Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Okkal nem beszélt a Sony a PlayStation 5 Pro részleteiről
ph Sajnos sok újítás olyan hardverhez kapcsolódik, amelyről az AMD még nem engedte meg a partnerét értekezni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Telekom Move XS csomaggal használja valaki a Viber-t? A chat gondolom megy, de a voip rész is megy?
-
Soma01
veterán
válasz szabogabor10 #57205 üzenetére
A szükség törvényt bont, de ha konkrétan nem is törvényt, elveket biztosan fog!
Ha nem csinál valami nagy durranást, ár vagy szolgáltatás tekintetében, akkor lehúzhatja a rolót. Ezért gondoltam a Digi-re, a UPC nem lesz elég. -
Soma01
veterán
válasz szabogabor10 #57208 üzenetére
Az a baj, hogy már le vannak maradva!
Tehát lépni kellene, valami "nagy" bejelentés vagy .... változtatás kellene. A két T lépéselőnye már meg is van, márciusban nyélbe lesz ütve gyakorlatilag is. Ha a versenyhivatal nem szól bele. Mert még ez is megtorpedózhatja. -
-
Soma01
veterán
Aszf idézet:
A Music XS díjcsomag további igénybevételi feltételei megegyeznek a Like S díjcsomag igénybevételi feltételeivel. ---->
A Like S díjcsomagok kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like, vagy Like 300
díjcsomagról Like S díjcsomagra történő váltással igényelhető azok részére, akik, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal, vagy amennyiben 18.
életévüket már betöltötték, érvényes középiskolai diákigazolvánnyal rendelkeznek. Érvényes magyar felsőoktatási (vagy középiskolai) diákigazolvány hiányában a
felsőoktatási intézmény(középiskola) által kiállított, a hallgatói státuszt igazoló igazolás is elfogadott. Ez esetben az Előfizető felelőssége, hogy a felsőoktatási
(középiskolai) diákigazolványa megérkezését követően azt haladéktalanul bemutassa személyesen valamely Telekom vagy Telekom Partner üzletben.
Amennyiben ezt elmulasztja, úgy a két év lejártával a Like S díjcsomag további igénybe vételére nem lesz jogosult. Az előfizető a díjcsomag választásával
hozzájárul ahhoz, hogy felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványának száma rögzítésre és kezelésre kerüljön a Magyar Telekom Nyrt. rendszereiben a
szolgáltatás igénybevételének végétől számított egy év 30 napig, kizárólag a jogosultság ellenőrzése céljából, visszaélések elkerülése érdekében. A felsőoktatási
(középiskolai) diákigazolvánnyal való visszaélés esetén a visszaélést elkövető Előfizető/Számlafizető a Move XS díjcsomagba kerül automatikusan átváltásra. Az
Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like S díjcsomag használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját
megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy
lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani.
A Like S díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető. A Like S díjcsomag nem használható internet alapú hang és video hívásokra. -
Soma01
veterán
Segítsen legyen szíves aki tud!
1. Céges Domino SIM tulajdonának átírása magánszemély nevére, kerül valamilyen összegbe?
2. Átíráskor a magánszemélynek fel kell töltenie a Domino egyenlegét ill. megmarad az átírás pillanatában meglévő egyenleg?
3. Átíráskor egyből átválthat az új előfizető havidíjas csomagra? Ekkor is van átírási díj?
4. Az átírt számot leghamarabb mennyi idő múlva hordozhatja más szolgáltatóhoz?(dominó/havidíjas) -
Soma01
veterán
A telefonos ügyfélszolgálatot milyen tel. számon hívhatom fel, hogy egyből ügyintézőnél csörögjön a telefon? Vagy milyen menüben tudok beszélni valakivel, dominó adategyeztetés ügyében?
-
Soma01
veterán
Dominó csomagnál van olyan alacsony egyenleg szint, amikor már azt sem engedi, hogy megcsörgessek egy (hálózaton kívüli) számot? Nem a 0 Ft egyenlegre gondolok.
-
Soma01
veterán
Igaz, hogy most nem tudok mondani egyet sem, de nem létezik olyan szolgáltatás, amihez nyitott portok kellenek és nem szerver?
Pl. ha nincs legalább UPNP, akkor szerintem a torrent sem megy valami jól és a távoli asztal sem vagy VNC sem. És szerintem egyik sem tiltott. Nas szervered ha van, miért ne használhatnád? Tudom, az már "szerver" de szerintem az nem számít szerver üzemeltetésnek. Egy router is tud már ilyet manapság. Akkor ilyen eszközöket ne is vegyen az ember? -
Soma01
veterán
Azt tudjátok, hogy most új antennákat tesznek fel, vagy a mostaniak már alkalmasak az 5G-re 3600-on? Vagy országos szintem miket kell fizikailag lecserélni?
Plusz ott van, hogy a magasabb freki máshogy terjed. Ezek szerint új bázisok és gerinc (felhordó hálózat) is kell majd? Mert akkor elég lassan lesz lefedve az ország egész területe. Gyakorlatilag új hálózatot kell építeni szinte a semmiből.
Erre való átállást, kiépítést már rég megkezdték és "csak" be kell kapcsolni, vagy még most építgetik kifelé? Mert akkor mire lefedik az egész országot, az nagyon sok idő lesz. Tekintve, hogy a 3600 MHz rosszabbul terjed, tehát más helyekre kell antenna mint eddig. Vagy hogy van ez? -
Soma01
veterán
A Telekomnak van olyan mobil internet csomagja, amiben több mint 10 GB adatforgalom van? Mert a weblapon nem találtam nagyobbat. Otthoni internetezésre kellene, olyan területen, ahol nincs lehetőség vezetékes netet beköttetni. (4G router)
-
Soma01
veterán
válasz bopeti98 #114987 üzenetére
Köszi!
Erre az ajánlatra azt írja, hogy nem jogosult. (pedig térerő is alig van, még kiépített vezetékes áram is alig, korlátozott az igényelhető teljesítmény)
Ezen kívül nincs más lehetőség? Mondjuk ezt sem találtam meg magamtól a honlapon. Nem rossz amúgy...[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Szóval a legolcsóbban a Domino csomaggal lehet megoldani a korlátlan netet, havi 10.000-ért. De az megoldható, hogy ne legyen natolt a kapott net? Ebből a szempontból az előfizetéses csomagok is ilyenek (hogy a nat ki kapcsolható-e)?
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Pár napja van csak Dominó előfizetésem. Azt szeretném kérdezni, hogy az ingyenes mobiladat igénybevételi lehetőségre "ma" már csak a szerdai Dominó Day maradt? Most kaptam meg a kártyát 1GB nettel. He ez elfogy milyen lehetőségeim lesznek? Csak a netet tesztelni vettem ezt a kártyát, hogy lássam, hogy a Telekomnak van-e lefedettsége xy helyen. Nagy adatforgalmazás nem lesz rajta.
-
Soma01
veterán
Köszi!
Félreértés ne essék! Nem gondoltam, hogy a Telekom majd ingyen, több gigabájt netet ad minden hónapban nekem. Csak hallottam, hogy a mostani helyzetre való tekintettel voltak ingyenes netezési lehetőségek és nem tudtam pontosan, hogy van-e még ez, vagy várható-e még ezen akció folytatása... Ennyi.
-
Soma01
veterán
válasz Tompika777 #115457 üzenetére
De, bőven elég. De, ha jól értem, ezzel az opcióval csak szerdán lehet adatforgalmat "tesztelni". De mondjuk térerőt ettől még lehet tesztelni.
ubyegon2
Akkor most egy konkrét (8-tól, 8-ig) 24 órára adnak 1GB-ot vagy az aktiválástól számítva 24 órára, de legkésőbb csütörtökön reggel 8 óra előtt kapcsolhatom be? -
Soma01
veterán
válasz ubyegon2 #115460 üzenetére
Egy kérdés még eszembe jutott. Ha a Dominó Day 1 gigát aktiválom, akkor ez az adatkeret kezd el fogyni először, ugye, nem a már meglévő? Amúgy a meglévőt sem külön x forintért vásároltam, hanem eleve így, ezekkel az adat és perc egyenlegekkel vettem a sim kártyát a Telekomtól. (1GB net, 80 perc beszélgetés)
-
Soma01
veterán
Olvastam itt a fórumon, hogy a Domino day menü át szokott kerülni más-más helyre az alkalmazáson belül, ha az frissül új verzióra.
Most, holnap hol keressem? Igaz, még egy hete sem vagyok előfizető, tehát nem tudom hol kellene lennie. -
Soma01
veterán
válasz kovacsmi_74 #115482 üzenetére
Köszi szépen!
Megtaláltam. "Ha a Domino Day 1 GB extra adat 1 napra vagy a Domino Day 300 MB és 30 perc ajánlatok közül választasz, akkor a bekapcsoláshoz válaszd a Telekom alkalmazásban a "+ Kiegészítő szolgáltatás" menüben a "Netbővítők" opcióknál az "Egyszeri" menüpontot." -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Milyen 5G sebességre lehet számítani a Balaton körül? Az elméleti maximuma és a nyári csúcsra is kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Note 20 Ultra jegelve csizipeti86 részére
- LG 2k 165hz HDR10/ROG 011 XL DYNAMIC/r5 5600x/16gb/ msi b550/1.5tb ssd/3tb hdd
- 12db Seagate Constellation ES.2 / 3TB / 7200RPM / 64MB / SAS / (ST33000650SS)
- Samsung Galaxy S22 - hibátlan állapotban
- Eladó hibátlan, karcmentes Samsung Galaxy A71-es telefonom!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen