- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Öcsielvtárs #140702 üzenetére
Csak annyi hogy tudják, hogy te vagy aki belépsz, így végezhetsz dolgokat, olyanokat amihez alapból bonyolultabb azonosítás kéne. (Ha ez csak egy alap telekom fiók [csak mint minőségjelző volt említve így], és nem azontúl valami... ha én érteném félre)
-
melodie
tag
válasz
Öcsielvtárs #140507 üzenetére
Ennek ellenére tegnap sem tudtam megkötni, panasz leadva, továbbra sincs ilyen csomag vagy nem elérhető az értékesítő részére. Várom a panaszra adott válaszukat,de ezek aljasok, tudatlanok és nem értenek semmihez,
továbbra sincs ilyen csomag vagy nem elérhető az értékesítő részére. -
gabor9991
addikt
válasz
Öcsielvtárs #139203 üzenetére
Erről nem olvastam abban a cikkben amelyik a béremeléssel kapcsolatos hírt közölte, de ha ez így van akkor hurrá, a Mercedes 1 milliós bónusza mellé itt egy másik példa amikor agonosz multi jól kizsákmányolja a dolgozókat
-
csonkadavid
tag
válasz
Öcsielvtárs #138297 üzenetére
Simán kitalált nekem 70000 Ft előfizetési díjat az eddigi 30 helyett. Milyen jól jártam volna. Ilyen egy elcseszett oldalt.
-
válasz
Öcsielvtárs #138215 üzenetére
Ha jól emlékszem, mikor én átvittem, akkor még ez az
adategyeztetés
story sem volt még.
Az mióta is van jelen hazánkba? -
pohár
félisten
válasz
Öcsielvtárs #137778 üzenetére
erre is gondoltunk, csak ugye nem tudni, hogy mikor jönne a futár pontosan, így nehéz összeegyeztetni egy 250km-es utat
(amúgy is jönnek fel hozzám Pestre a napokban, szóval még jó ötlet is lehetett volna, de ha a futár délelőtt 10-kor már itt kopogtat nálam, akkor cseszhetjük)
-
adika4444
addikt
válasz
Öcsielvtárs #136542 üzenetére
Megjelenés után nem sokkal, talán december végén kihoztunk két 6S készüléket, hozzájuk Next S csomag, meg egy harmadik számra vlmi mégnagyobb csomag. Nem egyszerre vettük a telefonokat, a másodikért kb. két órára rá szaladtunk vissza, de az ügyintéző adott privát számot, névjegykártyát. Rendes volt amúgy is, de a feltételezhető jutalék után meg aztán pláne.
Hozzáértő is volt, képben volt a dolgokkal. Az más kérdés, hogy mint kiderült, partnerüzletben voltunk (vagy ahogy akkor hívták), így az értékesítésen túl sokat nem tudtak segíteni@rasotamas (bocs, mobilon vagyok) Én is tapasztaltam a színvonalesést, vettünk két domino kártyát. Megkaptuk, de az ügyintéző mindenből a minimumra ment (kommunikáció, szaktudás, lelkesedés). A munkáját elvégezte, de látszott, hogy nem rég jött és nemsoká megy is. Én is sajnálom ezt az irányt, 10 éve iPhone 5C-t vettünk, első almatelefon
ott mondtam, hogy első Apple emiatt 5C. Javasolta a 5S-t (mindenben jobb kb.), de nem akarta tukmálni, látszott, hogy tényleg jót akar. Akkoriban a garizás is egy álom volt, beszart a jack csatlakozó. Onnan indultunk, hogy majd ha megvan a cseremobil, akkor veszik be, legyen telefonom. Utána jött, hogy a készülék leadási kísérlete utáni napon nagy elnézést kérve felhívott egy ügyintéző, h nagyon sajnálja, de ugyan megállapítottak egy cseretelefont, de a város másik végén van, nem probléma-e, vagy pár napon belül át is tudja hozatni. Elmentem érte és így az iPhone cseréje 24 órán belül lezajlott...
-
Aaron14
őstag
válasz
Öcsielvtárs #136542 üzenetére
Nekem is van, de Partner üzletben, ahova a legutoljára fogják küldeni a szállítmányt.
-
szalai112
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #136170 üzenetére
Igen
-
válasz
Öcsielvtárs #136131 üzenetére
30K-val fizettem a laptopot havonta a T-nek
Kb így is, mert nincs itt a Telekom az utcámban, még 6000-10 000 között fizetek a DIGI-nek., de el kellett fogadnom, hogy itt nem lesz Telekom, csak részlegesen. Annyi a szerencsém a nem túl szerencsés helyzetben, hogy egyáltalán van egy másik lakás amire tudok Magenta 1-et létesíteni, és aminek a fenntartása nem kerül nekem pénzbe.
-
válasz
Öcsielvtárs #136127 üzenetére
Most jelenleg ez van, így nem kell megemelni Gigaerősre az otthoni netet, amit egyébként nem is használna apám ki. Kb egy Domino Maraton elég lenne neki... csak ő ezt nem tudja
:
15998 Ft. Apám csak az otthoni szolgáltatásokért fizet, nem telefonál egyáltalán, ezért lett alap telefon. Most már így is 20K felett lesz a havidíj, mert ugye a Hoppá lesz átoperálva mobilossá. 20 alatt nem jön ki a sztori korlátlan beszélgetéssel két SIM-mel. -
4Grider
félisten
válasz
Öcsielvtárs #136127 üzenetére
Csak mobiltelefóniára havonta 30 ezer. Szerethet a szolgáltatód. Főleg akkor, ha hárman nem beszéltek 1-2 ezer percnél többet idegen irányba.
-
válasz
Öcsielvtárs #136046 üzenetére
Az annyibol problemas nekem, hogy egesz nap dolgozom, ezert lenne jo valami csomagpont verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest