- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe #13410 üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- ASUS routerek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Iqos cigaretta
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest