- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
Rivaul
addikt
válasz raziel01 #48734 üzenetére
Még akkor is ha 6 hónapja megkaptam a dolog törléséről az értesítőt? Ezt megérteném ha lenne valami elmaradásom de így hogy ki lett fizetve. Azért persze köszönöm. Így nem ér majd akkora meglepetés
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
vwpolopg
őstag
válasz raziel01 #48619 üzenetére
Örülj, hogy csak rá akartak beszélni Exem ahogy megvette az ipadjét náluk, kijött a boltból és utólag az eladó rárakott neki egy készülékbiztit az ipadra, gondolom kellett a havi bónuszhoz... az első számlánál derült ki a dolog, volt is csodálkozás. Én szívesen balhéztam volna, de ő félt, hogy kirúgják a tagot, meg nem akart ezzel foglalkozni szóval csak simán lemondta a biztosítást.
-
legenda
válasz raziel01 #47597 üzenetére
ez így nem igaz, mert amíg én a 17 éves előfizetői múltammal - és több előfizetéssel - akár két csúcstelefont, de még a legdrágábbakat is kihozhatom részletre 0 ft kezdőrészlettel mobil előleg befizetése nélkül, addig az új előfizetőtől mind a két készülékre bekérnek majd biztosítéknak jókora összegű mobil előleget.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
válasz raziel01 #47592 üzenetére
Nekem hasonló paraméterekkel össze szokott jönni 2 évente a ~20e pont, ami gyakorlatilag a kezdő részlet készülékváltáskor. A kamatmentes részlettel együtt, amit 24 hónapra adtak, azért elég jó kondíciónak tűnik. Legutóbb így nagyjából 40e Ft-ért hoztam ki egy 64 GB-os iPhone 5-öt, amit 24 hónap alatt kellett kifizetnem.
Inkább az a baj, hogy mostanában a készülék lett sokkal drágább.A legjobb aláírás a héten
-
ShadowX
őstag
válasz raziel01 #47600 üzenetére
Miért kellene? Ennyiért is fizeted szépen sok más honfitársaddal együtt a számláidat minden hónapban. Senki nem koppint az orrukra (pedig erős a kartellgyanú), plusz ami terhet rájuk raknak továbbhárítják és mit csinálunk? Ide kommentelünk róla, ahol semmi foganatja. Ilyen körülmények között én is aranyáron mérnék mindent, úgyis megfizeted elven...
-
tomy86
addikt
válasz raziel01 #47600 üzenetére
Én értem amit mondasz és én is rühellem, hogy magasról tesznek a régi ügyfelekre (de ez mindenhol így van), de azért az életszinvonalat ne keverjük ide! Nem a Telekom és társai tehetnek arról, hogy folyamatosan a csőd felé viszik az országot az illetékesek és az elmúlt 25 évben csak Albánia nem előzött be. Vagy már ők is? Mindegy ami késik, nem múlik .
-
ForRedGlory
félisten
válasz raziel01 #47597 üzenetére
Szerintem Te nem fogod az adást, de akkor válaszolok a kérdésedre, és értsd, ahogy akarod:
"Azt is magyarázd meg, hogy miért is jó az, hogy egy 10+ éve előfizető kb semmi kedvezményt nem kap, az csak az újaknak jár."
Válasz:
Egyszer Te is voltál új belépő, és Te is kaptál kedvezményt. Szerintem bőven kedvezmény egy 5-10.000 Ft-os telefon kedvezmény, és az, hogy adott esetben nem kell kifizetned 50.000 Ft előleget. Egy szóval sem mondtam, hogy nem kevés a kedvezmény, csak itt arról beszélsz, hogy ha csak kis kedvezményt kapsz, akkor nem is ér semmit...
------
Téma részemről lezárva. Nehogy már örülj annak az 5000 Ft-nak is. Tipikus ... mentalitás
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz raziel01 #47592 üzenetére
Őőőőőő.... ... akkor ne használd fel, senki sem kötelezett arra, hogy a pontokat felhasználd. Az meg hogy mi a vicc kategória, na ez a kommented pont az. Inkább örülj, hogy kapsz valamennyit.
(...és ne gyere azzal, hogy még így is drága a telefon, mert nem érdekel hogy máshol - külföldön - mennyiért kapod. Magyarországon élünk. Csak mit zárjeles megjegyzés, mielőtt még vitatkozni szeretnél).
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz raziel01 #47086 üzenetére
Nem kötelező megtekintés nélkül kiegyenlítened. Várd meg míg megjelenik. Nekem ma jelent meg, ki is fizettem, van hogy meg sem nézem a tételeket.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
legenda
válasz raziel01 #46965 üzenetére
nekem - akinek a számlájára terhelték az összeget - jött az sms a sikerességről, a kérdés már csak az, hogy akinek szántam a feltöltést, arra a számra meg is történt? bízom benne, hogy igen, de most nem tudom/akarom leellenőrizni.
-=Libria=-; van olyan előfizetésed, ami már tartalmaz benne foglalt adatmennyiséget?
mert az 5 gigabyte netplusz xxl csak akkor 3090 ft, ha bővítés történik, amennyiben nincs még neted - amit bővíteni lehet -, úgy a másik kategóriára kell átkattintani, és úgy már 6190 ft a netplusz xxl.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz raziel01 #46527 üzenetére
Nem is írtam, hogy az évszázad ajánlata De az átlag csomagoknál mindenképpen jobb, ha eltekintünk a célcsoporttól. Ezért írtam, hogy aki látja sejthetné, hogy van valami külön feltétel. Egyébként legalább biztosítanak valami kedvezményt. Figyelembe véve, hogy derék politikusaink döntése alapján pl. egy ideje egy rokkantnyugdíjas csak teljes árú bkv bérletet vehet, ez egész korrekt dolog. Ezt úgyis kimoderálják
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz raziel01 #46196 üzenetére
Több, mint 15 éve vonja a Westel/T-Mobile/Telekom a bankszámlámról a díjakat, soha egy fillérrel nem vontak többet. Bő 15 év alatt kétszer fordult elő, hogy elszámoltam a számlákon a lóvét, akkor is gyorsan rendeztem. (Egy időben durva összegek jöttek, mert a cég utólag térítette a telefonom, ami a saját nevemen volt, és a roaming nagyon durva számlákat tudott összehozni.)
Szóval közel 200 alkalomból kétszer fizettem késve, és azt is gyorsan rendeztem, mert rosszul éreztem magam miatta.A legjobb aláírás a héten
-
tomy86
addikt
Ahogy dedike is írta minden megbízáshoz be van állítva egy limit, ami valamivel több, mint az adott szolgáltatótól várható legmagasabb számla összege. Úgyhogy az általad említett többszörös összeg kifizetésére esély sincs. Max pár ezressel tudnának többet vonni, de eddig nem volt ilyen, pedig nem egy szolgáltatást fizetek így és nem tegnap óta.
-
addikt
Ne haragudj, de látom nem ismered ezt a fajta szolgáltatást. Minden további nélkül tudsz limitet beállítani. Ha annál több a fizetendőd, akkor egyszerűen nem utalja a bankod.
(Nem, nem kifogás az, hogy akkor sem lesz kifizetve időben. A T-s számla legkésőbb 5-én megtekinthető, a fizetési határidő legalább 15-e, így bőven van idő esetlegesen reklamálni.)
Jó szerencsét!
-
Sayuar
senior tag
válasz raziel01 #46160 üzenetére
már megbocsájts, de a szavaid alapján nálatok sport a csúszva fizetés.
Érdekes, én eddig 1x se nem fizettem késve. Pontosabban csak 1x fordult elő, hogy az utolsó befizetési napon fizettem (de akkor is elektronikusan-bankkártyával) és az első dolgom az volt, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ma van az utolsó nap, és befizettem. Légyszi' ne b@sz@gassatok. És nem is tették
Nem értem a felháborodást: ők se nem azt hívogatják, aki 1x egy évben késik a fizetéssel, hanem a notórius nem fizetőket. -
-
djculture
félisten
-
válasz raziel01 #45347 üzenetére
Leesett a kezemből. kb. 1.3m -ről a lépcsőre (pont telefonálni akartam és a gombnyomásra nem jött elő a kép..) és kis darab kitört a sarkából (nehezen kivehető) a kuka áthúzva logónál, meg az oldalából egy nagyon pici darab (ezek nem igazán észrevehetők, de egy majdnem új telefonnál szembetűnő) pont a hátlapjára esett...
Szerintem meg se mondom, hogy kiesett a kezemből a gomb nyomogatása közbe, mert akkor azt mondják, hogy ugrott a gari mi ? /azt fizethetek.../Őszintén megmondom, hogy a garancia mire vonatkozik és hogyan.. fogalmam nincs
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bazsee71
őstag
válasz raziel01 #44752 üzenetére
Ugyanez TeleMax-nál, de nálam még az indikátor sem volt elszíneződve. Sőt, semmilyen folyadéknyom nem volt a nyákon, egy - feltehetőleg - kondi durrant el, annyi látszott. Ezt akarták beázásként megetetni, és megvonni a garanciát. Jegyzőkönyvben pár fotó, meg sablon szöveg. A szervizes egy dilettáns **** volt, kötötte az ebet a karóhoz, a Samsungon keresztül sikerült javíttatni. Azóta megint nem jó, de garit nem hosszabbítottak, mert méltányossági alapon volt a javítás...többet nem is kérek a nagy méltányosságukból.
-
legenda
válasz raziel01 #44752 üzenetére
az a baj, hogy ilyenkor van egy állítás és egy tagadás, az igazság meg odaát, vagy tényleg elszíneződött indikátort/víznyomot láttak, vagy nem, de ilyen minden gyártó szervizében előfordul, illetve a szolgáltatói szervizekben is, az iphone témában is találni olyan hozzászólást, ahol a tulaj szerint a szolgáltató szervizese nyomott bele vizet - amikor hátravitte vizsgálatra -, mert bár ő nem látott bele az indikátor tekintetében, de szerinte nem érte víz/pára a készüléket...
ebből az egy szempontból voltam nyugodt, amíg például s4 telefonom volt, kijönne házhoz s szervizes, előttem szedné szét, nem trükközne, és még látonám is, hogy milyen munkát végez, miként rakja össze...stb.
meg is ütne a guta, ha netán a jelenlegi iphone 5s meghibásodna, és a szolgáltatói szervizes ok nélkül ráfogná, hogy elszíneződött az indikátor...[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz raziel01 #44727 üzenetére
Nekem viszont jó tapasztalatom van (igaz, csak egy esetbeni) bolti garanciával. Annak idején volt egy Ericsson-om amit boltban vettem, szó nélkül javították mikor behányt! Elmondtam mi a baja, egy héten (!) belül a kezemben volt hibátlanul! Bár az is igaz, hogy két éves gyári gariban még semmit sem kellett javíttatnom, de itt a fórumokon is írnak olyanokat néha, hogy ha helyükben lenne az ember legszívesebben kirángatná a székéből az ügyintézőt!
-
kokokka
őstag
válasz raziel01 #44725 üzenetére
Nem a fizetéssel van a gond, hanem a kötöttséggel. Persze, hogy kartell van, de ha nem vagy rabszolga úgy jóval kevesebb a kötöttség. Sajnos az "akciós" telefonárakkal kötik meg igazán az emberek kezét, pedig két év egy telefonnal a mai világban... Mikor valójában fél évente lehetne cserélni őket, úgy fejlődik a piac! Nézd meg a telefonos topikokat hányan írják, hogy függetlenül vesznek csak telefont, pont ezért! Tudom, kinek így kinek úgy. Én is két évvel vettem telót, mert nem volt pénzem és most se lenne X10 vagy 100 ezer forintot kiadni egy ilyenért. De fél ével a hűségmekötés után máris váltanék szívesen telefont is, csomagot is meg ha úgy adódna szolgáltatót is. Mert egyik sem tökéletes sajnos
-
veterán
-
kokokka
őstag
válasz raziel01 #44517 üzenetére
Minden eszközöm (mobilok és tablet) tudják ezt a funkciót, még a hálózatfüggők is. Ha tiltott lenne akkor alapból nem is lehetne használni ezeken a gépeken! Arról nem is beszélve, hogy egy hónapja pont a T-Mobile javasolta ezt nekem egy tablettel kapcsolatban lévén, hogy az nem tudja az OTG-t. Azt írták, hogy a telefonomon érvényben lévő mobilnetet osszam meg és így használhatom a TAB-ot WiFi-n. Ezek után nem mondja nekem senki, hogy tiltott, ez egy nagy butaság! De minél többet beszélünk itt rőla, annál előbb eszükbe jut, hogy ebből is lehetne kisajtolni némi bevételt! Úgyhogy elég legyen!
-
313313
addikt
válasz raziel01 #44425 üzenetére
Mi együtt lakunk a barátnőmmel, családbarátért fizetünk 2k-t, havonta számonként 15-20k a jóváírás. Szóval ha ki kellene fizetni minden lebeszélt percet 20-25k/fős számlákat kapnánk...
Azért vannak esetek, mikor nincsenek együtt az emberek (munka, bevásárlás....) ott jól jön. Mielőtt jönnétek a voippal, azzal az a baj, hogy 10-15 perc telefonálás után eltűnik az akku(m) nagy része. Nekünk nagyon megéri a havi 2k plusz....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
válasz raziel01 #43944 üzenetére
Ha Move XS a díjcsomagod, minek akarod feltölteni? Azt nem kell, akármennyit forgalmazhatsz, hó végén fizetsz majd érte...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
djculture
félisten
válasz raziel01 #43670 üzenetére
Végül is ha pl afganisztánban vagy bangledesben nyaral a fodrász akkor lehet hogy nem nyerő ötlet a 6 zónára jellemző majdnem 600ft/perc áron hivogatni De az 5 és 4 zóna fehéroroszok meg elefáncsontpart meg örmények és egyéb országokba iirányuló 219-319 forintos hivásdij se valami olcsó
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #42747 üzenetére
Visszahívtak. Hát kb 15-ször mondtam el, hogy szeretném lemondani addig traktáltak minden hülyeséggel.
Bírom mondja, hogy kedvezményes 1020 Ft-ért telefont is adnak mellé 2 év hűséggel. hát hogyne.
Nyomógombos valamit.
Aztán 500 Ft havidíj kedvezményt is felajánlott 1 évig. Még ha azt mondja, hogy 1000 Ft kedvezmény akkor esetleg elgondolkozok de jobb így lemondva.Aztán mondja, hogy internetként is használható a kártya havi 3 ezer Ft-ért 3 GB. Mondom már van mobilnetem a Vodafonnál. - De annak a lefedettsége nem olyan jó. Mondom tökéletes.
Akkor odaadhatja olyannak a kártyát aki feltöltős és így jobb percdíjakkal tud beszélni.
-Az nem jó, mert anyámnak már van fix telszáma, nem akar újat.
-Ingyenes az átirányítás.Hát mondom nem igaz, hogy mindenre van válasza.
Nagy nehezen csak felfogta, hogy véglegesen akarom megszüntetni.Amúgyis náluk van a másik számom. Örülhetnek. Az meg úgyis lesz hosszabbítva jövő nyáron, mert szolgáltatót biztos nem váltok.
lord.lakli:gép
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz raziel01 #42070 üzenetére
lehet, hogy vannak ilyen szempontból (is) problémás telefonok - az sp más szempontból is az -, de amely csúcskategóriás típusokkal én/mi teszteltük, azoknál mindig az lte nyert.
említették itt a lumia 920 típust, nos annál a haver is azt tapasztalta anno, hogy jobban lehúzza az lte, most 1520 van neki, azzal viszont 2 óra többletet mondott az lte javára.sutszi; a lakásban mindenhol maximális a "3g" térerő, az lte viszont a belsőbb helyiségekben nem, két egység is hiányzik általában, és még így is jobb az lte alatt az akkumulátoros üzemidő, akár csak nyugalmi állapotban nézve is, a telefonálás és sms idejére meg ugye átkapcsol 3g módozatba, mert lte alatt azok nem mennek.
csináltunk régebben itt is olyat, hogy azonos készülékek ugyanazokat az oldalakat böngészték, csak a hálózati mód volt az eltérés, és bizony látványos volt a különbség, a 3g a jobb térerő ellenére is jobban nyúzta az akkumulátort.
az igaz, hogy nagyon gyenge térerő mellett bármelyik hálózati mód jobban lekapja az akkumulátort, és ez lte alatt is igaz, de a tesztek szóljanak normális állapotról, ne szélsőséges helyzetekről.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #42003 üzenetére
Egyetértek. Szerintem ilyenkor eléggé túl van reagálva a kimaradás.. Rengetegszer hallani, hogy pl az angoloknál milyen minőségű szolgáltatások vannak... Aki meg ilyenkor egyből szezdődésfelmondást emleget az egyenesen vicces...
Szerintem még mindig a Telekom a legjobb idehaza. Pl egyik szolgáltatónál sincs ilyen ár érték arányú LTE képes mobilinternet. -
Balazska15
senior tag
válasz raziel01 #42003 üzenetére
Mert Te egy végtelenül türelmes ember vagy
Engem nagyon zavar, hogy 8600+ Ft-ot fizetek nekik és több órán keresztül nem tudom használni a szolgáltatást, a többi szolgáltatónál nem nagyon vannak ekkora hibák, valamit csak rosszul csinál a Telekom, még, ha nem is szándékosan teszi...."100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla