Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Nincs itt olyan Szegedi vagy Szeged közeli fórumtárs aki megunta az ONE-t és cserélne egy S4-re?
-
blt.62
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumtárnak!
-
blt.62
őstag
válasz
enginev3.0 #19340 üzenetére
Ilyen Bluetooth kihangosítót belehet építeni régebbi típusú kocsikba is? Már olyanra gondolok ami a kocsiba épített gyári hangszórókon szól?
-
blt.62
őstag
Van itt olyan fórumtárs aki S4-re váltana az ONE-ról?
-
blt.62
őstag
Tudtok olyan marketről letölthető programot amin külön tudom tárolni a képeim és videóim és esetleg jelszóval lehet védeni? Esetleg magyar nyelvűt?
Régebben volt ilyen program valahol és belehetett jelölni,hogy milyen alkalmazásokat lehetett csak jelszóval megnyitni. -
blt.62
őstag
Az ONE-ben is olyan igénytelen lett az időjárás grafikája mint a HOX-ban a sense 5-el?
Pedig a régi grafikája volt a legszebb az összes mobil közül. A HOX-ban a sense naptárt is levették az igénytelen google naptár van helyette. -
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
Egyébként az ONE kijelzőjén élénkebbek a színek mint a HOX-on?
-
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #18881 üzenetére
Igazad van,hogy úgy járnék a legjobban ha itt eladnám,de nagyon félek ismeretlentől venni mert mi van ha letiltják? Ráadásul szegedi vagyok és a legtöbb mobilt nem erre árulják ha nem Pesten. Posta az nálam nem játszik.
De te mit tennél? Az új S4 állítólag ritka a barna színben,újonnan gyári 2 év garival az ismerősöm gsm boltjában van, 75-el kell toldanom.
Az ONE használt,ezüst (sajnos) újszerű, idegen gsm boltos és 95 ezret kér.
Azért vennék Szegeden,mert ha letiltják véletlenül akkor van hová mennem.
Az S4 is tetszik,csak HÁT az ONE minősége????????? -
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #18879 üzenetére
Most HOX-om van,semmi problémám vele csak az a rohadt aksi idő. Független,szép állapot,garancia nincs már,igaz haver gsm boltjából vettem. Most 75 ezerrel kellene toldanom egy 2 év gyári garis,vadiúj, barna szinű S4-re(140 ezer ft). Vagy lenne egy használt ONE ezüst színben, de azt mondta a boltos,hogy 95 ezerrel toldjam (135 ezer Ft). Mit javasolsz?
-
-
blt.62
őstag
Ugyan az a kategória ez a mobil mint az SGS4?
-
blt.62
őstag
Az ONE-nek sokkal jobb az aksi ideje mint a HOX-nak? Átlagos használatnál és több órás használatnál is érdekelne.
-
blt.62
őstag
válasz
Gulyopapa #18525 üzenetére
Akkor te is jobbnak tartod mint az SGS4-et vagy az LG optimus G-t? A samuknak csak a kijelzője tetszett (most HOX-om van de előtte SGS3-am volt), de napi pár óra játék után beégett a Slot Maschine játék a kijelzőbe. Gondolom mindegyik super amoled kijelző beég ennyi játék után még az SGS4 kijelzője is. Persze az ONE kijelzőjénél ez nem fordulhat elő és talán van is olyan szép a kijelzője mint az SGS4-nek.
-
blt.62
őstag
válasz
Avicularia #15876 üzenetére
A HOX-om átlagos használattal bő egy napot bír.
-
blt.62
őstag
Látványosan jobb az ONE aksija minta HOX-é? Átlagos felhasználás mellett.
-
blt.62
őstag
Mennyi lehet most egy reális ár egy használt vodás vagy független ONE-ért? Amelyik már több hónapos?
-
blt.62
őstag
Szebb,élethűbb az ONE kijelzője mint az LG Optimus G kijelzője?
-
blt.62
őstag
Most akarom lecserélni a HOX-om egy ONE-ra. A fotózással kapcsolatban csak annyit,hogy előtte S3-am volt és tesztben azt írták,hogy nem annyira erős a fényképek minősége. Szerintem meg kimondottan szép képeket csinált. Ha az ONE is tudja az S3 fotó minőségét,akkor nekem bőven megfelel. Miden tekintetben jobb az ONE. Még az LG optimus G-én gondolkodom de szerintem annál is jobb az ONE.
-
blt.62
őstag
Tudtok olyan magyar nyelvű naptár programot ajánlani ami jó és letölthető a markatről?
-
blt.62
őstag
Lehet erőseb aksit venni a HOX-ba? Érdemes?
-
blt.62
őstag
Mennyi a reális ár most egy független ONE-ért?
-
blt.62
őstag
Belehet állítani az Sms írásánál,hogy ékezet nélkül küldje el? 3-4 sms-ben küldi állandóan. Ha belehet akkor megírnátok hogyan?
-
blt.62
őstag
Szerintetek megéri toldanom a HOX-om 40 ezerrel erre az ONE-re?
-
blt.62
őstag
Szerintetek igaz lehet,hogy az LG Optimus G odaver ennek a mobilnak?
-
blt.62
őstag
válasz
Szpisti #4550 üzenetére
VÉGRE!!!!!!!!!
Maximálisan igazad van, valóban ha valaki utánaolvas itt a mobilnak akkor baromi rossz összkép alakul ki. Mondom én ezt azok után,hogy én is vissza vittem a vodához a telcsit és a másikat ki se hoztam,mert már ott elromlott. De mégis azt mondom,hogy mi vagyunk kevesebben és sokkal több a jó mobil. Csak hát emberből vagyunk és akinek jó a telója az nem biztos,hogy itt dicsekszik vele hanem betudja hogy ezt a HTC csúcsmobiljának tudnia kell. Aki rosszat fog ki az mást nem tud tenni csak csalódottságában itt panaszkodik mint én is. Úgy döntöttem várok fél évet az ONE megvételével, addig kihúzom egy HOX vagy HOX+ mellett. -
blt.62
őstag
válasz
S e t h #4422 üzenetére
Nem akarok itt kavarni hidd el csak tanácsot szeretnék. HTC-s akarok lenni csak addig is míg nem lesz tökéletes a ONE, vennék egy HOX-t de azt se ismerem. Itt ebben a fórumban viszont biztos sok olyan topiktárs van aki a HOX-ról váltott rá. Ezért merészkedtem itt kérdezősködni.
-
blt.62
őstag
válasz
FuRiONight #4421 üzenetére
Nézz megy egy SGS4-t és meglátod. A ronda külseje húzza le.
-
blt.62
őstag
El vagyok keseredve!!!!!!
5 nappal ezelőtt egy vodánál dolgozó barátom elintézte,hogy kihozhassam az ONE mobilom. SGS3-ról váltottam,de előtte Sensation XE-m volt és nekem nagyon bejön a Sense felület,és főleg a gyönyörű időjárás program ami a legszebb és hiányzik. Szóval kihoztam az ONE-t de a létező és itt is leírt hibák miatt visszavittem. Akartak adni egy másikat de azt már el se hoztam,mert már bent a vodánál hibás volt.
Elmentem egy Gsm boltos barátomhoz és kihoztam kipróbálásra egy SGS4-t amit újonnan 160 ezerért árul.
Mit mondjak???? Sajnos tudomásul kell vennem,hogy most előrébb vannak a samunál, de én akkor is HTC-t szeretnék. Ezért is kérnék tanácsot tőletek. A HTC ONE X-ről mi a véleményetek? Az SGS3-nál jobb? Arra gondoltam, hogy veszek egy ONE X-t és kivárom míg az ONE kinövi a gyerekbetegségeit. Tudnátok segíteni tanácsokkal,hogy ONE X vagy SGS3? -
blt.62
őstag
Nem tudjátok,hogy a Vodafonnál mikortól lesz kapható?
-
blt.62
őstag
A Vodafon-nál állítólag már lehet kapni?
-
blt.62
őstag
A HTC ONE-ban is megmaradt az az élethű és élőháttérnek kirakható időjárás program?
-
blt.62
őstag
A képek minősége van olyan mint az SGS3-é?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest