-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #66549 üzenetére
Aki a refurbished példányt kapta, az az ismeretlen?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mi van már napok óta az ügyfélszolgálattal, hogy 7 perc után sem tudnak kapcsolni az ügyintézőhöz?
Más, ha van valakinek E-pack-kel díjcsomagja kérdésem lenne feléjük, hogy nem számláztak-e ki magasabb összeget azaz kedvezmény nélkül?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
PainKiller13
őstag
válasz anonymus89 #66553 üzenetére
Leépítések vannak
-
anonymus89
addikt
válasz PainKiller13 #66554 üzenetére
Sajnálom tudom, hogy ez nem segít bár már szerviz sincs a t-pontokban.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
vwpolopg
őstag
7 perc, de aranyos
Legutóbb 2x 35 percet vártam...
-
PainKiller13
őstag
válasz anonymus89 #66555 üzenetére
Igen, és még küldenek el embereket a tpontokból.
-
cris78
őstag
Asszony inmedio-ban dolgozik, és kapott egy t-s emberkét akinél számlát lehet fizetni...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
anonymus89
addikt
válasz vwpolopg #66556 üzenetére
Eddigit tapasztalataim szerint 5 percen belül mindig kapcsoltak biztos, hogy én nem várnék 30 perceket...
Akkor inkább chatelek ha nem nagy hangvételű dologról van szó.Változás: mivel előző hónapban megkaptam a 300,-Ft E-pack kedvezményt és most nem így chat-en rögzítették a reklamációmat. Meg is jött a válasz: "Nyilvántartásunk szerint, egy sajnálatos informatikai hiba miatt, az e-Pack kedvezmény nem érvényesült szeptember hónapra." - informatikai hiba
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
veterán
Készülnek a számlák, és ezzel együtt itt a menetrendszerű távszámlás hibaüzenet is...
De az egész webshop totál lassú...komolyan röhejes, hogy több év után sem sikerült normálisan megcsinálni...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nemsokára megyek haza egy 2 hetes intervallumra, látogató, stb. Nagyiéknál már időközben kikötötték a netet -minek, nem használja senki-, illetve nekem van egy telekomos sim kártyám kb 1gb nettel, ami kevés lesz.
Ha picit több net kellene erre a 2 hétre, van erre valami opció t-nél? Mondjuk valami kis usb stick nettel (amit esetleg megvásárolni is lehet, a késöbbiekre) vagy valami ilyesmi, egyszer fizetős dolog? Tényleg csak arra a 2 hétre lenne szükségem otthoni netre.Köszi
Vagy esetleg ha van más szolgáltatónál valami kézenfekvőbb, de hasonló megoldás, segitenétek picit?
yo
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #66562 üzenetére
Á, így már értem. Hú, szerintem ez kemény dió lesz, erre így szerintem nem lesz garid. Te ugye akkor nem attól vetted, aki először megvette, mert ő megvette, visszavitte (elállt, stb.), majd a T eladta neked újra mint használt. Nekem is van így telefonom, ezen így szerintem nincs gari.
-
vwpolopg
őstag
válasz Mr.Csizmás #66562 üzenetére
T-s használt cuccora nincs gari, csak 6 hó szavatosság, ez szerepel a számlán is. Kivéve ha használt akcióban vettél új, garanciális terméket amihez a gariegyet is megkaptad.
-
Teko001
őstag
Nekem kb 2 perc alatt kapcsoltak ügyintézőt tegnap délután
-
atenza
senior tag
Szükségem lenne függetlenül vásárolt telóhoz nano sim-re, telekom honlapján meg is találtam, előfizetéshez ingyen küldenek, viszont ugye nem hosszabbodik meg ilyenkor az előfizetés újabb két évre?
-
törölt tag
Sziasztok!
Részletre vettem 1 éve telefont és még 1 év van hátra. A telefonon van biztosítás és az a kérdésem ha most kicseréltetném a telefont (mert leesett és kicsit sérült), akkor ugyanúgy fizetem 1 évig a részletet és semmi nem változik?
Köszönöm a segítséget!
-
legenda
válasz #43301120 #66569 üzenetére
szia,
alapesetben igen, ahogy írod.
atenza; a küldenek nem teljesen tiszta, hogy miként érted, mert a hosszabbításból arra következtetek, hogy meglévő előfizetésről van szó, ami ha havi díjas, akkor ezt vedd figyelembe; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #66565 üzenetére
Ja igen akkor még sincs elírva a garijegy. Ez így szerintem akkor jó hír.
De most akkor ez úgy volt, hogy használtként vetted a T-nél, és benne volt a dobozban a garijegy? Mert ez így pozitív. -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Mobil előfizetésem van, melynek havi kiegyenlítését csoportos beszedésre állítottam. E-bankban számlatörténetben látom is az utalásokat. Az e havi elektronikus telefonszámlámon viszont az alábbiakat látom:
Nyitóegyenleg: 2015.08.31. 0
Befizetések: -2.749
Számlák: 16.729
Záróegyenleg: 2015.09.30. 13.980A számlarészletezőben 3.017 forint a havi számlaösszesen sor. Hogy jöhet ki ebből 16.729 forint?
A telekom online felületén 7.990 forint lejárt tartozást jeleznek, szintén nem értem, miért.
A hab a tortán viszont pedig az, hogy május óta minden hónapban megkaptam a 300 foint E-Pack kedvezményt.
Ilyenkor mi van? Tavaly nyáron, amikor átírattam a nevemre az előfizetést, kétszer számolták fel az átírás díját, és hónapokig nem voltam jogosult E-Pack kedvezményre. Számomra teljes káosz, ami a Telekomnál történik.
-
Mohamann
újonc
Telekomnal csökkentés volt ugy látom. iPhone 6 eddig 200k volt es csak egyosszegben, most 150k es van részletfizetés. iphone5s is mar csak 120k. Alakul ez. Holnap megyek páromnak egy i6-ért.
-
Sanyaman
tag
válasz Mohamann #66583 üzenetére
Furcsa, mert nekem is Next S aranytárskártya van, lejárt amúgy már a hűséged? Nekem előrehozottal engedi, de úgy 190 ezer. Igaz a Magenta1 miatt a díjcsomagom neve is igen hülyén néz ki: ITGTK_NextS 2év
Vajon a MAgenta1 miatt nem látom a kedvezményes árat, vagy azért mert nem járt még le a hűség teljesen (aranykártyás vagyok) -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Csöppet kezd elegem lenni a T-ből
Még decemberben vettem 40K-ért egy telefont. Gondoltam, ha már van kamatmentes részlet, hát legyen. Erre szóltak, hogy fizessek be 60K-t kauciónak.... Másik amit nem értettem, hogy ezt a 60K-t miért csak előfizetési díjra lehet elhasználni, telefon törlesztőre nem, de mindegy.
Az előfizetésemhez tartozik e-pack kedvezmény vagy micsoda. Ezt előző hónapban már nem adták meg, mondván nem fizettem be a számlát. Ami azért érdekes, mert még több hónapra elegendő pénz van kaució miatt a számlámon.
Ugyan ezt akarták eljátszani ebben a hónapban is, ráadásul a havidíj magasabb volt, mint kellene. Sebaj, gondoltam megnézem a számlát és reklamálok. Igen ám, de fizetnem kellene, számla viszont nem érhető el....
Befizettem és gondoltam amint lesz számla reklamálok. Viszont továbbra sem érem el a számlát, ráadásul most már nem csak sima letöltés van, hanem valami távszámla vacakot akarna behívni, ami viszont elhasal.
Email vagy facebook-os megkeresésre szoktak előbb válaszolni?
-
anonymus89
addikt
Tegnap nekem hasonló szituációm volt és chat-en rögzítették a reklamációmat. 1 órára rá már jött is a válasz és a megoldás.
Jaa és én Távszámlán fizetek de se a Telekom se a Tavszamla.hu-n nem érhetőek el a számlák.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Sanyaman #66587 üzenetére
Pedig az úgy marad, aug elején szenvedtem én is vele... És igen Magenta1 miatt van
Én gyorsan át is váltottam Move S-re, arra hozta a rendes árakat...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ferob
őstag
Itt a reklamáció folytatása, amiről azt hittem, hogy megfelelően ki lett vizsgálva.
A kérésem nélkül aktivált NetPlusz mobilinternet csomagok törölve lettek és jóváírták őket mindegyik számon, valamint a levelet is megkaptam róla, viszont mivel ma feltöltötték a számlaképet, ezért jött a következő meglepetés, mert a kedves ügyintéző a személyes ügyintézés során nem csak mobilinternetet aktivált, hanem t-email plusz csomagot is, ezt is az összes számra, ami persze a webes felületen nem követhető, szóval csak most derült ki, hogy mivel a panaszom miatt törölték az aktivált mobilinternet csomagokat, ezért az egyébként mobilnet mellé ingyenes t-email plusz szépen múlt hónap óta számlázódik.
Mondhatnám, hogy ez is mekkora véletlen, de az ügyintéző pontosan tudta, hogy idővel észreveszem a kérés nélkül aktivált NetPlusz csomagokat, ezért kedvesen aktiválta a t-email szolgáltatást, hogy amennyiben lemondom a mobilinternetet, akkor még ezt is számlázzák ki nekem és okozzon egy kis bosszúságot.
Megtettem az újabb panaszt, várom az újabb levelet és az újabb jóváírást.
A történethez az is hozzátartozik, hogy voltam akkor utána a múltkori eset miatt bent az üzletben és ahogy meglátott a hölgy, szépen elviharzott hátra, amikor kértem, hogy kerítsék elő, akkor hirtelen senki nem tudott segíteni, így kértem, hogy hívjanak üzletvezetőt vagy ha nincs, akkor valamilyen felettest, de gondolom senkinek sem lesz meglepő, ha azt mondom, hogy persze azzal nem tudtak szolgálni.
Kértem, hogy adják a vásárlók könyvét, de képesek voltak bármit hazudni, hogy ne kapjam meg, először jöttek azzal, hogy nem vásároltam semmit és az VÁSÁRLÓK könyve, aztán meg azzal, hogy nem ők állították be nekem, így ők ilyet nem adhatnak nekem oda, stb.A pofám leszakad, hogy miket nem képesek művelni, persze ezt is megemlítettem a telefonos panaszban, de tudom jól, hogy ezzel önmagában semmire nem megyek, szóval megvárom az utóbbi eset végét és utána kiderül, hogy mi lesz.
-
br.rak
őstag
Domino sim feltöltőkártyás számhoz van-e olcsó internet napijegy, ami nem igényel semmi előzetes hókusz-pókuszt? Elküldöm az sms-t, leketyeg az egyenleg és elfelejtjük egymást. Egy nap pár Fb szöveged üzenethez kell csak.
-
Intel fan11
őstag
Magenta1es csomagban nextM aranytárskártyás csomagom van! Elvileg korlátlan tv és film opció jár a csomaghoz! Hogy tudom ezt windows phonennal használni? Lumia 735ös telóm van! előre is köszi a választ!
Battletag: hojszi#2983
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest