- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enginev3.0
félisten
Szóval igaz, tényleg szinte semmi újítás nem lesz, legalább is minimális, csak fel lesz tuningolva hardveresen, és több frissítés várható mostantól a telefonokra (One-tól kezdve)
Nekem tetszene ez a vonal, 2 évente új design, addig pedig foltozgatják a mostanit
Bár ezzel nem fognak újra pénzenergiára kapni, ahhoz be kéne telefonálni az astro showba, de viszont ha ha tudnák magukat tartani, hogy nekik is megérje, és nem mennek csődbe, akkor ez egy hatalmas piros pontot érdemelne a gyártónak
Csak ne szúrják el úgy mint a One Max-nál hogy nem a csúcs hardvert kapta meg (snapi600-800) -
hurrikan
addikt
Éjfél után ellenőriztem elalvás előtt, még nem volt
10-kor pedig mikor beértem melóba újra megnéztem és jeee.
azóta már fent van.nagyon tetszik.
Ráadásul kárörvendhetünk is, hogy megelőztük a Samsungot. Ugyanis náluk ebben a régióban még nem jött ki.igaz az első régió is jóval hamarabb lett elstartoltatva.
Csak így tovább. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest