- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz TomPack #84445 üzenetére
Akkora átejtés ez, hogy most próbálnak rádumálni ügyfeleket Dominó helyett ezekre a szerintem rosszabb előfizetéses csomagokra.
Melyik előfizetéses csomagban jön ki 9-19 Ft-os percdíj, meg sms díj? Főleg ez a 80 perces csomag átejtés, ahol 2000 Ft-ért kapsz 80 percet vagy SMS-t, ez kemény 25 Ft/perc vagy db ár, és ha elhasználod, fizethetsz tovább 35 Ft/perc vagy sms db. áron! Miközben még a Domino fix a Most opció nélkül is végig 25 Ft áron számol. A net meg vicc, hogy 400 MB-ot adnak 1000 Ft-ért 1 hónapra, miközben a Maratonnal 4000-ért 4 GB-ot adnak, és ezt addig használod, míg el nem fogy.
Mindhárom szolgáltató feltöltős csomagjait nézve jelenleg csak akkor szabad előfizetéses csomagot kötni, ha havonta legalább 4-5 óránál többet telefonál valaki, az alatt csak ráfizetés jelenlegi percdíjak mellett. Főleg ha figyelembe vesszük akár a beragadó perceket, vagy MB-okat is egy havidíjas csomagba, akkor meg pláne csak a szolgáltatónak éri meg a havidíjas csomag.
Azzal, hogy a Voda a Tutival levitte 19 Ft-ra a perc és sms díjat, majd követte a többi, egyértelműen kinyírták az elfizetéses csomagot a mobilhasználók többségénél. Persze nem kell félteni a szolgáltatókat, sokan az impulzusok alapján vásárolnak, és meglátják a tetszetős telefont, és rohannak boldogan aláírni 2 év rabságot akármennyi havidíjért, csak legyen egy az áhítatot mobilból.
-
pinnacle
nagyúr
válasz TomPack #84445 üzenetére
Köszi! Régebben ha szolgáltatói hiba miatt nem sikerült a hordozás 5000Ft-t járt az ügyfélnek. Most is van még ez? Én 2x is kaptam. Mindig ráírattam az új hordozásra, hogy hiba történt, jóváírást kérek.
Most is jön SMS éjfélkor ha elfogadták a hordozást? Nekem azt mondták, hogy akkor jön ha nem sikeres.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gaming notebook topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest