- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Laca1212 #11820 üzenetére
Pixel hiba, és illesztési problémák előfordulnak. Sárgulás tudtommal nincs. Elsősorban ez az LG 4X típushibája volt. Ha volt is One-nál az "kikopott"... Kopást eddig csak a feketénél jeleztek, de ezt sem drasztikus mértékben. 1mm kopások vannak általában, amivel együtt lehet élni. Nálam is kb ekkora, de csak közelről venni észre, esztétikailag nem okoz csorbát a telefonban. A pixel hiba is érdekes...Annyira aprók a pixelek, hogy 1 pixel hiba szinte alig észrevehető. Persze a tudat, hogy ott van, bosszantó ahogy a kopás is.
Én egyáltalán nem bánom ezeket a hibákat. Előjöttek, és rajtam múlik mikor adom be szervizbe. Kicsit megnyugvással is tölt el, mert lehet az egész telefon cserés lesz, így nem kell kapkodnom. Kétlem, hogy keretet és kijelzőt cserélni fognak...Lehet egyszerűbb nekik is ha cserélik a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest