- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Igen, mint irtam leszedtem egy csomo dolgot ami "gyanus lehet pl. Xposedet, Taskert, GSAM Batteryt is, Next Launcherben meg kikapcsoltam az "állandoan a háttérben fut" -ot. Még néhány napig tesztelem így aztán lehet ha lesz időm felteszek egy másik romot.
Azt tudom, hogy S-off nem kizáró ok, de szervizbe nem adhatom be ugy, mert páros lábbal rugnak ki a Speedshopbol, hogy garivesztes a telo, tehát teljesen vissza kéne állítani, aztán meg megint vissza S-offolni....Igazábol csak azért gondolom, hogy softweres gond van, mert régen nem csinálta, illetve működés közben soha nem indul ujra, 1-2 naponta csinálja, hogy netezek és miután befejeztem lockscreenelek és kikapcsol.
Ma pl. leszedtem egy 1,1 Gb-os file-t vele és letöltés után (miután befejezte) inditott ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akciókamerák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest