Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Most lehet kötni az ebet a karóhoz, de én általánosságban írtam, te meg azon lovagolsz, hogy sikerült találnod ellenpéldát, ami cáfol engem.
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.
Meg aztán nem is ez volt a lényege az irományomnak amibe kapaszkodsz... "64 Ohm és felette" ami a lényegi része volt, ehhez képest te belekapaszkodtál az első mondatba, aminek a folytatásából kiderül, mire gondolok (64 Ohm és felette). Az, hogy te találtál komoly fejest 40 Ohm környékén, nem tudom mit igazol, mert egyrészt nem ez az általános a fejesek között, másrészt nem mond ellent annak, amit írtam.
Mindenki:
Ennyit a Key Lime Pie-ról...Itt a 4.4 Kit Kat!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.