombra fel tudjam éleszten, mert a bekapcs gomb tényleg xar helyre került. A témázhatóság, a másik fontos szempont, és engedtessék már meg ha meg akarom tartani az S-OFF-ot akkor legyen százalékos aksi kijelzésem, mert elég gáz 2013-ban hogy egy gyári ROM ezt eddig nem tudta. A 4.2.2 is olyan "gány" módon rakja oda, hogy köszönöm szépen...Az úgy nekem nem kell. Van egy normálisan kinéző aksi ikon, és képesek voltak egy akkora %-os számot odarakni, ami az egész status bar kinézetét elcsúfítja.
Szóval az a meglátásom, mindenki azt használja ami a megfelelőbb neki, és egyik oldal se akarja meggyőzni a másikat az igazáról. Torrente hála isten átjött, örülök neki, mert ő össze fog dobni majd egy olyan romot, nekünk magyaroknak, hogy mind a 10 ujjunkat nyalogatni fogjuk utána. Témázhatóságban, színezésben, és egyéb egyedi megoldásokkal megspékelve.
-
dani3l
őstag
válasz
Szakiii #8689 üzenetére
Akinek tökeletes igy, annak jo, akinek meg nem, az meg cserel. Ha nem tudod, miert, akkor valoszinü neked nem hianyzik semmi..
Nekem pl rohadtul hianyzik, hogy be tudjam kapcsolni massal is a kijelzöt a power gombon kivül, mert desirenel megszoktam a trackpadot. Ezt pedig gyarilag nem lehet, csak custom kernellel. Aztan a button light notification is eleg hasznos, mert ez a besüllyesztett led olyan marha praktikus, hogy kisebb szögböl nem is latszik. Meg majd ha lesz türelmem kiserletezgetek az alulfeszelessel is, mert miert ne fogyasszon kevesebbet a telefon, ha egyszer megoldhato.. Aztan nalam nagyjabol itt ki is fujt a kernelcsere oka.
Romoknal meg van millio aprosag, ami nem tetszik/hianyzik a gyariban/bol, ugyhogy azert.. -
Xaels
félisten
válasz
Szakiii #8553 üzenetére
Tudtommal egyelőre az új HBOOT miatt 4.2-re nincs még S-OFF viszont ha lesz akkor azt vissza lehet állítani gyári állapotba nyom nélkül, tehát a gari nem ugrik.
(#8548) zack: de te ki tudja már hanyadik custom rommal próbálkozol. Nekem simán sikerült közelebbről is makrózni és 1-2 egész jó képet is csináltam már. Persze nem tájképek.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #8242 üzenetére
Ez olyan kérdés, mintha egy alkoholistától megkérdezed miért iszik.
Igazából évek óta megy a hack. Pont most hagynám abba?
Sok olyan apróság van, ami miatt jó lehet egy főzött. Nincs benne sok nem használt felesleges szemét, ami csak foglalja a helyet, nem kell vesződni a törölgetéssel Ti Backup-ból. Eleve vannak Sense nélküli verziók, és mivel én sosem fogom használni, így az is felesleges hogy a ROM-ban legyen.Xposed framework-hoz van valami progi amivel a status bar-t rendesen színezni tudnám, illetve testreszabni?
-
adodaniel
őstag
válasz
Szakiii #8086 üzenetére
Az nem érdekes, benyomtam németeketet, valami szolgáltató és mehet. Engem csak a távirányító érdekel, műsorújság meg a többi ficsör az nem működik természetesen (persze várom, hogy lesz-e itthon is). De egy távval irányítok mindent: ha hangerőn állítok, akkor az erősítőt állítom, csatornaváltásnál a set top box vált, nagyon nagy találmány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged