- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerintem a kamera sem olyan vészes, mint azt egyesek felfestik a falra.
(#13921) enginev3.0: engem nem igazán érdekel már, hogy ki "ver" kit. Úgy is egyéni elképzelések/érzelmek alapján választ az ember. Az életben maradást meg a piac határozza meg és lehet egy telefon "tökéletes" ha nem adnak el belőle annyit amennyit kell akkor megy a cég a kukába előbb utóbb.
-
enginev3.0
félisten
Sensationra is volt bőven rom, épp most készül a Sense 5 rám, nézz bele a topicjába
Mai napig nincs feladva a telefon, a maga idejében pedig rengeteg rom volt ráHOX 4-5 órát elment kijelzőhasználatban, és nálam 2 nap is megvolt ha nem használtam, vagy csak keveset, szerintem jól bírta az akksija
Tegra nagyon nem kellett volna bele -
toeki
senior tag
Lehet vele fotózni de a htc által fejlesztett hasznos vagy haszontalan dolgokat nem tudja. (lassitott felvétel, 3mp-s zoe-k, stb)
De pl az ultrapixel általi előnyök (legalábbis a htc ezt irta) a gugli driver-eivel nem jönnek ki.
HTC Galery sincs ami a highlight-ok készitéséért felelős.IR-t szerintem csak igérték hogy beleteszik majd, de Zack napiszinten használ/t gugliromot ő majd megmondja.
-
zack
nagyúr
Én rá se szoktam One-nál.
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.
Találtam pakolás közben elfekvőben egy MHL kábelt az egyik dobozom mélyén, mert használni eddig még nem tudtam egyik Samu telefonommal se, és ha már a kezem ügyébe került, kipróbáltam One-nal. Jelentem tökéletes!
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.
Tehát amíg a Samu-hoz a kommersz MHL kábelek nem jók, addig One-hoz tökéletesek. Samu-hoz is van, de az specifikus és jóval drágább. -
zack
nagyúr
Nem muszáj. S-OFF megvan? Vagy gyári? Ha gyári 4.2.2 akkor szinte mindegy, mert arra sincs még S-OFF. Ha ez a része nem érdekel akkor vesztenivalód nem lesz. Nem a 4.3 lesz a nagy durranás, hanem majd az 5.0 ami még valószínű nem készült el, ezért lett a 4.4 "B" tervként.
-
Loboda
senior tag
Igen, a fejlesztő ez ap appot ajánlja hozzá, Trickster MOD Kernel Settings!
Sok mindent lehet vele beállítani!De az órajel állítás és az egyéb kernel lehetőségek, csak custom kernel esetében állítható!
-
Loboda
senior tag
Próbáld ki az Elegancia™ romot!
Trickdroid ROM-mal nem tudom összehasonlítani, pár óráig használtam csak, nekem nem jött be ( mármint a Trickdroid)!
Elaganciát használom két hete, teljes megelégedéssel! -
Avicularia
veterán
-
Xaels
félisten
-
dani3l
őstag
Valoszinü nem kompatibilis a rommal. Nekem is ez volt, mikor a notif bar hatteret akartam atlatszoval tenni. Vagy allitsd vissza a mentest (system eleg), vagy flashelj föl egy masikat. Szerintem ezt erdemes megprobalni: "Prism Regular with 4x5 for 4.2.2".
zack: Azert S-OFF-ot es tarsait ne keverjük mar ide, nem mindenki akar mokolni a telefonjaval, amit en teljes mertekben megertek, ez mindenkinek a maga dolga.. Többiben egyetertek.
-
-
-
Avicularia
veterán
Sajnos vagy működik vagy nem, eddig nem tudtam rájönni mitől függ. Van hogy bekapcsol a telefon a hangerő gombra, van hogy nem. Venom rom, gyári kernellel. E miatt raktam fel másik kernelt, mert ott van olyan, hogy dupla klikk a kijelző alján és ébred a telefon. Viszont nem gyári kernellel akadozik a one nekem venommal
-
zack
nagyúr
Igen. Gyári 4.1.2 alatt lett S-OFF, és onnantól TWRP-ből fel a ROM. Most már jó pár napja használgatom.
Ez egy olyan főzelék, ami (nálam) hiba nélküli. Semmi anomália. Csak azért jegyeztem meg, mert többször elhangzott, hogy nincs normális, és hibamentes főzött. Eddig ez az.
Szerintem kihúzom vele GE 4.3-ig. -
zack
nagyúr
Amilyen fenntartásaim vannak a HTC-vel, az majd a jövőben ki fog derülni, mert a support az kérdéses. Sosem voltak erősek support szinten, meglátjuk majd jövő ilyenkor lesz e még friss ROM, vagy esetleg belefosnak a szánkba.
(#8375) adammkaa
Fénykép részben is jó, de nincs S4 szint. Ezt eddig is tudtuk. Ez egy mobil. Ezen belül pedig bőven jó képeket készít. Akinek a fényképező rész az elsődleges, az ne cseréljen S4-ről.
200Mhz kevesebb órajellel alig dob különbséget az Antutu S4-hez képest. Miért? Mert itt normálisan meg vannak írva a driverek, és normálisan van optimalizálva a rendszer, ami pattogóssá teszi, mindezt úgy, hogy sokkal simább mint az S4 működés közben.
Kijelző szerintem szebb, bár hozzáteszem én IPS párti vagyok, beszéd minősége sokkal jobb, ahogy az anyagminőség, hangszóró elhelyezkedése, állapotjelző LED elhelyezkedése. Az egész minőségi érzetet kelt, és ad a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest