- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
csacsi67 #32259 üzenetére
Erről van szó, neked egyszerű, ő meg most tett szert egy ilyen telefonra és nem tudja, hogy hogyan kell.
Ilyen esetben a másiknak az nem segítség, ha lerohanod egy félig megfogalmazott hozzászólással, hogy úgy csinálja meg, amikor annyit sem tud róla, hogy hogyan tegyen fel pl. egy recovery-t. -
Nightfall75
tag
válasz
csacsi67 #29653 üzenetére
Csak hogy nekem is legyen erről empirikus adatom, most kipróbáltam. A fastboot oem lock paranccsal megkaptam én is a ***relocked*** státuszt a bootloaderben, viszont ennek ellenére tudtam utána nyitni és zárni is a bootloadert a megfelelő hosszú paranccsal.
Nálam annyi a különbség markyy18-hoz képest, hogy 4.4.2-es főzött romot használok, de ennek itt nem hiszem hogy van jelentősége. S-off és root szükséges csak a sikerhez.
-
ferob
őstag
válasz
csacsi67 #29599 üzenetére
Miért kéne újra kinyitnia?
A telefon S-OFF, így egyből csinálhatja, ami a célja, oda-vissza működik a nyitás és a zárás.(#29601) s3nsitivity: Pedig elég egyszerű, mert pontosan ez változik meg, amikor valaki kinyitja a bootloadert, ezért ez ténylegesen zárja, ha vissza lesz írva, ami egyszerűen megoldható az S-OFF miatt.
-
jozso1989
őstag
válasz
csacsi67 #29114 üzenetére
Ezt én is észrevettem ismerősöm Lumia520-ánál... de az külön letöltött app volt az alkalmazás boltból (időkép). Az szépeket akadozott, meg sokat töltött. Mondjuk szerintem a gyenge hardver miatt is. A gyári appok tökéletesek WP-n szerintem. Bár nem használtam és nem is szeretném, engem elborzaszt az a csempés sz*r kinézet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #28550 üzenetére
Szolgáltató megrendel magának telefont, kéri a simlockot.
Telefon elromlik, irány a központi szerviz.
Hm, biztos van raktáron mindenféle függő új alaplap.
Nem.
Rendes alaplapot berak, telefon letesztelve, mehet vissza tulajhoz.Meg majd valószínúleg a szerviz rohangál simlockoltatni a készülékeket, amikor így is van elég dolguk.
És igen, a gyakorlat ezt mutatja.
-
dani3l
őstag
válasz
csacsi67 #28522 üzenetére
Köszi a tippet!
Ezek eleg jonak tünnek. Tavaly is üveget akartam volna, csak amikor vettem, akkor meg nem volt.. Bar ennyit mostmar nem szivesen adok ki megint egy foliaert, ujonnan meg azt mondom ok..
Ghost Armort nezegettem meg egyebkent, de azt is föleg a carbon folia miatt hatulra, viszont ahhoz mar jar kijelzövedö is.
Egyebkent ezek között mi a különbseg? Marmin a linkelt oldalon. Nekem mind ugyan olyannak tünik... -
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67 #28522 üzenetére
+1 Én is próbáltam mind a kettőt, szerintem is sokkal jobb. Most várom az új üveget, mert a régit harmadszorra már nem lehetett tökéletesen visszarakni. Az egyik sarka nem ragad oda. Szervizbe meg nélküle akartam beadni, hogy az illesztéseket jól csinálják meg. Amúgy jól bírja nálam is, az első hónapot minden védelem nélkül használtam, meg most az utóbbit is és sehol semmi karc.
Kopp, kopp. -
w.miki
veterán
válasz
csacsi67 #27782 üzenetére
nekem kicsit kínai, pontosan melyiket töltsem le, és hogy tegyem fel?
(#27783) Loboda: hol a leírás, és melyik FW?
ez kell nekem? -
stilo18
addikt
válasz
csacsi67 #27553 üzenetére
Unokatesómnak is I5s-e van.
Nagyon frankó telefon, de valahogy nem tud meggyőzni ,hogy annyira jó,mint amennyit kérnek érte...Viszont azt hozzá teszem, hogy a One az egyetlen felső kategóriás telefonom ahol megkérdezte,hogy Nah milyen telefonod van most?!
Mindig egy "megint új van"-al elintézte...!
Ez jelent valamit!
-
F_Gergely
őstag
válasz
csacsi67 #27196 üzenetére
Ez tartozik a zip fáljhoz:
modelid: PN0710000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016
mainver: 5.11.401.10
btype:1
aareport:1
hbootpreupdate:3CID__032-m van de nem tudom feltelepíteni
-
-
Jolet
őstag
válasz
csacsi67 #26982 üzenetére
nem segít :-(
nem tudom milyen sd card-ról beszél, mert olyanom nincs
bemásoltam a zip file-t amit letöltöttem a főkönyvtárba
más telefonnál ha rákattintok az apply vagy install menüpontra akkor bejön a fájlrendszeritt kiír valamit egy pillanatra és már indítja is újra a telefont
-
hurrikan
addikt
válasz
csacsi67 #26332 üzenetére
Pont azt próbáltam hogy kinyitom. Arról szól a történet. És nem nyílik.
+se OTA, se RUU. Pedig utóbbinak fel kéne mennie ha vissza lett zárva. (locked, S-ON)
90% hogy az említett recovery lesz a gond.zaibatsu
Igen.
Megpróbálok belépni Hbootból és csak egy piros háromszög jön be helyette, az is csak vagy 5perc múlva.
Amiből kilépni is alig lehet 5percig, szó szerint 5percig kell nyomnom a power gombot mire újraindul.
Tuti biztos hogy itt lesz a gond. Azaz azzal, amit XDA-n írtak, hogy nem lett visszatéve a gyári recovery, ás úgy zárta vissza a tulaj és S-ON-olta.
Tehát itt meglőtte akkor a dolgot. Mert az RUU-hoz is kell a recovery, ahogy az OTA-hoz is, és ezek szerint a nyitáshoz is. És ami a legérdekesebb, (mivel gari úgy sincs) megpróbáltuk HTC Dev-ne, és ott sem nyílt, el is utasította a HTC Dev, mint nem nyitható készüléket. -
Somik
csendes tag
válasz
csacsi67 #23784 üzenetére
Ha ez az alkalmazás valós adatokat közvetít, akkor T-MOB101
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest