- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Igen, mint irtam leszedtem egy csomo dolgot ami "gyanus lehet pl. Xposedet, Taskert, GSAM Batteryt is, Next Launcherben meg kikapcsoltam az "állandoan a háttérben fut" -ot. Még néhány napig tesztelem így aztán lehet ha lesz időm felteszek egy másik romot.
Azt tudom, hogy S-off nem kizáró ok, de szervizbe nem adhatom be ugy, mert páros lábbal rugnak ki a Speedshopbol, hogy garivesztes a telo, tehát teljesen vissza kéne állítani, aztán meg megint vissza S-offolni....Igazábol csak azért gondolom, hogy softweres gond van, mert régen nem csinálta, illetve működés közben soha nem indul ujra, 1-2 naponta csinálja, hogy netezek és miután befejeztem lockscreenelek és kikapcsol.
Ma pl. leszedtem egy 1,1 Gb-os file-t vele és letöltés után (miután befejezte) inditott ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest