- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Mobil hotspotnál bugos a korlát beállítása vagy mi a fene van?
Direkt beállítottam neki 100 MB-ot erre lehúzott 3 GB-ot a másik eszköz a mobilnetből. -
w.miki
veterán
CVE-2024-44068 biztonsági frissítést honnan lehet letölteni s10e telefonra?
Ha nem teszem fel, hogyan tudják hackerek feltörni az s10e-t? -
törölt tag
válasz
cinemazealot #8825 üzenetére
Csak kábeles net megosztás és töltés menne róla, ha van ilyen lehetőség.
-
cinemazealot
addikt
válasz
#95712068 #8824 üzenetére
Nekem DeX Pad-em van, ezért nem fogok tudni pontosan válaszolni, de itt pl. panaszkodnak a DeX Station Ethernet kábeles képességeire (a WiFi-vel szemben). Ha csak azért vennéd, hogy hálózati megosztás és töltés közben hűvösen tartsd, arra szerintem megéri a 15€-t. Arra viszont készülj fel, hogy ha a DeX módot is aktiválod, akkor a készülék elengedi a gyeplőt és még jobban fog melegedni.
-
törölt tag
Samsung Dex Station-t lehet használni mobilnet megosztására?
Szóval bepattintom a telefont a "dokkolóba", és a dokkolón lévő utp csatlakozót kötném össze a routerrel.
Jelenleg mobilnetről megy minden itthon (wifi hotspot), viszont kicsit melegszik a telefon, illetve azt gondolnám, hogy madzagon akár gyorsabb is lehetne a dolog. A Dex Station-ben elvileg van ventilátor is, így hűti töltés közben.
Jelenleg ha nagyobb frissítés van xbox-on, akkor kevésbé kellemesen meleg a készülék, és ugye tölteni is kellene közben.
Találtam helyben 15€-ért ilyen "dokkolót", engem a monitorra kötés nem érdekelne, csak a netmegosztás és a hűtése keltette fel az érdeklődésem. -
sfefe
addikt
válasz
DanielLong #8822 üzenetére
Én elvittem a fixity-be a Thököly -n és mikor cserélték 92% volt.... Most 90%...
-
Sziasztok! Cseréltem akkut a régi telefonomban, mert az eredeti már igencsak harmatos volt. Először itthoni webshopból rendeltem egy gyárit, de az 2018-as gyártás volt, így aztán AccuBattery szerint nem meglepő módon 75-78% között volt az állapota. Ezek után rendeltem Aliról egy ilyet, ezt amúgy praktikus szerszámokkal és ragasztóval küldték, csak sajnos tényleg sokáig tartott a posta. Ez az akku 3 töltés alatt 86%, 85% és 88%-os kapacitás értékeket produkált, úgyhogy én bátran merem ajánlani.
-
S. Szabi
őstag
válasz
zelitomi #8816 üzenetére
Nekem zöldes árnyalatú lett a képernyő, főleg alacsonyabb fényerőn, mintha lenne rajt egy zöld filter vagy ilyesmi.
Mivel augusztusban lett volna 5 éves, 2 hétnyi zöldség után úgy döntöttem lecserélem, S24 lett az utód, 1 hete használom, meg vagyok elégedve vele.
Ha nem kezdett volna el bezöldülni az S10e, vagy esetleg más probléma, még nem cseréltem volna le, nem terveztem telót váltani. Most tavasszal cseréltem benn akkut, de egy képernyő cserét már nem akartam.
-
Attix70
aktív tag
Ha valaki megválna tőle akkor érdekelhetne, 11 éves fiam elejtette és betört a kijelzője...
-
sfefe
addikt
Nálam sincs semmi baj.... Most cseréltettem akkut eddig az is szuper..
-
zelitomi
csendes tag
Sziasztok!
4,5 éves megkímélt állapotú telefonom kijelzője elveszítette szép élénk szineit és minden nagyon fakóvá vált rajta (Szemvédő kikapcsolva). Nincs semmi sérülés a kijelzőn, és nem is esett le. Az idő nem segít kb. 2-3 hete ilyen. Nem lett rosszabb, de jobb se. Safe módban is ugyanilyen. Amikor lemerült állapotban felteszem töltőre és megjelenik a töltési kör, mögötte lévő fekete rész pár pillanatig zöldesen pixelesedik.
Tapasztalt már valaki ilyet? Sajnos az akksi is gyorsan lemerül, úgyhogy nem tudom megéri e kicserélni a kijelzőt.Előre köszi a válaszokat!
Üdv,
Tomi -
vacs
veterán
válasz
soultrapp #8798 üzenetére
A hard reset nem fogja megoldani a problémádat!
Ha tudod igazolni, hogy a tiéd/fiadé a telefon, akkor vidd a hivatalos Samsung szervizbe, ezt tanácsolták, ha nem, akkor sufni szervizbe, hátha! -
raziel01
veterán
válasz
soultrapp #8802 üzenetére
Rá kell dugni usb-n az tuti illetve változtattak valamit a gomb kombináción.
" As the Android logo appears, release the power and bixby buttons but keep holding down the volume up button. ""This is the way I do it. Press volume up and Bixby button together first, and without releasing both buttons, press the power button and hold until the phone turns on. "
-
sfefe
addikt
Sziasztok.
Hogy a telót mikor gyártották azt meg lehet nézni vmi kód által?
Köszi -
soultrapp
senior tag
válasz
DanielLong #8801 üzenetére
Igen időben.
Meg kb százszor próbáltam már 🤣🤣🤣
De elengedtem már.
Valamiért nem akarja az igazat!!! -
-
soultrapp
senior tag
válasz
DanielLong #8799 üzenetére
Igen már más is javasolta úgy,de úgy sem jó.....
Mindig újraindul csak..... -
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Hogy tudom Hard resetelni a telefont??
Youtubeos videó alapján bixby gomb+hangerő fel ,bekapcs gomb egyszerre nem jó.
Valaki tudna segíteni??
-
sfefe
addikt
válasz
raziel01 #8792 üzenetére
Nálam most 73 volt nem 76 rosszul írtam
Most cseréltettem hát meglátom javul e...
Akkubatteryt, hogy kell nullázni?
Vagy letörlöm és újra rakom
Attól Én is tartok, hogy sok értelme nem volt mert a teló 5 éves..az akku sem lehet marha fiatal...
És kérdés új vagy régi bontott..
Fixity vagy hol voltam ma.. -
raziel01
veterán
Nekem most 74%.
Pont pár napja ugrott fel a samsung gyári üzenet, hogy már az akkumulátor állapota nem megfelelő szervizben cseréltesse. Amúgy cseles ez az akku állapot dolog.
Pár hete még 76%-osnak írta de vagy 10%-al többet bírt, mint most.
Az a baj, hogy félek cseréltetni, mert én akárhányszor cseréltem aksit 3-4 éves telefonban szinte semmivel nem lett jobb, mert hiába gyári akksi ha ott áll a polcon már 3 éve. Ráadásul ezt házilag macerás cserélni. S4-nél még könnyű volt.
Engem egyébként nem is az zavar, hogy használat közben jobban merül.
Inkább az, hogy csak simán a zsebben egy 8 órás műszak alatt merül 40%-ot. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Akkubattery szerint az akksi 76%-os...
Ki mennyinél cserélte?Ha nem sokat nézem akkor elvan meló idő végéig..
De melegszik már jobban... -
kovy79
őstag
válasz
Tecchalott #8789 üzenetére
Akkor légyszi add már meg a típusszámot, amit találtál, mert én nem találom!
Más: tud valaki olyan rom-ról, amivel esetleg megy a hibrid dual-sim (a két sim és mSD együtt van bent).
Annó próbáltam gyári rom-mal, de sim hibát írt ki. -
kovy79
őstag
Nem tudjátok, a 8/256GB-os verzió létezett dual sim-es?
-
sunset
csendes tag
Zuglóban a Fixity-nél cserélték.
30 perc alatt meg volt a csere.
Azóta már a páromét is kicseréltettük-az is jól sikerült.
Azt elöbb elfelejtettem oda írni a képekhez hogy a wi-fi viszont folyamatosan be van kapcsolva.
Végül is lett 2 új telefonunk.Nem hiszem hogy újonan sokkal többet tudtak volna.
Mind a kettő 2019-es gyártású. -
sunset
csendes tag
válasz
DanielLong #8771 üzenetére
Szia!
Akkor az nem eredeti akku--vagy már nagyon régi.
Én júniusban cseréltettem-78%-ról 2 hét alatt 92%-ra emelkedett.
Ami azt jelenti hogy volt hogy 5h14 perces képernyő idöt tudtam elérni-és 26 h alatt merült 85-ről15% ra .Viszont nekem 1 sim van csak,nincs bluetoth,gps meg ilyesmik.Csak telefon-fényképezés és net-ezés.
Ez egy másik merülési kép-de azóta is ennyit tud nagyjából. -
raziel01
veterán
válasz
DanielLong #8775 üzenetére
Ugyan ez volt nálam anno az S4-el. Kb 3 évesen vettem gyári akkut. Kb semmivel nem bírt többet a telefon. Kidobott pénz volt.
Ezért sem veszek én se az S10e-hez pedig 72%-ot ír az állapotra az accubatery. -
zolikaDB
veterán
válasz
Azért a rés nem egy életbiztosítás. Plusz így annyira nem vízálló, hogy bármiféle nedvesség hatványozottan képes kárt okozni...
-
plaszy
őstag
válasz
cinemazealot #8780 üzenetére
Azt én nem használom, nem is használtam. Tár bővítés sem hiányzik, nekem elég a 128 GB.
-
cinemazealot
addikt
Jack?
Elég gyakran használom és erősen hiányozna. Feleségemnek van A53-ja és iszonyúan küzd amiatt, hogy a kedvenc fülesét max. 2 hónapot bíró (DAC-vel szerelt) Type-C => 3,5 mm adapterekkel tudja csak használni. Most futott be értelmes áron Aliról egy fix (nem lengő kábeles) adapter, szerencsére elfér a védőtoktól, de nagyon kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni a gyűrődést (napi szinten használja).
-
plaszy
őstag
válasz
cinemazealot #8777 üzenetére
Nem kell aggódni, én S22-re váltottam.
Igaz, közben volt egy A53 is.
-
Grillo
őstag
válasz
Hja, akkor ennyi. Nekem is hasonló, 2019 őszi a készülék, folyamatos két SIM, BT, Wifi, mobilnet. Ez van.
-
cinemazealot
addikt
Én elfogadtam (sőt, eleve ebben a tudatban vásároltam a készüléket 3 évvel a piacra lépését követően), hogy egy a megjelenésekor viszonylag erős (ha nem az akkor legerősebb) és nagy fogyasztású SoC került a motorháztető alá, miközben az aksi relatíve kicsi. A 2019. novemberi gyártású, általam 1,5 éve használt készüléknek most 80%-os az aksija AccuBattery app szerint és napi szinten töltögetem (2 SIM kártya van benne). Nem bánom, hogy csak ennyit tud, együtt tudok vele élni. Inkább ez, mint hogy egy féltéglát kelljen magammal cipelni.
Nagyon fogom sajnálni, amikor majd nyugdíjaznom kell.
-
sfefe
addikt
válasz
Akkor akku csere nem sokat segít a telón...
-
Már több, mint egy hete megvolt a csere. Érdemi javulást nem vettem észre, pedig csináltam dalvik cache cleant is. Illetve még előtte komplett visszaállítást, de az sem okozott javulást. Nálam a két SIM eléggé eszi az akkut, lényegében ugye 16 óra alatt tétlenül is merülne 50%-ot a telefon, míg mobilnet használatával kb 2 óra képernyő idő jön össze és csutkara merült a teló. Összehasonlításképp ZenFone 9 ugyanolyan használattal és SIM-ekkel nap végére 60%-on van, miközben az S10e kb 10%-on. A ZenFone 8 óra tétlenség alatt 3-5%-ot merült.
-
Grillo
őstag
válasz
Azért az új akkuval érdemes várni pár napot, hátha érzékelsz majd javulást.
-
sfefe
addikt
válasz
Akkor nem biztos, hogy cserélek vagy cseréltetek akkut...
Az ablak ezek az akkuk mint régiek már... És lehet kakukk nekik... -
Tecchalott
újonc
válasz
Azért köszi hogy kipróbáltad
Akkor marad az állandó töltögetés és ha nagyon kell, akkor a powerbank -
válasz
DanielLong #8761 üzenetére
Végül megvettem az olcsó 6ezres original akkut, 2 nap alatt megjött, tényleg gyári, de 2018 decemberi gyártású. Kicseréltem, hajszaritoval és tapadó koronggal egész egyszerű volt, viszont utána a régi akkut kiszedni már igényelt egy kis alkoholt. A régi akku 2019 januári gyártású volt
. A csere után semmilyen javulást nem vettem észre, este 8 óra alatt kikapcsolt wi-fivel ugyanúgy 23%-ot merül. A hátlapot vissza rakva kicsi rés van most a ház és a hátlap között. Kéne ragasztót is cserélni, talán majd legközelebb. Most gondolkozom még egy akku vásárlásán, meglátom majd.
-
KoryHu
aktív tag
Nekem az egyik gyermekem használja a telefont már több mint egy éve, mióta lecseréltem, most 4,5 éves, és akkor csináltattam egy akku cserét. Gyári akku, szervizben, 19000 Ft volt, szerintem megérte, jobb lett, megjegyzem, soha semmi baja nem volt a készüléknek, gyerek sem panaszkodik semmire. Kamerában meg néha de vicc, jobbnak találom, mint az S22-t (nem minden körülmény között, de 50-60%-ban, a szélest szinte egyáltalán én nem használom, a zoom viszont jó dolog).
-
Grillo
őstag
Nekem még mindig tökéletesen teszi a dolgát, és méretben is pont jó. Mondanám, hogy cserélem S23-ra, de most nincs "kedvem" hozzá. Főleg a cég helyett, mivel kb. 70-80 %-ban nem magán dolgokra használom. Még várok, nekem is sokat lóg az autóban kábelen az AndroidAuto miatt, irodában, otthon meg van vezeték nélküli töltő, de egy jó túrázást térképnézegetéssel, fotózással már nem bír hosszan, érezhetően gyengül az akku.
-
pocok1970
tag
válasz
DanielLong #8761 üzenetére
Én innen rendeltem kb. 1 hónapja. Aznap be is építettem. 2-2,5 óra képernyőidővel még nem ment 40% alá a töltöttség este 11-re. Remélem 2-3 évet hosszabítottam az élettartamon![link]
-
válasz
greenface #8760 üzenetére
Most én is próbálok valahonnan rendelni egy akkut, esetleg van ajánlása valakinek? Néztem iFixit webshopjat, utángyártottat árulnak ők is és sajnos írnak rossz tapasztalatot. Itthoni webshopban találtam 6ezerért is original feltüntetésűt, de abban nem bízok 😀 Kedvencem az amazonos 4500mAh-ás típus, ami igazi kamu 😀
-
greenface
aktív tag
Ez egyedül a probléma: jó forrásból, rendes akksit venni, nem pedig hamisítványt...
Az a baj hogy a gyári akksik sokszor meg régiek, éveket álltak.
Az igazi az volna, ha lehetne a gyártási dátumot ellenőrizni vásárlás előtt, de ez webshopoknál kb. esélytelen.
Szóval elég lutri ez az egész akksi-csere dolog sajnos. -
-
kovy79
őstag
válasz
djzolee91 #8757 üzenetére
A csere nem gond, ha úgy csinálod, ahogy a videókban van (inkább tovább melegíts, mint túl röviden, mert akkor az üveg hátlap bánja).
Visszaragasztáshoz ne felejts el ragasztófóliát is venni a átlapra, illetve a régit jól eltávolítani!
Nekem a 4 éves akksim már egy napot éppen kibírt, most a csere után este még 35-40%-on áll, pedig az új, a hirdetett 3000mAh helyet csak 2500-at tud.
Ez egyedül a probléma: jó forrásból, rendes akksit venni, nem pedig hamisítványt... -
djzolee91
tag
Sziasztok!
2024. januárban lesz 4 éves az S10e-m. Az aksija kezd már hamarabb merülni, így aksi cserén gondolkozok.
Van valakinek ezzel kapcsolatban ennél a modellnél tapasztalata, hogy mennyire vált be az aksi csere, milyen volt utána a készülék?
Néztem videókat, ott láttam, hogy elől és hátul is hőpisztollyal megolvasztották.Előre is köszi
-
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nos, megvan az S10e utódja. S23 256GB. Brutális. Épp jó még a mérete, a többi meg a gyakorlatban dől el.
Elvileg beszamittatom a Samsungnal.
(Ha valakit érdekelne, írjon rám, nem hirdetem, vagy netán kellene tok, uvegfolia, (bontatlan gyári is), dobjon egy uzit, meg nem indítottam el.) -
zolikaDB
veterán
válasz
raziel01 #8752 üzenetére
Akksi erősebb, hátlap gagyibb, kijelző 120Hz, képsűrűség kevesebb, hátlapi kamera gyengébb, de van egy tele, előlapi kamera nem AF-es, nincs fizikai ujjlenyomatolvasó, ami van, az optikai és nem ultraszónikus.
110e volt az S10e telekomnál listaáron, amikor vettem, kb a kifutás idején.
S21FE meg lett ilyen egymást-csépelős BF akcióban 150e, úgy hogy az elcseszett 275e-s nyitóár ezév elején lecsúszott kuponozva ilyen 120-130e körülire. -
zolikaDB
veterán
Srácok!
S21FE kb méltó áron van (KB! 150e HUF BF akcióban.)
Kamerája meg úgy az egész telefon, felépítés, sebesség, minőség, használati érték hogyan viszonyul az S10e-hez? -
frutti55
csendes tag
válasz
milespress #8749 üzenetére
Köszi, erre nem gondoltam!
Igy már megy!!
Virtuális sör a megoldásért!!! -
frutti55
csendes tag
Sziasztok!
Három év után visszatértem, /hozzájutottam egy jó állapotú készülékhez, horgászni, túrázni jobb mint a 23 ultra/.
Belaktam és le szerettem volna menteni pc-re smart switchel de azt irja a pc, hogy frissîtsem a telón, pedig a legujabb van rajta. Mi lehet a megoldás.? -
törölt tag
20-25e körül mentek ilyen regalaxy kuponok korábban aprón, de már elfogyott az összes.
Ahogy írtam az előző hozzászólásomban, most már csak az új szériás (zflip-fold 5) hajtogatós telefonok mellé adnak ilyen kupont, így nincs dömping belőle. Persze másik hirdetési oldalon találhatsz még, de faxbúk híján (tudom, nem is létezem) nem tudok és nem is akarok ott keresgélni.
szerk.: lassú voltam. -
gg72
veterán
válasz
mucsgyver70 #8740 üzenetére
Erről nem tudok semmit... Hogyhogy megcsinálják? Szervízben, ingyenesen?
-
pcnet
addikt
válasz
zolikaDB #8739 üzenetére
Mióta dzsunka márka a Xiaomi??? Nekem február óta Poco F3 van, szét kínzom, játszok, telefonálok, Facebook, Messenger és este 40%on rakom töltőre. Most van úton egy Poco F5, de csak azért cserélem, mert elcsábúltam, nekem kell a naprakész rendszer, plusz páromnak amúgy is kell egy új mobil a Galaxy J3 2017-e helyett, mert android 5ön már nem mennek appok, plusz gatya az akksija. Sokszor 50%os töltöttségnél kikapcsol és ilyenkor ugrik az ébresztés is. Poco F3 páromnak a Galaxy után űrtechnika lesz.
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70 #8740 üzenetére
Egy darabot sem találtam aprón, én is ezt akartam javasolni.
Jelenleg csak új hajtogatós telefonok mellé adják a kupont, azoknak azért elég borsos az áruk (300-500e). -
zolikaDB
veterán
Azt gondolom, hogy Poco-t akkor sem vennék, ha ütnének.
Volt, van is a családban Xiaomi is, Poco is, Redmi is, szóval Isten mentsen a dzsunka márkáktól...
Múltkor egy régebbi P30-ról próbáltam menteni adatokat, hát halálos...Pedig az Huawei. No, azon a ponton döntöttem el (nemcsak én, hanem a gyártók is), hogy vagy Samsung, vagy Apple. Sajnos, ez van.
Régen is az volt, hogyha jót akartál, akkor Nokia, vagy SonyEricsson, minden más az épp az adott modell "jólsikerültsége" alapján minősült jó vételnek... Vagy sem.
Sajnos, ugyanitt tartunk most is.
Volt egy Asus Zenfone a családban, és bár strapabíró jószág volt, majd 10 évet bírt, de szoftveresen 0 támogatottság... -
gg72
veterán
Sziasztok! Sajnos csereérett lett a 4 éves Samsung S10e telefonom, a köv. hónapokban akartam, de tegnap leejtettem és két sarkán is betört a kijelző, 120ezer lenne a javítás akksival együtt, hát annyit már nem ér mag sajnos... Nézegettem, hogy mi jöhetne szóba max. 150ezerig, így jött a képbe az S21FE 5G (innen az apróról, újonnan), és a Poco F5, árban kb. egy szinten vannak. Mondjuk ha nem Samsung lenne, akkor nem tudom mennyire hiányoznának a gyári appok, amik közül a legtöbbet a Samsung Health-et és a Samsung órámhoz kapcsoldó appot használom, de ha jól tudom, ezek működnek nem Samsung telefonokon is.
Mit gondoltok? -
Pocok256
veterán
válasz
kalolaci #8734 üzenetére
Én igen épp a hetekben. Megérte nagyon a váltás, átköltözés pofonegyszerű volt, átvitt minden adatot minden ugyanúgy néz ki, zseniális ez a része. Kamera, üzemmidő, zseni, nálam megérte nagyon. Bár a méretet szokni kell és egyelőre a kijelzővédő üveg miatt szívok a ujjlenyomat olvasóval na meg hiányzik is tapicskolós bekapcsoló gomb de hamar megszoktam. Összeségében akksi és gyorsaság ég és föld de a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat olvasó és a kicsi kezes méret azért hiányzik nagyon.
-
kalolaci
senior tag
Váltott valaki, S10e-ről S23-ra? Vélemény érdekelne.
-
-
borkerag
csendes tag
Köszönöm,az útb is esik.
-
válasz
borkerag #8727 üzenetére
Valaki nem vesz a családban Galaxy Z Fold5 | Z Flip5 vagy Z Fold4 | Z Flip4-et? Mert akkor hozzá lehet kapcsolni a "Regalaxy" programot és 100.000 forintig állják a felújítását S10e-nek (meg más modelleknek is). Sajnos most csak ezekkel a hajtogatható telefonokkal él a program. Korábban S23 szériával is ment, annál behúztunk egy ilyen felújítást. Kijelző, akku és keret belefért. Mondjuk ez drága akkucsere, csak bedobom, hogy ilyen is van.
-
-
borkerag
csendes tag
Tudom,már volt szó róla csak nem találom:hol érdemes akkut cseréltetni,és mennyibe kerül?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Barcelona95 #8724 üzenetére
-
cinemazealot
addikt
válasz
Barcelona95 #8724 üzenetére
Itt írtam az enyémről. A lyukat nem szeretem rajta, de egyébként elmegy.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát használtok/ajánlotok a telefonhoz? -
zolikaDB
veterán
válasz
migabi24 #8721 üzenetére
Már csak az okra vagyok kíváncsi, vadul keresem az S10e utódot, bár sok opció nincs, mert hogy én nem veszek még egyszer "dzsunka" gyártótól telefont, az fix. (nem azért, mert sznob vagyok, de sírok, amikor segítek ismerősöknek, hogy így meg úgy kéne feltámasztani adott készüléket, mert semmi sem jó rajta, meg nem látja a gép, meg gari sincs rá, meg nem vállalják, meg beleáll a földbe, stb-stb-stb).
-
ZenFone 9 vagy 10 is jó. Délután 3-ra S10e 30% volt, ZenFone 9 pedig 70. 6 óra kijelző idő összejön két SIMmel, roaminggal, állandó alacsony térerő mellett. Most is waze plusz mobilnet 7 óra kijelző idő 94-24%-ra.
-
Nimda
addikt
válasz
migabi24 #8713 üzenetére
Hirtelen azt olvastam, hogy a halottak alapján
Az euronics most 239 ezerért kínálja az S22 -őt, az S21FE -vel szemben, ami 250 ezer. Akción kívül egy árban van a kettő. Még mindig túlárazottak, az árszínvonalat sem igazán értem. Persze vannak olcsóbb ajánlatok is, de ennyiért egyiket sem venném. Ennyiért már majdnem S23 -at veszek a kisebb gsm boltokban, ha merném
Nem értem egyébként ezeket a hatalmas árkülönbségeket a boltoknál, valahol az S23 súrolja a 400 -at, valahol meg a 300 -at sem éri el.
-
Celtis
veterán
válasz
bozsokiandra #8710 üzenetére
s22, de ha van rá keret, akkor s23 Ezek méretben jók.
-
plaszy
őstag
válasz
bozsokiandra #8710 üzenetére
Szia! Én az S10e után S20 FE-re váltottam. Nekem nem volt gond a nagyobb méret.
-
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki az én s10e-m is magadta magát így utódot keresek.
Legfontosabb, hogy ne legyen lényegesen nagyobb (legjobb lenne ugyanekkora de tudom, hogy ilyen nincs), oldalt vagy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, vezetéknélküli töltés.
Kamera, játék, ilyesmik nem érdekelnek. Egy jó minőségű, gyors, viszonylag kompakt telefont szeretnék, amit lehetőleg még jópár évig használhatok.
Pixel 6a és 7a van olyan jó minőségre, mint az S10e? -
janeszgol
félisten
válasz
..thealien.. #8704 üzenetére
Pixel 6a? [link]
-
raziel01
veterán
válasz
..thealien.. #8707 üzenetére
Az áfa még rájön. Akkor meg lesz 90-100 ezer körül.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
S22, iPhone SE, Mini verziók, esetleg 11.
Mi már kifele jövünk az S10e-ből, fizikálisan is elhasználódtak lassan, szóval, most már nem hinném, hogy megéri még, hacsak nem kapsz ingyen/aprópénzért egy szép állapotú példányt, mert amúgy nem rossz cucc. -
migabi24
nagyúr
válasz
Esetleg iphone
-
..thealien..
csendes tag
Hali!
Telefon vásárlás előtt állok ,de megvizsgálva a kínálatot nem igazán találtam megfelelő gépet. Pedig nincsenek nagy igényeim ; normális hardver és 6col alatti kijelző. Na meg 150k-nál többet nem adnék ki érte.
Évek óta nem követem a felhozatalt és most szembesültem vele ,hogy elszálltak a méretek. 6col alatt kb semmi.
Eddig ez a Samu s10e felelne meg az igényeimnek ,de olvastam ,hogy megszünt rá a támogatás. Ez mennyire lehetetlenítené el a használatát hosszabb távon (nem egy évre tervezem)?
Esetleg van valami alternatíva? Ti mit ajánlatok?
Köszi előre is! -
migabi24
nagyúr
válasz
zolikaDB #8701 üzenetére
Én S23-ra váltottam a mérete miatt, a kis S10e meg regalaxyba fel lett újítva és megmaradt a családba, egyszerűen olyan jó, hogy nincs értelme 60 ezeré elkótyavetyélni, amibe előrrelépés volt az S23 az a sebesség, minden sokkal simább, az akkuidő valami elképesztő 8-10h kijelzőhasználatot tud, és a + kijelző fényerő, tehát inkább olyan mint egy tuningolt S10e
nem ég és föld
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Bluetooth hangszórók
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest