- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
"
Galaxy S25 Slim lehet. A készülék legnagyobb erénye és fő vonzereje a karcsú kialakítás, amely a hírek szerint mindössze 6,5 milliméteres házat jelent majd. Egy friss kínai szóbeszéd szerint azonban nem érdemes túlzottan belelkesülni az okostelefon érkezését illetően, mert a forgalmazását egészen májusig halaszthatja a dél-koreai gyártó.
A készüléket kijelzőméretét tekintve kicsivel a Plus és az Ultra modell alá lehet majd pozícionálni, az előlapját ugyanis egy 6,6 hüvelykes AMOLED kijelző uralja majd, amelynek felbontása magasabb, mint 1080p, és a 120 Hz-es képfrissítési frekvencia is támogatott lesz.
A vékonyra szabott házból sejthető, hogy a mobil belsejébe szilícium-karbon akkumulátort szerelnek, amely a könnyebb és karcsúbb kialakítás mellett is nagy kapacitást tesz lehetővé. (Jelen esetben ez 5000 mAh körül alakulhat.)"Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
.Szaki.
addikt
válasz
TechMagneTic #7 üzenetére
Közvetlen konkurensei egymásnak a Flagship kategóriában. Érthető, hogy vetélkednek. Egyáltalán nem baj ha triggerelik egymást.
Egyébként pedig nem tudom mekkora az átjárás a két platform között, szerintem mindkét brandnek meg van már a profi ökoszisztémája, amiből már közel sem biztos, hogy annyira kényelmes kilépni és kialakítani egy teljesen másikat, szóval azt sem tartom kizártnak, hogy a tech iránt érdeklődőkön és magukon a gyártókon kívül, hogy elmondhassák, hogy ők alkották meg először bárkit is meghatna, vagy érdekelne ez a dolog.
Én mindenesetre örülök ha kicsit megemberelik magukat, mert ahogy olvasom a híreket egy picit megültek a babérjaikon mindketten.
-
Itt inkább a párhuzamos fejlesztés esete történt, ahol az eltérő megjelenési időpontok miatt az egyik gyártó terméke hamarabb kerül a polcokra, mint a másiké. Magam nem látok ezzel kapcsolatban gondot
, mert ha van rá igény a felhasználók részéről, akkor vélhetően előbb-utóbb egyre több gyártó lép errefelé. Ha nincs igény, akkor majd csendben eltűnik...
-
válasz
Valóban jó ideje már, hogy felröppent a pletyka az idén érkező iPhone 17 Slim (másutt: Air) bevezetéséről, ám a fejlesztés Dél-Koreában sem volt rövid idő, nyilván hosszú hónapok óta dolgoznak rajta.
Az eltérő termék-bevezetési ciklus miatt előbb lesz kézbe vehető a Samsung terméke, viszont a fejlesztés (szerintem) párhuzamosan folyt/folyik.
Arra nyilván nincs rálátásunk, hogy mennyire inspirálta az Apple-hír a Samsungot. Könnyen lehet, hogy ettől függetlenül léptek a Slim útjára, de az is benne van a pakliban, hogy bizony miattuk kezdték fejleszteni. Ezt csak a Samsung döntéshozói tudnák megmondani....
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
Köszi!
Még nem tájékozódtam, de a hétvégén több időm lesz. Egy lassított (így is elég gyors lehet), de hűvösebb, magasabb stress teszt pontszámot kapó telónak a felső/csúcs kategóriában sokan örülnének.
Meg volt egy érv arra a kérdésemre, miszerint mi értelme lesz ennek az volt, hogy unalmasak az egyen téglatestek tök igaz. Ezzel az érvvel egyet tudok érteni.
Mellé egy jobb hatékonyságú SoC. Aki nem csak a végső pontszámokat nézi, annak csemege lehet.
A tavalyi év kedvenc SoC-m emiatt az SD8s Gen3. Gyots, jó hatékonyságú. -
jacis
nagyúr
válasz
A Samsung adja ki előbb 6 hónappal, de ő másol.... ezt hogy raktad össze?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Hát még aki azt hiszi, hogy 2 hónap alatt fejelsztenek ki egy telefont.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
TechMagneTic
tag
Felröppentek a pletykák, hogy az Apple csinál egy iPhone 17 Air-t... vagy valami hasonlót.. Nyílván a Samsungnak előbb kell megcsinálni
Szánalmas, ahogy az Apple-t másolgatja
-
túró:gombóc
lelkes újonc
A hűtésről én se találtam eddig semmit, de 4700 és 5000 mAh közé várják az akksit, bár utóbbit kétlem. Nagyjából az S25+ üzemidejét hozhatja szerintem, mert kb akkora is lesz. Ezen kívül kamerában is jobb lesz a hírek alapján, mint a két alapmodell. Az árára viszont kíváncsi leszek
Új vízmelegítő eladó
-
Én megvárom a xiaomi slim-et.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
Ha csak annyit tud, hogy vékonyabb az nekem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkarcsúbb Galaxy S25 a télen még nem, ám a forró nyár előtt már elérhető lesz.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest