Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Én rá se szoktam One-nál.
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.Találtam pakolás közben elfekvőben egy MHL kábelt az egyik dobozom mélyén, mert használni eddig még nem tudtam egyik Samu telefonommal se, és ha már a kezem ügyébe került, kipróbáltam One-nal. Jelentem tökéletes!
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.
Tehát amíg a Samu-hoz a kommersz MHL kábelek nem jók, addig One-hoz tökéletesek. Samu-hoz is van, de az specifikus és jóval drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.