Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
Újabb analóg billentyűzettel bővül a Keychron kínálata
ph A cég rövidesen megjelenő, vezetékmentes újdonsága két alapkivitelben választható, és az egyiket fával díszítették.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beerálló- Székesfehérvár...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabogabor10
veterán
válasz Soma01 #57200 üzenetére
Igen, a Voda nagyon nehéz helyzetben van most. Nem elég, hogy sürgősen le kell fedniük az összes nagyobb várost LTE-vel, még év végéig el is kell indítaniuk a 800-as hálót is a lefedettségre tett vállalása miatt. És erre teljesen egyedül maradt (hacsak a Digi nem kavar be, de erre kicsit az esély), így iszonyat nehéz lesz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
válasz Soma01 #57207 üzenetére
Hát igen.
El is kezdte szépen lefedegetni rohamtempóban a városokat, de folytatni kell, ebben az évben már nem lazsálhatnak, mint eddig. Nem lehetetlen a vállalás teljesítése, de nagyon nehéz lesz, és rengeteg pénzt kell még beleölniük a hálózatba. A következő éveket egyértelműen az LTE fogja meghatározni, úgyhogy ha lemaradnak, baromi nagy gondban lesznek.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
válasz Soma01 #57209 üzenetére
Le bizony, nem is kicsit.
Technológiailag mindenképp előnyös lenne, ha a GVH nem szólna bele az üzletbe. Árak szempontjából lehet érdekes majd a dolog.
Egyébként nem hiszem, hogy a Voda bármit is bejelentene, most nagyon el vannak foglalva az LTE-vel.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soma01 #57257 üzenetére
Eddig is mi a xarért csináltak külön tornyokat?
---- biztos meg lehetett volna oldani közösenMert a kartell eddig is megvolt.
Voda már párszor eljátszotta a nagy halált... meg, hogy megy innen...
De jó hely magyarisztán! Ennyi profit lassan sehol nem lesz 50ft/perc
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Logeeen
senior tag
-
Norby86
őstag
válasz Soma01 #57367 üzenetére
Jó kacifántos ez a megfogalmazás. Akkor ha én pl. szerzek egy diákmatricát és ráragasztom a diákomra tegyük fel (amit sokan csinálnak) és ezt beviszem bemutatni akkor jogosult vagyok ha jól értem. Persze a gond az hogy az előfizetés az anyám nevén van, és már nem új előfizetőként vagyunk jelen. Szóval úgy látom ebből nem jövök ki jól. De miért csak főiskolások...? Elég igazságtalan dolog.
-Norbi-
-
dptrsk
Topikgazda
-
Teko001
őstag
válasz Soma01 #59033 üzenetére
A mobilos ÁSZF-ben szerver üzemeltetésre nem találtam tiltást, viszont egyértelműen le van írva, hogy kaphatsz címfordítással is címet. A vezetékes internetszolgáltatásnál létezik ilyen tiltás: "Üzleti vagy háztartáson kívüli megosztás, illetve szerverüzemeltetés nem megengedett". A szerverüzemeltetés az szerverüzemeltetés. Tök mindegy, hogy pénzt kapsz érte, vagy nem, vagy csak alkalmi jelleggel csinálod. Nyilvánvalóan alapvetőleg a nagyüzemi esetek miatt van benne, de ennek ellenére minden ilyet tilt, részben a véges hálózati erőforrások miatt. A torrent működik zárt portok mögött is, valamint a távoli asztalok egy része is. Általánosságban azokhoz kell nyitott port, ahol kívülről egy adott porton becsatlakozik egy szerverhez valaki (például egy VNC szerverhez - a szerver nem feltétlenül jelent egy fizikai szervert). Bizonyos játékok igénylik még hasonló okokból, a közvetlenebb kapcsolat miatt. Vehetsz ilyen eszközöket, helyi hálózatodon használhatod is, csak hivatalosan nem használhatod erre az egyéni internet előfizetést. Egyébként régóta NAT-ol a Telekom a mobilhálózaton, nem ma kezdte. Maximum eddig volt lehetőség, hogy ne olyan címet kapjon az ember, ahogy vezetékesen is lehet kérni, ha véletlenül NAT-olt lenne a DSL.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz Soma01 #59033 üzenetére
Ahogy Teko001-is írta, hogy afszban nincs tiltva és én is így akartam megfogalmazni,hogy nem nevezhető tiltásnak, de nem is a szolgáltatás szerves része, ami ha nem megy akkor meg lehet reklamálni. Ami portot igénylő szolgáltatás vagy p2p kapcsolat. A VNC is szerver.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
anglergab
addikt
válasz Soma01 #114627 üzenetére
1800 MHz-en is nagyon nehéz az országos lefedettség. Sík országokban természetesen megoldható.
Legtöbbször lefedettségre (épületen belül városban) 700/800/900 MHz, kapacitásra 2100/2600/3600 MHz kell még.
Speciális antennákkal és technológiával (5G) azonos teljesítmény esetén növelhető a 3600 MHz hatékonysága hogy ne kelljen külső antenna/optikai rálátás. -
-
anglergab
addikt
válasz Soma01 #115005 üzenetére
Már egy ideje szinte mindenhol NAT van IPv4-es mobilneten.
Ha nem lenne, közvetlenül kint lenne a telefon az interneten. És ha nyitva egy port, oda bárki bepróbálkozhat.
IPv6-on viszont ugye nincs NAT.
Valaki tudja, hogy ebben az esetben (IPv6) bepróbálkozhatnak a telefon nyitott portjain?[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Soma01 #115009 üzenetére
Igen. Mobilneten nincs publikus ipv4. Viszont routerben sem zavar sok vizet hogy nat e vagy sem. Nekem tökéletesen muzsikált mobil S + korlátlan net egy Huawei B525 ben. De többiek is megerősítették hogy IPv6 publikus. Azt meg ad Telekom mobilnettel is.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Soma01 #115071 üzenetére
Ezek a kódok ugyanazt eredményezik mintha a menüben változtatnád meg SIM pint. Kikapcsolása nincs ilyen szervízkód. Egyébként 04 pin 042 pin2 05 puk, 052 pedig puk2.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz Soma01 #115454 üzenetére
Nem gondoltam, hogy a Telekom majd ingyen, több gigabájt netet ad minden hónapban nekem.
Pedig de, minden szerdán/csütörtökön 1GB-ot ad. A 10GB covid-net május 31-ig volt csak. Reméljük ennek így nem lesz folytatása.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Soma01 #115456 üzenetére
Belassult a hálózat nagyon? Vagy miért?
Kicsit talán, de nem emiatt írtam, hanem az apropó miatt! Remélem nem lesz megint covid miatti országbezárás!
Igen 24 órára kapsz 1 GB-ot minden héten, míg nem volt éppen wifi melóban, mindig vagy szerda reggel vagy csütörtök reggel aktiváltam, emiatt írtam, hogy szerda/csütörtökre kapod.
Ha ennyivel nem tudod tesztelni a hálózatot......
-
nagyúr
válasz Soma01 #115459 üzenetére
Aktiválástól számít a 24 óra, persze az App teljesen falsul írja ezt ki. Szerdán ugye amikor aktiválhatod, onnantól számít(néha csúszott már) és csütörtökön 08 előtt kell aktiválni és akkor onnan 24 óra. Szóval nem 8-tól 8-ig. Sokszor aktiváltam már csütörtökön is és másnap 8 előttig megvolt az 1GB maradéka.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soma01 #129240 üzenetére
Telekom van a legjobban kiépítve a Balatonnál. Ha kellően közel vagy az állomáshoz 300-900 megabit is elérhető, állomás függően. A Vodafone nagy lefedettsége ne tévesszen meg, ugyanis ők a Balatont is nagyrészt dss technikával fedték le, ami pont olyan mint a 4G (5-30 megabit), nem lesz jobb a sebesség. Yettel ahol van, szintén viszonylag gyors (160-320 megabit), de ott is érdekes az állomás közelsége. Náluk a legegyszerűbb a teszt, mert minden kártya mehet fel 5G-re, még a prepaid is. Másik kettő csak a nagy előfizetés csomagokban kínál 5G elérést. Az 5G elérést mindenképpen a helyszínen kell tesztelni, mivel sokkal érzékenyebb a távolságra és még az is számít, milyen a rálátás az állomásra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
- HP Pro Desk 600 G2 SFF - 2db
- Nintendo Switch OLED White 64GB + Ringfit Adventure + tartozékok
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titan, 100% akku, garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen