Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
Hirdetés
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
ma Az újdonság kiemelkedően hosszú ideig tartja naprakészen az Androidot és a biztonságot.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Lenne egy nagyon egyszerű kérdésem. Az ikon200-as csomagban ugye 200perc, illetve 200sms van. A 200 sms csak 30-as számra küldhető, a 70-es, illetve 20-as számra küldött smseket külön számlázzák? Valamint, ugyanígy a lebeszélhető 200perccel?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Aaa srácok, az ikon 200 csomagban mar a kezdetektől fogva csak 100 SMS volt? Most úgy random megnéztem, és én eddig abban a tudatban éltem, hogy 200 SMS van.. :/
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy a jelenlegi ikon200 csomagomban csak az adat forgalmat megemeljem? Ugyertem hogy mondjuk 1gb helyett 2, de az SMS-ek és a hívások megmaradnak?
Köszi.
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kb fel éve vettem iPhone4-et a tmobile-nal, ikon200-as csomagban.
Van rá mód, hogy a dijcsomagomat valami olcsobbra valtsam, vagy végső esetben felmondjam? Ha igen, ennek mi a díja, valaki tudna rola írni valamit, esetleg van hasonló tapasztalata?Nemrég költöztem el otthonról, és jott par nem várt kiadás..
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
válasz dedike #15164 üzenetére
Most elő kaptam a szerződést, amiben találtam egy ilyen pontot:
D: amennyiben az előfizető a dijcsomag szuneteltetesere, valamint a dijcsomag módosítására rendelkezéseket megszegi, ugy 30.000ft dijcsomaghoz kapcsolódó kötbért, amennyiben az egyéb rendelkezéseket megszegi, ugy a készülék kötbér fent megjelölt összeget is köteles megfizetnie szolgáltatónak.Ez az amit keresek? Szóval 30k hogy lemondjam a dijcsomagot?
Valamint.. Ha találok valakit, aki atvallalna a szerződést, attól meg a telefonszamom megmarad, és ugy mar -tehát ha mar atirtuk másra- tudok egy olcsóbb dijcsomagot rendelni?
Valamint, ennek az átírása kb milyen összeg?yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kb fel éve vettem iphone4-t ikon200 csomagban, amit kb 2 hónapja felturboztam netroll csomaggal, igy korlátlan lett a net.
A napokban bekotottek otthonra a netet, igy felesleges az a +1gb, ezért ma a 1430-ra küldött -netroll SMS-el lemondtam (ahogy azt kellene)
De azóta egyáltalán nincs internet a mobilon, márpedig a dijcsomagomban van alapjáraton 1gb.Legyszives segítsetek, nagyon fontos lenne!
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
1430-on hívtam őket, de amikor eljutok a telefonszammal belépéshez, szól hogy nem elérhető. A környezetemben van 1-2 t-mobile mobilnetes, de senkinél semmi probléma.
yo
-
kenny123
addikt
Köszi, ez bejött!
De ugye ez nekem nem kerül semmivel többe, az alap ikon200 havidíjanal?yo
-
kenny123
addikt
Akkor most jövök ismét valami hulyeseggel. Az érdekelne, hogy aranykartyabol hogy lehet feljebb lepni, platinara mondjuk? Noveremet kérdeztem, aztmondta ő (mi) mar 4-5 éve aranykartyaban vagyunk, azóta nem igazán léptettek fel. Milyen kedvezményekkel jár a platina tagság?
Köszi előre is.
yo
-
kenny123
addikt
Ugye van olyan a t-mobile-nál, hogy a díjcsomag hűségét átírni másra. Olyan van, hogy a részletre vásárolt telefont átruházni másra? Szóval például t-mobile iphone4 ikon200, mind2 egy néven van, és csak a telefont átruházni másra? Éppen eladnám/cserélném, aztán a leendő vevő nem igazán bízik bennem, meg most már engem is érdekel a téma.
Máté
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Hali!
Ha egy elofizura vett i4-et szeretnek eladni, akkor mi az a papír amivel garantalhatom az eladónak hogy nem fogjak letiltani, illetve visszafizetem ez esetben a vételárat? Tudom hogy errefelé volt mar linkelve, de nem találom.
Valamint, mivel a személyes találkozó nem valószínű hogy létrejön, hogy tudnam a vevővel ezt a papírt ésszerűen elintézni?(800km)yo
-
kenny123
addikt
válasz Varszegig #15554 üzenetére
Na jó, a 800km költői túlzás. Igazából "csak" ~400..
Nem szoktam csak ugy meggondolni magam, természetesen ugyanúgy fizetnem tovább, mint eddig, mert ez igy korrekt, fizettek érte. Ha korbenezel itt apron, minden drágább telefont igy hirdetnek, miszerint "letiltás elleni garanciával". Hol olvastad ezeket a sztorikat?[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
A lottó számokat sajnos nem tudom megmondani, de maradjunk annyiban hogy amikor megvettem a telefont, tudtam mit vállalok. És ahhoz tartom is magam, pláne ha meg el is adom.
yo
-
kenny123
addikt
Ikon 200ban ugye az eppeni adatforgalmam meg lehet lesni SMS-el. Ugyanígy az sms-t, illetve a hátralevő perceimet? Leszedtem a jailbreaket telefonrol, és így nem igazán tudom nyomon követni.
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Még régebben többször olvastam, hogy csomóan úgy vesztek telefont hogy megrendelitek neten keresztül, és pár nap múlva visszaadjátok. Erről picit bővebben tudnátok írni, hogy mik a határai/korlátai?
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
A t-mobile-nál továbbra is ingyenes a Facebook,(0.facebook), vagy mi rontottunk el valamit?
Barátnőmnek dominós kártyája van, eddig gond nélkül ment, de mostanság nem akar csatlakozni semmilyen áron. Vége a free időszaknak?Ha vége, akkor mit tudunk tenni? Jó lenne egy párszázas, havidíjas, nem túl forgalmazható internet csomag, ez megoldható úgy, hogy dominós? A dominóból, havonta megrendelős netcsomagokat nem igazán preferálná(nk).
Köszi előre is !
yo
-
kenny123
addikt
Köszi a válaszokat, még eldönti!
yo
-
kenny123
addikt
Lenne egy kérdésem.
Nézegetem T-s HTC one x árakat, de valamiben nem vagyok biztos.
Adott fentről a 14. konstrukció, ha jól értelmezem:
Asztalra netes rendelésnél leteszek 45ezret, onnantól egy évig havi 7500ft, ugye? És nincs semmilyen díjcsomag, tehát ha én ezt megveszem, és adott egy másik sim kártya, a telefonmhoz adottat nem használom, akkor is csak havi 7500at számláznak ki?
Bocsi a gyökér kérdésért, csak biztos akarok benn lenni, hogy nincs ebben semmi bukó.Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Nemrég ejtettem 2 telefont, és mindkettőnél a kibúgás közben egyéni hang szólt, konkrétan zeneszámok.
Ezt hogy tudom én is megcsinálni?
yo
-
kenny123
addikt
Jelenleg ikon200-am van, de régebben ki tudtam bővíteni +1gb adatforgalommal, és úgy hogy ha ezt elérem, nem túlforgalmaznak, csak lelassítanak.
Valaki meg tudná mondani mi volt ez, illetve mi a költsége, és az aktiválás menete?Köszönöm!
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Barátnőm nagyon hiányolja a free facebookot, azon gondolkoztam, valami dominónettel kéne megoldani neki, csak nem tudom hogyan. Előfizetés nem lehet, mert nem az ő nevén van a kártya, ezért jöhet csak a dominó. Valaki be tudna avatni, hogy hogyan működik, esetleg tudnátok ajánlani egy jó kis mobilnet díjcsomagot?
köszi
yo
-
kenny123
addikt
válasz runner 125 #19872 üzenetére
Szóval, ezt nem kell minden hónapban megrendelni, magától levonja a szolgáltató? Ez jól hangzik, azthiszem megpróbáljuk, köszönöm szépen!
(#19873) istnag: Remek ötlet ez is, csak sajnos próbáltam már. Nekem egy régebbi telefonon működött gond nélkül, de az adott telefonon olyan szoftververzió fut, amit nem eszik meg a droidwall. Csak ezért meg custom romolni nem szeretnék neki, már ki is jöttem belőle, meg elrontani sem akararom.
Mindenesetre köszönöm szépen az ötleteket!
yo
-
kenny123
addikt
válasz runner 125 #19872 üzenetére
Most ki is próbáltam, jött is a válasz SMS:
A szolgáltatás bekapcsolása nem engedélyezett egy kizáró szolgáltatás miatt. További információért kérjük hívja a 1430-at.Ilyenkor wtf?
Szerk: Sry, az előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
Na, be volt lőve a netstart, azért volt gebasz. Köszi szépen mégegyszer mindenkinek!
yo
-
kenny123
addikt
Ma voltam a helyi T-ben, elöttem egy fazon ipadet adott be szervízbe. Rá is kérdeztem, hogy a t-mobile forgalmaz ipadet? Mondta a szervízes srác, hogy igen, de csak budapesten.
Hol tudnám megnézni, milyen konstrukciókban hozható el? Weboldal nix.yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ikon200 csomagom van mar régóta, eddig netrollal kibővítve. Ma lemondtam a netroll-t, és utána nem volt netem, ujra kellett aktiválni a +alapnet SMS-el. Kerdes: most az ikonos csomag szerint számolja el a netem, nem alapdijon, ugye?
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy mi az a kod, és melyik számra kell elküldeni, ami megmondja mennyi az adatforgalmam?
Koszi
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Szeretnék t-ben i5öt venni dominóban, jelenleg az ára 2/3a megvan, 10-én érkezik a fizu. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami mód rá hogy most elhozzam a t-ből, mondjuk a felét kifizetve, és a másik felét pedig csekken kiküldik/késöbb fizetem be? Akár webshopból is.
Igen, azt a pár napot már nagyon nehezen bírom ki.
yo
-
kenny123
addikt
Ha esetleg lenne itt a topikban egy T-mobile-os dolgozó, megtudna keresni privátban?
yo
-
kenny123
addikt
van itt t-s dolgozo?:]
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
rendeltem webshopbol, a jelenlegi statusza szallitasra var. az uj statusz lesz hogy uton van, es arrol is kapok ertesitot?
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen