- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
CsuRi101 #29743 üzenetére
Köszi CsuRi101, 1430! Rendes a T-Mobile-tól, hogy július 1 előtt aktivált Surfre is megadta, illetve a másik előfizetésemre is, amihez már aktiváltam a feltöltési bónusz adatot. Ti egyébként T-Mobile alkalmazottak vagytok és a fórummal is foglalkoznotok kell, vagy "csak" segítségből csináljátok?
-
KZP
őstag
válasz
CsuRi101 #29750 üzenetére
Akkor lenne jogos ez az 5 percen belüli szerkesztés dolog, ha valaki ki akar javítani valamit, vagy hozzáfűzne a hozzászólásához, meg kérdések esetén ne írjon 3 hozzászólást külön percenként.
De adott hozzászólásokra válaszolásnál ez így szerintem teljesen megfelelő, mivel teljesen különböző témákról van szó.
Ha egy hozzászólásban lenne mindenkinek a válasz, az úgy sokkal áttekinthetetlenebb lenne, szóval jó ez így! -
ZozzHUN
addikt
válasz
CsuRi101 #29195 üzenetére
Csak hogy mindenki tudja. T-mobile szerződésben van Apple-lel, nem javíthat. Apple márkaszerviz szintén nem javít, garancia időn túl sem foglalkozik szolgáltatós készülékkel, meg van kötve a kezük. Mondták, hogy vigyem valami nem hivatalos apple szervizbe, és ott megcsinálják a telót. Bukta
-
Morris
veterán
válasz
CsuRi101 #29085 üzenetére
Megkérdezte a hölgy, hogy milyet adjon, mert van nekik normál méretben is. Aztán gondolkoztam és eszembe jutott, valaki említette, hogy a micro sim lesz a jövő. Így inkább olyat kértem ami miatt később már nem kell bemennem cseréltetni, illetve nincs szükség adapterre sem most.
-
válasz
CsuRi101 #28416 üzenetére
üzletben vettem, és meg is kérdezte az ügyintéző, hogy kibontsa megtekintésre/kipróbálásra, vagy viszem bontatlanul, én utóbbit választottam.
cég részére is vettünk már különböző iphone típusokat, más és más üzletekben és ügyintézőknél, de egyik sem akarta aktiválni, akkor mindegyik hibázott?!?! -
djculture
félisten
válasz
CsuRi101 #18731 üzenetére
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a hűségvállalás időtartama alatt hűségnyilatkozata értelmében az előfizetői szerződés kötbérfizetési kötelezettség nélkül nem mondható fel abban az esetben, ha a hűséget a határozott időtartamból eredő kedvezmények (pl.: készüléktámogatás) figyelembevételével kötötte meg, és a díjmódosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Egyéb esetben, az értesítéstől számított 15 napon belül élhet felmondási jogával, ha jelen értesítésben közölt díjmódosításunkat nem kívánja elfogadni. Ez esetben a Magyar Telekom nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.
Majd rájönnek az emberek hogy az "óriási
" készülékkedvezmények ezért vannak.
-
Nordik
őstag
válasz
CsuRi101 #16934 üzenetére
Ugyanúgy egy 30-as számról volt szó.
5800Ft körül lett. Ebbe van a Mozaik XS, illetve Családbarát. A számlán 2300Ft lebeszélt szerepel a havidíjból, az extrához tartozó pedig külön van számlázva 1500Ft körül összegként ha jól emlékszem. Tehát nagyjából ki is jön, hogy külön lett hozzácsapva.
-
DonMaster
addikt
válasz
CsuRi101 #16379 üzenetére
Köszi a válaszokat akkor be viszem majd a fülest cserére.
viszont a másiknál meg egy másik garis telefoinra mondták hogy vissza veszik és akkor uj hüség idö és uj telefon is a meglévö elöfizetési számra.(ugyértem hogy ha van egy garis t-s mobilom elöfizetéssel akkor ha vissza viszem hogy cseréljek készüléket és beadom minden tartozékával a mostanit akkor annak az árában kapok egy ujjat új hűség idövel -
-
gooool
őstag
válasz
CsuRi101 #5371 üzenetére
Ez olyan érthetetlen a T részéről.A legjobb csomagot csak a szifon mellé adják.Inkább nem írom le mit érzek.
Telefon mindenképp lesz másik.
A MédiaMánia azért nem jó,mert már alapból is 5K és abban nincs lebeszélhető perc,ergó havi szinten lenne vagy 8K a számlám a mostani 4-5 helyett és ugyan azokat a szolgáltatásokat használnám.
Akkor maradok a Pulse Mini-nél(holnap megveszem) és a mostani Relax50+Net500.nál. -
-
legiaap
félisten
válasz
CsuRi101 #2896 üzenetére
Most beszéltem egy ügyfélszolgálatossal.
Dominosként a 3 gigás net alatt 80 megás a következő...
Így lehet át kéne lépnem előfizetésesbe, mert ott van 500 megás csomag.
A Mix díjcsomagot néztem ki, amiből az a 2860 Ft havidíjas csomag teljes egészében lebeszélhető.
Viszont itt a kérdés.
Ha kötnék erre 500 megás netet, ami 2000 Ft, akkor azt a 2860 Ft-os csomagból vonnák le? -
szmutkolaci
tag
válasz
CsuRi101 #2504 üzenetére
Igazad volt
Domino csomagra nem sikerült beváltanom a pontjaimat. Beváltottam hát úgy, hogy csak a készüléket hoztam el. Aláírtam még a hűségidőt, mert már így is vagy tíz éve 30-as vagyok. Most pedig egész meg vagyok elégedve a díjakkal, így azt hiszem nem bántam meg.
Na megyek, nyomkodom kicsit a készüléket.
-
Onderon
senior tag
válasz
CsuRi101 #2208 üzenetére
de ugye mindenki érzi, hogy ez hülyeség és elég sok fogyasztóvédelmi problémát felvet? mi az hogy a T-s telefonokra optimalizálják a MobilTV-t?
kb két kattintás és beállítás kérdése kéne legyen az egész. vagy rosszabb esetben egy .cab amit fel kell installálni. nevetségesen béna bagázs ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged