- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
Mr.Chow #30822 üzenetére
Így van, élőben, ha a kezedbe fogod fogni, el fog kapni a birtoklási vágy, meglátod
Egyébként, a kijelzőből nem sokat vesz el a gombsor, én is azt hittem, de mivel szélesebb is lett valamennyivel a kijelző, így sokkal nagyobbnak érződik A kijelzője M7 után, sima felhasználásba is, játékban is.
A legtöbb játék pl. úgy indul, hogy a gombsort nem is látod, első indításkor kiírja, hogy ha ki akarsz lépni a teles nézetből (tehát lásd a gombokat ) akkor húzd a képernyő tetejéről lefele az ujjad (mintha csak lehúznád az állapotsávot) tehát, játék vagy egyéb teljes képernyős alkalmazás közben egyáltalán nem zavaró, és nem tudod lehúzni még véletlenül sem, mivel az irányítás általában az alsó sarkokban van.
Általános felhasználásnál meg megint csak nem kell tőle félni, én is ettől féltem legjobban, fizikai gombokra esküdtem mindig, de használat közben 2-3 nap alatt megszokod, és fel sem tűnik már, a kijelző viszont érezhetően nagyobb, fogásban viszont nem érződik, mivel inkább felfele lett szerintem megnyújtva a készülék + kerekebb a hátlap, sokkal jobban belesimul a tenyérbe, ezért jobb a fogása, mint M7-nek, annyi, hogy, ha a képernyő felsőbb részét akarod megnyomni, az már bonyolultabb, mint M7-nél volt, oda el kell a 2 kéz, vagy nem árt egy kosaras ujjszerkezet.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Mr.Chow #30815 üzenetére
Azért hagyták meg mert kellett a hely a boomsoudnos elektronikának.
Valamint tényleg inkább M8 ha belefér a keretbe.
De az M7-el sincs semmi probléma. Még mindig úgy megy mint akinek kell.Most nézem, hogy i4S.. azt tudni kell ,hogy nekem sokáig volt itthon a szekrény mélyén egy i5 mert egyszerűen undorodtam a sebességétől ha az M7 után nyúltam hozzá.
-
Parasajt
újonc
válasz
Mr.Chow #30811 üzenetére
Én is most vettem, de annyit elárulok ,hogy nem hittem volna ,hogy ennyire jobb tud lenni android az androidnál, volt lg g pro-m, jiayu g4A-m, samsung note-om de ez sokkal jobb minden tekintetbe. Nekem személy szerint sokkal jobban bejön az m7 mint az m8 de persze nincs is annyim rá meg nem is használnám ki amire nekem kell arra tökéletes az m7.
Igen megkapja! -
zack
nagyúr
válasz
Mr.Chow #11591 üzenetére
Egyelőre szerintem felejtsd el a Google Edition-t. Folyamatosan tesztelem a romokat, mindkét oldalon. A Sense romok jóval komplexebbek. Tény, hogy a GE romok fürgébbek, de annyira fapadosak (még), hogy értelmét nem látom a tartós használatuknak. Azzal kezdem hogy az Ultra Pixel technológiát eleve nem ismeri a GE kamerája, innentől kezdve pedig aki fényképezni is szokott, jelentősen rosszabb képekre számíthat mint a Sense romok esetében. Semmi mod lehetőség nincs egyelőre. A főzöttekben egy szimpla transparent status bar sincs még megoldva. Gyorsnak gyors, de semmi több. Ez sem túl nagy érdem, mert semmi sincs bennük. 400MB egy GE rom szemben a Sense 1GB méretével. Így könnyű gyorsabbnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 3D nyomtatás
- Bundle topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest