Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
A T csak átvevőhely, ott nem javítják. Leadod, és tovább küldik a HTC-nek. Tök mindegy hol adod le, ők csak eljuttatják a HTC-hez.
(#13468) NandorHUN
Leginkább semelyiket.
Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz.
A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani. 
A lilulás nálam sosem jelentkezett, pedig 4.1.2, 4.2.2, és 4.3 is használtam. Elképzelhető, hogy bár minden One egyforma, a kameramodulban vannak illetve lehetnek eltérések. Ezek esetleg lilulhatnak, míg másoknak semmi baja egyik Androidos verzió alatt se. Ha szoftveres,akkor az van amit fentebb írtam, kicsit másabbak a modulok, és másként reagálnak. Ha viszont nem lesz javulás, akkor egyértelműen hardveres a hiba. Én egyébként ez utóbbit valószínűsítem. Az is lehet, hogy mind a két eset jelen van, és ezek keverednek. Kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Könyvajánló
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Excel topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz.
A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani.