Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enginev3.0
félisten
Szóval igaz, tényleg szinte semmi újítás nem lesz, legalább is minimális, csak fel lesz tuningolva hardveresen, és több frissítés várható mostantól a telefonokra (One-tól kezdve)
Nekem tetszene ez a vonal, 2 évente új design, addig pedig foltozgatják a mostanit
Bár ezzel nem fognak újra pénzenergiára kapni, ahhoz be kéne telefonálni az astro showba, de viszont ha ha tudnák magukat tartani, hogy nekik is megérje, és nem mennek csődbe, akkor ez egy hatalmas piros pontot érdemelne a gyártónak
Csak ne szúrják el úgy mint a One Max-nál hogy nem a csúcs hardvert kapta meg (snapi600-800) -
hurrikan
addikt
Éjfél után ellenőriztem elalvás előtt, még nem volt

10-kor pedig mikor beértem melóba újra megnéztem és jeee.
azóta már fent van.
nagyon tetszik.
Ráadásul kárörvendhetünk is, hogy megelőztük a Samsungot. Ugyanis náluk ebben a régióban még nem jött ki.
igaz az első régió is jóval hamarabb lett elstartoltatva.
Csak így tovább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vannak tök jó belebújtatós bőrtokok, ami jó védelmet ad, ugyanakkor asztalon és kemény felületen rá tudod rakni. Legyen laza, ne túl szűk, és a belső felülete puha. Így nem kell rá se fólia, se "gumibugyi".