- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
-
baani59
aktív tag
válasz
blt.62 #19354 üzenetére
Nekem egy Bury CC9056 volt beépítve. A legtöbb autóba utólag is gond nélkül beépíthető.
-
Szpisti
addikt
válasz
blt.62 #19354 üzenetére
Persze, veszel egy olyan autórádiót/fejegységet ami tudja a bluetooth-t és azon belül az A2DP-t.
deph: DVD-t? Már azt sem írunk, hiszen ott az USB-ről mindent lejátszó "lapostévé"... Elég egy külső vinyó, vagy egy pendrive... Én már csak esetleg Bluray-t írok ki, de azt is ritkán...
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18878 üzenetére
S4nél még nem hallottam beégés miatt panaszt fórumosok azt mondják ezt már vagy egy hétig kell futtatni max fényerőn hogy adott dolog beégjen, még s1 s2nél sokan így gariztattak kijelzőt itt már nagyon nehéz beégetni
szerencsére. Normál használat mellett nem fog beégni. Aksiban nálam jobban teljesít az s4 igaz sok mindent letiltottam. One-al sose tudtam elérni 5-6 óra kijelző időt ugyan ilyen beállítások mellett, de ugye nagyobb is az aksija. Játszani jobb az s4 már csak a kijelző méret miatt is. Összességében jobban szeretem s4et viszont s4 nagyon csúnya a one-hoz képest ez nagyon fájó pont nekem
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18874 üzenetére
Nekem volt mindkettő, attól függ mi a fontos neked. Telefonálni mindkettővel lehet
játékra ugyan az a kettő, kamera s4ben mérföldekkel jobb, viszont htc one optimalizáltabb. Kijelző szubjektív nekem amoled mindig is kedvenc volt. Hangzásban kb ugyan az. Garancia samunak jóval jobb (ha gyári). Mindkettő nagyon jó de szerintem egy kategória a kettő. Igazából szerintem a külső az ami döntő meg hogy mennyire fontos a kamera számomra nincs nyertes de maradtam s4nél sd kártya foglalat miatt.(nem a kamera miatt)
-
jooker82
nagyúr
Sajnos ezt nem tudom,az one x-nek is csak belenéztem a topicjába,mert panaszkodtak az aksiidőre és akkor láttam,h sok hiba még fenn áll,amik az elején is voltak. Ha hibátlan és erős telót szeretnél akkor az Opt G-t vedd. Full minőségi ház,erős belső és abszolút hibátlan,sokan S3-ról N4-ről váltottak,de még volt S4-es is aki emelte a kalapját. Ha kérdésed lenne priviban keress.
-
markyy18
aktív tag
Én is pl HOX-ról váltottam One-ra. Amíg nem használtam a One-t addig nagyon gyorsnak tűnt a HOX is.
Így már csak simán gyorsnak tartom.
De az h addig míg a One ki nem forrja magát használsz HOX-ot szerintem jó meglátás.Szerintem is kicsit megéri várni h tuti jó példányt fogj ki. Addig is a HOX személyében lesz egy jó telefonod amit nem fogsz megbánni.
-
sipy888
aktív tag
-
Dreamie
őstag
Elvileg holnaptól.fenti reklámcsík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest