- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enginev3.0
félisten
Szóval igaz, tényleg szinte semmi újítás nem lesz, legalább is minimális, csak fel lesz tuningolva hardveresen, és több frissítés várható mostantól a telefonokra (One-tól kezdve)
Nekem tetszene ez a vonal, 2 évente új design, addig pedig foltozgatják a mostanit
Bár ezzel nem fognak újra pénzenergiára kapni, ahhoz be kéne telefonálni az astro showba, de viszont ha ha tudnák magukat tartani, hogy nekik is megérje, és nem mennek csődbe, akkor ez egy hatalmas piros pontot érdemelne a gyártónak
Csak ne szúrják el úgy mint a One Max-nál hogy nem a csúcs hardvert kapta meg (snapi600-800) -
hurrikan
addikt
Éjfél után ellenőriztem elalvás előtt, még nem volt
10-kor pedig mikor beértem melóba újra megnéztem és jeee.
azóta már fent van.nagyon tetszik.
Ráadásul kárörvendhetünk is, hogy megelőztük a Samsungot. Ugyanis náluk ebben a régióban még nem jött ki.igaz az első régió is jóval hamarabb lett elstartoltatva.
Csak így tovább. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 4
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest