- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Szia!
Elgondolkoztam egy ilyenen, elég jó áron van most T webshopban (17e).
Azt kérdezném, hogy neked navigálás vagy egyéb nagy akkufogyasztó alkalmazás közben tudja tölteni a One-t? Mert ennek 1A-es a töltője. Elég az? A 2-es verzióhoz 2,1 A-est adnak...
Akik még esetleg használnak ilyet, azoktól is kérdezem. -
szabi510
tag
+1 ide is jöhetne...
(#14652) leftyke
(#14657) Levente17
(#14658) jános
(#14659) BossiKalkuláltam a Spigen honlapján, 5 db magyarhonba szállítva 123.55 dodó. Ha többet rendelünk még jobban oszlik a szállítási költség (United States Postal Service First-Class Package International Service $21.75). Tehát öt felé 4.35 lenne a költség, egy főre pedig tokkal-vonóval cca $25.
Ha valaki meg tudja oldani a logisztikázást, tőlem most rendelhetjük. -
Bilux
veterán
De azóta raktál fel programokat.
Vagy beállítottad a HTC bekápot és állandóan szinkronizál adataiddal a felhőbe vagy a google+ képeket szinkronizál stb.
Vagy szimplán szar adókörzetben vagy és keresi a tornyokat.
Egy repülős éjszakai mutatványt megcsinálhatsz kiváncsi vagyok mennyit merül.
Szerintem 1% sem. -
Szpisti
addikt
Nem tudom elképzelni, hogy egyeseknek miért nincs töltőn a telefon éjszaka amíg alszik... Így tuti, hogy nem merül. Este mikor fekszem megy a töltőre (én még repülőmódba is teszem), reggel mikor kelek mindig 100%. Nekem fontos, hogy biztosan kitartson a telefon amíg dolgozom, mivel végig úton vagyok... Már az első okostelefonom óta így teszek. Már vagy 6 éve...
-
zack
nagyúr
A T csak átvevőhely, ott nem javítják. Leadod, és tovább küldik a HTC-nek. Tök mindegy hol adod le, ők csak eljuttatják a HTC-hez.
(#13468) NandorHUN
Leginkább semelyiket.
Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz.
A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani.
A lilulás nálam sosem jelentkezett, pedig 4.1.2, 4.2.2, és 4.3 is használtam. Elképzelhető, hogy bár minden One egyforma, a kameramodulban vannak illetve lehetnek eltérések. Ezek esetleg lilulhatnak, míg másoknak semmi baja egyik Androidos verzió alatt se. Ha szoftveres,akkor az van amit fentebb írtam, kicsit másabbak a modulok, és másként reagálnak. Ha viszont nem lesz javulás, akkor egyértelműen hardveres a hiba. Én egyébként ez utóbbit valószínűsítem. Az is lehet, hogy mind a két eset jelen van, és ezek keverednek. Kiderül.
-
Red@Arc
tag
-
zack
nagyúr
Karcsú lett az 5S.
Ezzel nem fognak eladási rekordokat döntögetni. Nem véletlen, hogy bejelentés után esni kezdett a részvény. Egyszerűen nem fér bele (már) ami évekig belefért, hogy minden 2. évben jön csak a nagy durranás, a köztes években meg ráncfelvarrás. Android vonalon, de még talán WP vonal is lelépi innovációban az Apple-t. 1 éves intervallumban is, 2 év viszonylatban viszont le is körözi... Ez az évekig működő koncepció már nem fér bele 2013-ban. De igazából az i4 után már elkezdődött a leszakadás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest