- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
enginev3.0 #13921 üzenetére
Azért ez erős.
S2 jól optimalizált, kiválóan ROM-olható telefon volt, Sensation nem érte el a szintjét. Talán jelenleg is a 4.0.3 szintjén van ragadva.
A HOX szép telefon volt, de kicsi volt az aksija és a Tegra sajnos baklövés volt. S3 jobban fotózott, aksival jobban bírta és a Wolfson miatt jól is szólt. Idén a One valóban veri a konkurenciát. írom ezeket úgy, hogy volt S3-m, LG 4X-em, HOX-om, S2-m, One-m. Egyértelműen a legjobb telefonom eddig a One miatt. Igazából egy korrekt kamerát érdemelt volna és akkor minden téren a csúcsot képviselné. -
Land
veterán
Állítólag a T-Mobile sok One-t függetlenül adott el. Hogyan tudom ezt ellenőrizni?
-
Land
veterán
Mi a HTC óra programjának neve a telepitojeben? Véletlenül nem raktam fel és pótolnám.
-
Land
veterán
Egy 400 MB-os 4.3 GE ROM és egy Sense alapú 1 Gb-os méretű 4.3-as ROM között van sebességbeli, üzemidő különbség? Nem ragaszkodom igazából a Sensehez, ha jobb a csupasz ROM. Köszi!
Konkrétan most az Android Revolution HD 2 verziója között agyalok.
Jelly Bean (Android 4.3)
Android Revolution HD 20.2 (kb 1 Gb)vs.
Google Play Edition (Android 4.3)
Android Revolution HD 3.2 Google Edition (kb. 400 Mb) -
Land
veterán
Az új Google Maps-nál lehet offline lementeni térképrészleteket? Nem találom benne sehol...
-
Land
veterán
Megjött a Nillkin tokom és nagyon masszív, jó kis tok. Az S-Line szilikon tokomnál kecsesebb és elegánsabb szerintem.
-
Land
veterán
Gondolkodom, hogy lecserélem a Trickdroid ROM-omat. Ismertek olyan ROM-ot, mely jobb néhány dologban ennél? Igazából nincs vele baj, de ha bármiben sikerült javítaniuk fejlesztőknek, akkor kipróbálnám azt.
-
Land
veterán
Nem tudom, hogy linkelte-e valaki ezt a cikket a Google Edition-os Ultrapixel-ről, de ha ez tényleg igaz lehet érdemes lenne kipróbálnom egy GE-s ROM-ot, hogy a valóságban ez javulást eredményez vagy nem....
-
Land
veterán
Leteszteltem a sima Operat és a Betat és mindkettő 80% felett spórolt az adattal, míg a Classic 20% körül. Csere!
-
Land
veterán
Nálam az Opera Classicon belül az Opera turbo 15%-ot spórolt meg. Ez gyalázatos. A sima Mini 60-70% körül szokott... Nem csoda, hogy elfolyt az adatkeretem. Létezne hogy ennyivel gyengébb sporolasban??
-
Land
veterán
Srácok lehet azzal kezdeni valamit, hogy az Opera Classic-ba ha belepek, akkor ne töltse be újra a megnyitott oldalakat? 2 Gb RAM-mal illene talán.
-
Land
veterán
Lőttem pár képet a One-nal és a Xiaomi Mi2-esemmel. Közelre, pár méterre, távolabbra és most a One nyert. Élesebbek a képei és jobbak a színei. Múltkor nem ez az eredmény született.
Kevés fénynél világosabb képeket lő, de eléggé zajosakat. Makróban alapból szabadtéren a Xiaomi a jobb. A mostani makrókat beltérben lőttem és itt a HTC nyert. Még lehetne rajta csiszolni. Remélem a 4.3 javít rajta picit. Hozzáteszem a Xiaomiban nem rossz optika van, de semmi extra. -
Land
veterán
Nekem a Trickdroid ROM-om 2.19.401.1 alapú. A 2.24.401.1-es a rendes 4.2.2-es, melyben sok mindent javítottak? Pl. a kamerát?
-
Land
veterán
válasz
Avicularia #9918 üzenetére
Ezt kifejtenéd? Sajnos nem értek ilyen szinten a fotózáshoz:
"Vicces hogy 1/19200-as záridőhöz f2-es rekeszt állít be."
-
Land
veterán
válasz
Avicularia #9870 üzenetére
Hát a fókusz a nálam is gatya. Kínlódik, de nem élesíti be a képet. Egyértelműen szoftveres hiba. Talán a 4.2.2-ben pont ezt javították. Nem tudom, hogy a 4.1.2-re felrakott 4.2.2-es ROM-omban ez javítva van-e...
TrickDroid 8.0.0 van fent. -
Land
veterán
válasz
Avicularia #9418 üzenetére
Én is ilyet fogok rendelni. Gondolom minőségi, mint a többi telefonhoz ez a típusú Nillkin. Hangerő gombok kényelmesen elérhetők? Milyen színű Onehoz vettél feketét? Én szürkéhez tervezem...
(#9422) zack: +1
-
Land
veterán
Tesztelem 2 napja a Next Launcher-t. Eddig sebességre, kinézetre nagyon baba.
Én vagyok bamba, vagy App Drawerben függőlegesen nem lehet simán görgetni? Olyat találtam, hogy oldalanként lapoz függőlegesen is. Nem tudom meglendíteni ahogy Novanál lehet, hogy az elejétől a végéig végigszaladjon egy mozdulattal. -
Land
veterán
Akinek van elfekvőben vagy tervez rendelni Nillkin tokot a telefonhoz, az dobjon rám privit. Köszönöm!
-
Land
veterán
Megvettem a Nova-t, de reménykedtem, hogy a dicsért Sense-vel el lehet lenni pár hétig.
Csak ez az oszlop/sor állítás, ami nekem hiányzik. Én még a TSF Shell-t próbáltam ki Xiaomin. Gyors és igen látványos, de kicsit túl bonyolult szerintem és túl csili-vili.
Next-et csak nézegettem, de nem ismerem a használatban. -
Land
veterán
Van olyan főzött ROM vagy Mode, melyben/mellyel a Sense rácskiosztását lehetne növelni a Home képernyőkön és az App Drawerben?
-
Land
veterán
Ha lemaradt Custom Rom telepitesenel a HTC ébresztőprogramja, akkor utólag lehet telepíteni?
-
Land
veterán
Megrekedtem. Fent van a Recovery, de véletlenül letöröltem a ROM zip-jét is és nem tudom telepíteni. Rebootra csak a fehér hátterű HTC feliratig jut a telefon és ott megáll.
Valahogy a belső memóriára kellene másolnom a zipet, de hogyan? -
Land
veterán
Lehet hogy ezzel az S-OFF-fal meg fog gyűlni a bajom. Még nem csináltam ilyet és picit hülye vagyok hozzá.
-
Land
veterán
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy fényképezésnel hullámzik a képernyő?
Szerkesztve: A felkapcsolt neon miatt volt. Gyarival.
-
Land
veterán
Na megvan a Kicsike. Vélemény majd napokon belül.
-
Land
veterán
válasz
Badboys #8687 üzenetére
Sajnos pont a fekete verziót nem találtam. Bár lehet én voltam bamba.
-
Land
veterán
Lehetőségem van szürke vagy fekete One-t venni. Ki melyiket ajánlja? Maradjunk annyiban, hogy nekem színre mindegy. egyéb tényezők érdekelnek.
-
Land
veterán
Szerintetek ez jó minőségű szilikon tok? Tokokat nézegetek épp és olyat keresek, melynél zsebből kivéve használható egyből a telefon. Tehát becsúsztatós bőrtok vagy ráhajtós bőrtok nem jön nálam szóba.
-
Land
veterán
Srácok aki figyeli a külföldi fórumokat, illetve ezt a fórumot huzamosabb ideje meg tudja mondani, hogy melyik szín a népszerűbb és tényleg igaz-e, hogy a feketén könnyebben pattogzik le a festék? Mert az gondolom látványosabb, így érdemesebb szürkét venni.
-
Land
veterán
-
Land
veterán
Az Opera Classic az új program? Én Opera mini-t használok a kevés adatforgalma, kevesebb erőforrása miatt.
-
Land
veterán
Mennyiért reális ez a telefon használtan függetlenül vagy T-Mobilosan gyári garanciával?
-
Land
veterán
Mostantól követem a fórumot, mert megtetszett ez a telefon. Lehet ez lesz a Xiaomi Mi2-m utódja. Még az S4-et figyelem, de ez jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest