Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
![Lehet, hogy egy kép erről: autó és , szöveg, amely így szól: „PROJECT RACING] RACING bmw- bmu-m.com .com omIN 20 20 DAYS TO GO UNTIL LAUNCH”](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/577581884_122191310594346437_18265035214709658_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=lW5IDm9B7mEQ7kNvwEjNbsJ&_nc_oc=AdlqgP04nDOiNXyGQyjvOATF0PGfv_spA70CpLQrHfgn_SSaPJn2-kXGtt-Z6A7kaJ9fnQOneH0vzJpUdy2Q7QEt&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=O9AMCqvticog1sR3Dn8ccw&oh=00_AfhlwQiYF_z9zEXZUuEl3E7ESANbtmUf3ETFHIf4_VZ91A&oe=6910F37F)
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Grafikailag mindenesetre mintha negatív irányba pimpelték volna. És miért pimpelték volna ki a vr-t?
Az alábbi videó a hangokon és néhány autón kívül nem nagyon tudott pozitívumot mondani...
-
dino_m
senior tag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Ez a baj a szimekkel. Eltervezed, hogy kijössz egy kész produkcióval, de az istenért nem akar összeállni minden. Telnek a hónapok, a büdzsé kimerül és még mindig egy csomó mindent kellene csinálni, hogy a cucc kész legyen. A stábot is fizetni kell valamiből és miegyéb. Viszont már megvan a premier dátum is, tehát elő kell jönni a farbával.
Ezért sokkal tisztességesebb az Early Access egy ilyen cím esetében, mert amúgy se lesz kész soha.
-
zsozsa74
őstag
Azért összességében elég kutyául áll a játék jelenleg. Szerintem 3 hét alatt már nem váltják meg a világot. Ez inkább egy full áras early access lesz:
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nekem meg ez már olyan kérdés, hogy nem is tudok képernyőn vezetni. Elszoktam tőle az elmúlt 7 évben. Ezért csak vr-os szimet veszek.
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nekem alig több, mint egy hete van meg a VR cucc, de már tudom mi hiányzott eddig a vezetési élményhez. Végre helyére került minden. Érzem a féktávot, be tudom lőni, hogy pontosan hol férek be vagy nem egy előzésnél... tudnám folytatni. Szóval, akkor lesz teljes a PMR is, ha lesz egy AMS2 szintű VR alatta.
-
zsozsa74
őstag
-
dino_m
senior tag
válasz
zsozsa74
üzenetére
A FAQ-ban ezt írják.
"A Project Motor Racing támogatja a VR headseteket?
Tervezzük a Project Motor Racing VR támogatását PC-n. Keményen dolgozunk azon, hogy készen álljunk a megjelenésre. Jelenleg nem tervezzük a VR konzolokon való támogatását."
Ebből kiindulva essélyes, hogy már a megjelenéskor lesz VR. Azt nem tudom, hogy mikor írták ezt a FAQ-ba. -
zsozsa74
őstag
Megjelenéskor nem lesz benne VR támogatás, szóval addig nálam ki is esett a pixisből. Mire lesz benne, talán kiirtják a kezdeti bugokat is. Majd akkor foglalkozok vele. Így is van elég szim. Jönnek az AMS2 új dlc-i, az AC Rally early acces, lassan at AC Evo 0.4 is beesik.
-
dino_m
senior tag
A fizika szerelmeseinek.
-
dino_m
senior tag
-
PapírVilla
aktív tag
Jó lesz ez!

-
dino_m
senior tag
-
frenky501
csendes tag
Igazatok lehet. Várjuk az érkezést!
-
dino_m
senior tag
![Lehet, hogy egy kép erről: autó és , szöveg, amely így szól: „ナスMOTOTR [PROJECT MOTOR RACING] RACING O 30 DAYS TO GO UNTIL LAUNCH”](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/571123564_122190055262346437_1159316203703082000_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=xBKY310y4CIQ7kNvwEy4afm&_nc_oc=Admv_hnY7YmQEDKRMjP7jH2_a2ri0Ip-9cJFHOZjE71gZQVZSAGHF9PToqIoIqsZ02o014PQwk_3tdHb0dnZpezJ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=aQ-btuVRECFcUzvvZqyG5Q&oh=00_AffxovwWzTt5IOuMqqwKH_UGSnYx-ZLo0OG2QzxaKnWSWw&oe=69038B40)
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nálam is azok az autós címek az elsők, amikben nagy a szórás a régitől az új modellekig, az utcaitól az F1-ig és rengeteg történelmi és modern pálya, akár fantázia pályák is lehetnek, mint pl. PC-ben a Bannochbrae, Azur Coast és a California Highway.
-
dino_m
senior tag
válasz
frenky501
üzenetére
Szerintem nem lehet túl nagy gond egy eredeti ilyenhez hozzájutni. Ezek az autók még mindig a piacon vannak. Amikor lecserélik, mert van újabb, akkor az istállók elárverezik őket. Vagy fellelhető egy gyűjtőnél, márka múzeumban, vagy akár valamelyik alacsonyabb és/vagy amatőr versenyeken még mindig hajtják őket. Fizikát meg simán lehet digitalizálni, mert a gyári dokumentációkat( vagy a másolataikat) is megkapják licensszel. Továbbá a játék készítői között is vannak autóépítők, gépjármű mérnökök és aktív/inaktív versenyzők. Mondjuk úgy hogy inkább az a legnagyobb nehézség az, hogy mennyire sikerül digitalizálni, szimulátorrá varázsolni.
-
frenky501
csendes tag
Játéktól függetlenül az ilyen jellegű autók(Imsa Audi 90) esetében felmerül bennem, hogy mennyire lehet valósághű a járműfizika.
Gondolok itt arra, hogy ezt a modellt már nem egykönnyen tesztelik, modellezik le. Ellenben a jelenleg is versenyben futó vagy legalábbis fiatalabb járgányokkal szemben. Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy a játék vagy a fejlesztők jogelődjének meg volt a fizikai modell.
Persze képesek lennének egy hasonszőrű autó fizikáját ráhúzni, de azt a verziót nem szeretném elképzelni. -
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag

-
dino_m
senior tag
![Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „イスMOTOR パナス MOTOR [PROJECT RACING] RACING DC. h බා XECKSIRESXIS 百时 CCT HING RA A 一 FRHÄT 番眉 nIIP 黒民間 NOVEMBED MBE- LEN! TSS TS STI RQJECTMOTORRACING.COM ROJECTMOTOR ROJ com SIM. RACING EXPO”](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/561551179_122189202596346437_2657625960644107622_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=XRPofHVjr4cQ7kNvwFhU7Ac&_nc_oc=Adl50XYAgnjzw5EkbMAxiK6cf36g4k21peE8ARHaMvH-PWhs_gEYtyLEHm4sZE9J0tY7bt_-MuNrK4KggCCfjOIk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=JFzsbrmtrPJr47HvPP5Rcg&oh=00_Afcjikvz57huP9KP2spOfnOaZNTz2hpLYYErXkwNdMh1Pw&oe=68F9D2D4)
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
AMS2- ben is volt, de átmenetileg kivették belőle, amíg nem tudják úgy tökéletesíteni, hogy az AI is megfelelően használja.
-
Win-T
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Annak idején emlékszem mennyire elképedtem amikor PC2-ben az út szélein megállt pocsolyákba belehajtva tök élethűen megdobták az autót, kábé ugyanazt éreztem mint az igazi autóban is közúton.
Ezt valahogy azóta sem tapasztalom egyik játékban sem amikkel játszom, pedig van már pár modernebb cucc a piacon... majd itt hátha megint. -
PapírVilla
aktív tag
Pl. ezt a videót még nem láttam, régi, de hihetetlenül érdekes szeritem.
Bocs, ha volt már! Ezért teszem off-ba.
https://youtu.be/xvAvrNEYry4?si=OX75isc5icUP32uT -
PapírVilla
aktív tag
-
dino_m
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Tegyük fel kipróbálom a virágboltit és lesz majd valamilyen állapotban, de az valószínüleg nem a végső állapot lesz és majd még egy-két évig jönnek a frissítések és akkorra lehet elmondani, hogy már tényleg jó. Most akkor addig várjak vagy megveszem most és élvezem az elejétől, mint ahogy az összes szimulátort, mert a szimulátorok soha nem lesznek készen. Tehát tök mindegy, hogy előrendelem vagy megvárom a kiadás napját vagy várok egy hónapig, mert úgyis egy jó darabig javítgatják, mert menetközben derül ki, hogy ez se, meg az se úgy működik, ahogy kell. Üdv a szimulátorok világában!
-
dino_m
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Mondjuk AMS2 is Project CARS-ból van. Ebből kiindulva a PC-nak csak az volt a baja, hogy nem lett tovább fejlesztve. Ki tudja hova jutott volna, ha marad az SMS kezében és úgy fejlesztik tovább, mint az AMS2-őt? De lehet, hogy így kellett lennie mindennek és a Reiza kezébe kellett, hogy kerüljön a Madness engine. Ezt már sose tudjuk meg.
A Project Motor Racing(PMR) egy teljesen új fejlesztés, noha tényleg a PC gárdájának nagy része csinálja ezt is, de csatlakozott hozzájuk a Reiza is. Tehát szerintem nem alaptalan a bizalom. Ian Bell és csapata már sokszor bebizonyította, hogy nagyon jó érzékkel tud egy versenyjátékot összeállítani és Reiza is bizonyított már, hogy ért a szimulátorokhoz. -
Win-T
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Jajj nektek ha ezt Lac-coo meglátja.

-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Szerintem az LMU-nak elég szar fizikája van, nem hypeoltam semmit csak mondtam random két másik medicore szimet
De ok.
-
Én nem akarok senkit sem lelombozni de miután ezt megnéztem mintha a Project CARS-t látnám, Ian Bell meg ugye már mondott és ígért sokmindent ami végül nem úgy volt.
Szerintem ne rendeljétek elő, várjátok meg míg feldobják virágboltba, próbáljátok ki azt a fizikát milyen egy AC vagy LMU-hoz képest és csak utána ugorjatok bele.
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
-
dino_m
senior tag
-
Arról van vmi infó, hogy sima online lobby lesz mint pl az AC vagy lesz vmi olyan megoldás mint az LMU / iRacing-ben?
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Bevallom őszintén, hogy alig várom a megjelenését. Képek és video alapján és nem beszélve a tartalomról, nálam simán No.1 lehet.
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Egy részük biztosan dolgozik rajta.
-
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla
üzenetére
nagyon jónak ígérkezik, de félek az rtx3080ti is lemegy térdre imára
-
PapírVilla
aktív tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Elvileg nem, de gondolom kész sem lesz.
Én még nem láttam kész szimulátort.
-
dino_m
senior tag
-
PapírVilla
aktív tag
Úgy hallottam, hogy ez nem per-pre alfa állapotban fog megjelenni(?) Üdítő kivétel lehet!
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Én is.

-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
A Mosport pálya lett az egyik kedvencem. Mióta benne van AMS2-ben, azóta rengeteg futamot mentem rajta mindig másik géposztállyal. Hihetetlen a ritmusa. Sebesség őrülteknek ajánlott. És a PMR-ben is benne lesz. Várós nagyon.
-
JulesTS
addikt
A képeket nézve tiszta GTR2/Race Injection leszármazott...
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
The Gillet Vertigo Comes to Project Motor Racing

Gillet Vertigo:
Engine: Alfa Romeo N/A 3.0-litre V6
Power: 355 bhp @ 6,700 RPM
Torque: 425nm @ 5,000 RPM
Weight: 950 kg
Transmission: 6-speed manual
Layout: Front-engine, rear-wheel drive -
dino_m
senior tag

-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
Michelob ULTRA Lap of Legends: Full Show
A Straight4 Studios varázsolta a pályára az AI-t. Videó 51:48-nál a stáblista. -
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
"A léc emelése." -Ian Bell
-
Pistu_
tag
[Első pre-alpha gameplay videó]
Kézikamerás, rossz minőségű de legalább látni hogy dolgoznak rajta.
-
Pistu_
tag
[Career Mode Concept | AI Synthesized Racing Biography]
Egy ilyenről mi lenne a véleményetek? Nem tudom eldönteni mennyire lenne életképes ez a megközelítés, lehet hogy egy egyszerű jól bejáratott sima championship mód bőven elegendő lenne karriernek. Kuriózumnak tökéletes, de nem hiszem hogy hosszú távon ne lenne inkább idegesítő úgy mint az F1-ek sztori módja.
-
dino_m
senior tag
"A 80-as évek óta versenyzek autókkal, a formaautóktól kezdve a GT-autókon át egészen az 1998-2004-es profi autóversenyzőkig. Évek óta dolgozom szimulátorokon is, így minden tapasztalatomat a versenyszimulátorok új generációjába viszem"
— Henrik Roos, Handling Consultant
(Ö is alapítója volt Ian Bell mellett a SimBin-nek. Most a Straigh4 Studiost erősíti.) -
dino_m
senior tag
VR-ben jól mutatnak majd az ilyen és hasonló belterek.
-
dino_m
senior tag
A SimBin UK-nek semmi köze az eredeti SimBin-hez. Ebből kifolyólag a GTR3-nak sincs köze az eredeti GTR 1-2-höz. Egy angol kis stúdió(már ha létezett a valóságban is) megpróbálta meglovagolni a már jól bejáratott neveket. Látjuk a végeredményt, azaz nem látunk ebből semmit.

-
Pistu_
tag
Számomra ő egy istencsászár fejlesztő, már csak a régi GT(L)R korszak miatt is, de külföldi fórumon/redditen akármikor felvetem, hogy készül a GTRevival azonnal érkezik valaki aki kioktat a PC3 fiaskó miatt. Fel vagyok iratkozva az S4S hírlevelekre, mindig várom hogy épp milyen fejlesztésről tájékoztatnak.
-
maputo
tag
Az rFactor új tulajdonosának, a Motorsport Games-nek nem megtépázott a hírneve?
A SimBinnek meg megtépázott a hírneve?
Rendben, hogy nem szimulátor, de az új Forzával nincsenek bajok?
Pedig hogy újongtak különböző fórumokon, amikor elment az SMS-től...
Én viszontszeretem az álmodozókat. A pCars 2 sem volt rossz, csak nem hibátlan. -
Pistu_
tag
Hiába Ian Bell megtépázott hírneve akkor is kíváncsian várom mi sül ki ebből a projektből. A belebegtetett AI fícsörök is megérhetnek egy misét, úgy mint a versenymérnök, a replay alatti kommentátorok vagy az estleges AI narráció a karrierben.
Ha csak egy "szimpla" GTR2 élményt tudnának közvetíteni egy modern köntösben már annak is örülnék. Valahogy az a fajta dögösség, az a karakter amit a GTR2 tudott nagyon hiányzik a mai szimekből nekem. -
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
"Not photo-mode."
-
dino_m
senior tag
-
Hmm, Unreal 5 és a VR? Drukkolok nekik ,hogy jól sikerüljön, de ez még évek mire lesz ebből valami szerintem
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
Új szimulátorba kezdett bele Ian Bell...
Ha valakinek nem lenne ismerős a név, akkor egy kis emlékeztető. Ő alapította a SimBin csapatot, akik elkövették a GTR és GTR2 címeket. Majd később szintén ő volt a feje a Slightly Mad Studios-nak, közismerten az SMS-nek, akiknek a Shift 1-2, majd a Test Drive: Ferrari Racing Legends és a Project Cars 1-2-3 játékokat köszönhetjük.
A GT Revival, Ian Bell szerint kicsit visszatér az alapokhoz, vagyis a GTR sorozat eszméihez a 21. század technikájával felvértezve, VR, csúcs grafika, stb... Itt megjegyzendő, hogy ennek a címnek semmi köze a hamvába halt GTR3 címnek. Az egy teljesen más stúdió terveiben szerepelt és egyben le is szerepelt.
Bell természetesen megalapította az ehhez a projekthez szükséges legújabb stúdióját is, ami a Straight4 Studios nevet kapta. A stúdió tagjai zömében a régi SimBines és SMS-es tagokból verbuválódott, ami érthető is mivel a Project Cars franchise-t kukázta az EA, miután felvásárolta a Codmasterst akinek ekkor már a tulajdonában volt az SMS. Ezzel a Madness Engine is az EA tulajdonában maradt. Így a GT Revival új fizikai motort fog használni, amit Straight4 Studios fog létrehozni, teljesen az alapoktól kezdve. A grafikáért, a jelenlegi állás szerint, az Unreal Engine 5 felel. Már az alapoktól elsődleges lesz VR. Továbbá elkötelezettek a szimuláció mellett és ezért stratégiai partnerséget kötöttek a Reiza Studioval, bármit is jelentsen ez.
Kiadót is találtak már a kb. 2025-ben megjelenő szimulátornak, a Plaion kiadó személyében. Ezen felül a modderek is várhatják a megjelenést, Bell igérete szerint, teljes egészében moddolható lesz a játék. Ian Bell X oldalán folyamatosan jelennek meg a WIP fotók és információk.
Többek között az is hivatalos már, hogy bejelentette elsőként a Limerock Park pálya játékba kerülését és az első licenszelt autó a Lister Storm lesz.

Végül néhány WIP fotó a készülő szimulátorból: A Lister Stormon kívül minden autó egyelőre úgynevezett "place holder"-ként szerepel a képeken és a már működő pre-alphában.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerintem itt is van olyan, aki gamepaddel játszik.
Kontrollerrel tolja a GT7-et, ennyi köze van a szimekhez...