Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Pl februári cm rom, nekem azzal sikerült. Nálam is minden oké volt, minden vackot engedélyezz kérés nélkülikét a fejlesztői beállításokban, ami ehhez kapcsolódik. Első kapcsolódáskor kérdezi is (kis felugró ablak, engedélyezi a gépnek a csatlakozást blabla), tuti volt már, na nekem emiatt nem ment az első körökben, mert utána nem írta ki és ezáltal nem találta a kapcsolatot.
-
Loboda
senior tag
Csak a Firewater S-Off, 1. Módszerhez (hboot 1.56) ami jó lehet ehhez a HBOOT verzióhoz!
Melyik ARHD romot raktad fel?
Átnéztem a Firewater forumot, itt azt ajánlják, ha nem megy, tegyél fel egy Bulletproof kernelt, és ezután próbáld az S-OFF-ot! -
csacsi67
addikt
-
Loboda
senior tag
Akkor bootloader nyitás, S-OFF!
Majd ezt kell megcsinálnod:
A MID (Model Identifier, Model ID) átírása!
Ha ezt megcsinálod, lesz egy gyári eus készüléked! -
Loboda
senior tag
Bootloader unlock-htcdev.com módszer!
S-OFF
Super CID!
Magyar nyelv!
És még nagyon sok minden! -
dani3l
őstag
Akarmilyen meglepö, de a GPE is a HTC-töl kapja a szoftvert, raadasul elvileg Sense alapu az is, tehat lenyegeben csak kinezeteben nem Sense-es, de nem AOSP.. Csak egy lepucolt Sense rom.
En is racsodalkoztam multkor, ezert van az, hogy pl a Sense kernelek kellenek a GPE romokhoz is, nem az AOSP.
Szoval ott anyi elönye van a HTC-nek, hogy nem kell a Sense elemeket frissiteni, csak magat a rendszert. -
O_L_I
őstag
NA NE! Én nagy főzött ROM párti vagyok, de csak azért nekiálni unlockolni meg romokat próbálgatni (mert úgy sem lesz jó az első amit felteszel meg aztán nincs megállás, olyan ezmint az alkoholizmus) mert nem tudod kivárni az updatet...
Nekem megjött pár napja és megnyugtatlak semmi eget rengető újdonság nincs benne.
Nekem ez az első olyan telefonom amire azt mondom, hogy hacsak nincs valami olyan funkció ami neked kell és csak rootolással lehet megoldani akkor bűn rootolni a ezt a telót. -
Nuada herceg
őstag
Hát én nem tudom....
Nem mernék (pontosítva nagyon nem akarnék! főleg nem feleslegesen.) gyári visszaállítást csinálni a telón....Eddig nem kellett 1 frissítés miatt...
Bár mondjuk az is igaz, hogy amíg magától szakadt meg a letöltés, addig mindig talált frissítést, és újból nekikezdhettem a letöltésnek. Csak mikor állt 4%-on már vagy fél órája, és én szakítottam meg, azóta nem lát a telefon frissítést. Lehet mégiscsak meg kellene próbálni!
Csináld már meg a leírtakat, és szólj hogy jártál
-
Juliuska
senior tag
Véleményem szerint, sokkal több olyan finomság van a Sense 6.0-ban, ami adott élethelyzetben remek segítség lehet. Mondok egy gyors példát: mennél valahová, rápillantasz a telódra és azt látod, h bizony tölteni kéne. Bekapcsolod az extrém energiatakarékos funkcióját, ami átlagban óránként olyan -1% -ot jelent az aktív időszakban (=napközben). Biztos lehetsz benne, h arra a pár órára elérhető leszel...
-
Steve1207
veterán
Benéztem, az egyik canada a másik us... Nagyon nem megy ez most nekem, inkább kussolok.
(#26588) Kiskopika:
HTC update oldal, CA Sense6 (itt jött már párhoz), US Sense6. -
baani59
aktív tag
A SurfEasy VPN 500 MB-ig ingyenes, nem időkorlátos. Az 500 mega növelhető, pl. a barátaid regisztrálnak az ajánlásodra. Minden platformon fut.
-
Steve1207
veterán
Nem érdemes emailben ilyesmit említeni, mivel dokumentálva van, főleg, ha említed az adott telefon szériaszámát és utána úgy is fogják kezelni a készüléked (ha nincs ilyenről dokumentum lazán nem foglalkoznak azzal az esetek többségében, ha nyitott állapotban adtad is le, legalábbis az enyémet anno nem nézték nyitottam-e)
A basszus elveszett ez tény, de még így is jobb, mint a többi. Hardveres hiba így kizárva. Szerintem fordítsd a fal felé, ha annyira kell a basszus, annyit kiemel rajta
(#22381) Gulyopapa: [link] én ezt majd letesztelem, aztán ha beválik és akciós lesz megveszem. Szép, átgondolt a felülete.
-
HUTCHDB
nagyúr
A helyzet bonyolultabb.
1.) temproot-tal nem fog menni, idáig nem sikerült senkinek a 4.4-es kitkat-os készüléknél.
1/a.) megpróbálhatod, attól a telefonodnak nem lesz semmi baja
2.) nyitni, s-off-olni minden hboot-ot tudsz, leírás a pda-n.
2/a.) garancia ELVILEG ugrik, mivel a nyitást csak a hTc tudtával tudod megcsinálni.
2/b.) viszont s-off miatt, minden féle nyom nélkül eredeti állapotra visszaállítható, így csak akkor leszel bajban, ha a hTc szerviz azt mondja, hogy te ekkor és ekkor lekérted a nyitó kódot a hTc dev-ről.
Erről vita van, hogy a lekérés az önmagában jár-e már garancia vesztéssel, vagy sem.
Szerintük igen, szerintem meg nem, mert igazolniuk kellene, hogy igen is a bootloader kinyitása meg is történt, amit a készülékről nem lehet majd kimutatni, ezért saját nyilvántartásaira fognak esetleg hivatkozni.
Ez viszont egy bírósági peres eljárásban szerintem igen kevés lenne, kérdés az, hogy ezt a pert be meri -e vállalni bárki... -
-
Xaels
félisten
Én letettem erről a többklikkes vezérlésről mert amikor próbáltam PowerAMP-al akkor dupla klikkre léptetett de mellette a telefon tárcsázta is az utolsó számot.
Viszont szerintem nem kell letiltani a gyári lejátszót, ha telepítesz valami újat akkor az lesz az alapértelmezett.
(#14238) dns86: érdekes. Nálam PowerAMP és Neutron is simán alapértelmezetté válik telepítés után. Esetleg próbáld meg az alapértelmezéseket törölni a gyárinál.
-
ffodi
veterán
Az sehol sincs leírva, a HTC oldalán sem (hacsak a garilevélen nem szerepel), hogy ettől ugrik a gari. A HTCDev oldalán lényegében annyi szerepel, hogy akkor ugrik a gari, amennyiben a nyitástól száll el valami, vagy a nyitás utáni belenyúlkálástól lesz probléma. Persze ezt a kijelentést is lehet többféleképpen értelmezni.
"It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the unlocking of the bootloader may be covered under warranty. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest