Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jelentős fejlődést mutat a Xiaomi Redmi Note 14 Pro széria
- YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz kenny123 #14024 üzenetére
Ez pl Neked jó lehet
Netet is gyorsítják, és + 1GB korlát, 1000Ft/hó. (Ha bevált, szólj, mert én is aktiválom )[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz kenny123 #15163 üzenetére
Szia!
Olcsóbbra nem válthatod, csak drágábbra!
Az előfizetői szerződésedben egyébként pontosan meg van határozva hány forint kötbért kell kifizetned, amennyiben a hűségidők lejárta előtt megszünteted a szerződésed! Szerintem nagyon sokba fog kerülni...Esetleg ha találnál valakit, akire át lehet íratni az előfizetést...
Jó szerencsét!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kenny123 #15167 üzenetére
Milyen telefonod és díjcsomagod van hány évre? Én egyszer rákérdeztem hogy menniyt kéne fizetnem a hűség lejárta előtt felmondanám, aztán számolgatott a csaj hogy valami 400 ezret. Akkor még volt hátra fél év... Szóval gáz.
Hála az égnek nekem lejárt a hűségem, azóta nem is kötöttem, max ha nagyon kihagyhatatlan egy akció./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
addikt
válasz kenny123 #15167 üzenetére
Igen, ezek szerint 30 ezer forintod bánja, ha díjcsomagodra vállalt hűségedet felmondod, de a szintén két évre vállalt előfizetői hűségedet megtartod, magyarul átváltasz bármilyen olcsóbb díjcsomagra.
Nem, ha sikerül átíratni az előfizetésedet, akkor neked minden kapcsolatod megszűnik a T-vel, ami ezt a szerződésedet illeti, tehát a szám is az új félé lesz!
Egy új előfizetést tudsz vásárolni, akár havidíjasat, akár Domino-sat, tetszőleges díjcsomaggal!
Az átírás díja egyszeri 6096 forint.
Szerk.: nincs mit!
Mr.Grincs:
Tudtommal részletfizetés csak kétéves hűség esetén választható!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kenny123 #15173 üzenetére
Hogyhogy el akarod adni? Aki ilyen telefont vesz az általában meg is tartja tovább is mint ameddig az előfizetés szól...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
club1
veterán
-
addikt
válasz kenny123 #15424 üzenetére
díjcsomag hűségét Ha ezalatt az előfizetést érted, akkor igen.
Olyan van, hogy a részletre vásárolt telefont átruházni másra? Szóval például t-mobile iphone4 ikon200, mind2 egy néven van, és csak a telefont átruházni másra?
Ennek így mi értelme van? Attól még a telefont úgyis letiltják, ha akár a havidíjat, ( akár az esetleges telefonrészletet) nem fizeted! Szerintem egy adás-vétel a két fél kölcsönös bizalmán alapul. Ha ez hiányzik, az üzletet nem szabad megkötni!
St3ven:
Igen, csak T-Mobile SIM-mel használható!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Varszegig
veterán
válasz kenny123 #15549 üzenetére
tényleg nem bántásként: találsz olyan balekot, aki ebbe belemegy??? a papír mindent elbír, de ha tiltásra kerül az imei, akkor kb. annyit ér, mint amit a wc-n használunk, csak ez egyrétegű. Tisztességesebb lenne átíratni a nevére.
Az már csak a bónusz kérdés, hogy ki az aki még ezt távolból is intézi. Nem tételezem fel, hog yát akarod verni a vevőt, de ha én érdeklődnék, és ilyen feltételek lennének, hagynám a francba... -
djculture
félisten
válasz kenny123 #15552 üzenetére
Azután nemfizeted a részleteket havidijadat és letiltják a készüléket. Az illető meg megszívta mert nagyon jól tudja többe kerül a bírósági költség mint a telefon ára. Plusz az ilyen adásvételiken egy jogász húszezer hibát talál ami miatt el lehet húzni az ügyet évekig. Egy normális országba lehet működne itthon az is hülye aki ilyenbe belemegy.
Maximum úgy érdemes eladni ha az egész előfizetést átíratja az ember a vevőre, de az meg nemtudom járható út e egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz kenny123 #15552 üzenetére
és mi lesz, ha meggondolod magad? (Pláne 800 km távolságban, ami ha jól számolom, már épp egy másik országot jelent.) Mert akkor marad a bírósági út a károsultnak, amiben majd 5 év múlva kimondják, hogy fizetned kell, fellebbezel, újabb 2 év, majd azt mondod, nincs pénzed. És itt véget is ér a történet. A telefon meg 5 év múlva hol lesz már?
(Mondom nem feltételezem rólad, csak bizony épp az elmúlt hónapban szerintem 5nél több ilyen esetet olvastam...) -
legenda
válasz kenny123 #15555 üzenetére
a vevői oldalról nincs 100%-os védelem letiltás ellen!
"pereskedni" persze lehet bizonyos szerződések alapján, de az ugye idő, energia, kellemetlenség...stb!
sajnos nagyon sok ilyen eset van, itt a fórumon is többek írtak róla, sufnis gsm üzletben vett iphone lett letiltva...stb!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz kenny123 #18129 üzenetére
Természetesen részletre történő vásárlás esetén is érvényes a dolog. Kb 4-5 hét, amíg visszakapod a befizetett pénzt.
Tönkremenetel: ha 3 munkanapon belül megy tönkre, az csere, utána szerviz. Véleményem szerint kell lennie valami megoldásnak a 4-8 nap közötti meghibásodásra is.Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
válasz kenny123 #18171 üzenetére
Vagy kapcsoljátok be a Gonet M-et.... 2x30 napig csak 90 Ft-ba kerül, utána majd eldöntitek mi lesz...
1, levesztek mindenféle netet
2, rajtahagyjátok, de utána 1000 HUF díja lesz - viszont cserébe van egy 100 MB-s nem túlforgalmazható internetetek (egy opera minivel pl. még relatíve használható lassítás után is)
3, leveszitek gonet S-re, ennek 600 HUF az ára, 30 MB adatforgalom. -
lafaty80
őstag
válasz kenny123 #18303 üzenetére
Ha T-s vagy és már van valamilyen előfizud, hogy akkor azzal tudod folytatni. De akkor is lesz díjcsomag csak érthetően a jelenlegi. Ha nem vagy T-s akkor viszont mindenképp kell valamit még választanod a téli mellé. Ha csak nem dominó vagy listáról veszed meg.
De figyelni kell, hogy mert amikor én rendeltem a T-s srác aki segíteni akart nem látott pl minden kedvezményt a gépen. Sőt ő olyan konstrukciót látott az első sorban mint amit te is láttál csak 20e-el drágábban. Nekem kellett szólni hogy görgessünk le az xy-rá mert ott minden ugyanaz csak "kicsit" ezért olcsóbb.jól meggondoltad a telefont? Én nem venném meg a helyedben. De ez másik topic
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
addikt
válasz kenny123 #18303 üzenetére
A készülékvásárlás során az előfizetésre 2 év hűséget kell vállalnod.
Ez lehet már meglévő, illetve új előfizetésre szóló hűség. Már meglévő előfizetéshez akkor vállalhatsz újabb hűséget, ha a vásárlástól számítva legalább 18 hónap eltelt és a szám legalább arany kiemeltségi szintű (előrehozott készülékváltás), illetve ha már letelt az előző hűséged. Díjcsomagot te magad tudsz választani a rendelés során a felsorolásból.Jó szerencsét!
-
runner 125
nagyúr
válasz kenny123 #19871 üzenetére
Rá kell rakni egy Go!Net-et.
Az akció miatt, első két hónapban 90FT-ért megkapja az S és M csomagot.
Lényeg, h minden hónapban legyen a net díjának megfelelő minimum keret a Domino SIM kártyáján, amit le tud vonni a szolgáltató.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz kenny123 #19882 üzenetére
Ha, ütközés van, akkor nyilván nem engdi addig aktiválni.
Ügyfélszolgálaton ez egyszerre látszott volna.
A lényeg, h ok.AMD power
Részben most is, de kilóg a lóláb, meglátjuk.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dicker
őstag
válasz kenny123 #23031 üzenetére
Ha szerencséd van szenteste leakciózzák
Egyébként pedig nem lehet ezt megoldani így. Hitelt tudsz felvenni esetleg. Vagy hallottam valami olyan lehetőségről is, hogy havi limittel nyit az ember egy számlát egy banknál, és ahhoz tud nyúlni vész esetén, amit, ha kivesz, akkor abban a hónapban még kamatmentesen vissza lehet csengetni. -
szaszii
tag
válasz kenny123 #23245 üzenetére
Nekem eddig akárhányszor rendeltem webshopból (szám szerint 2x), mindig akkor küldték a második email-t, hogy átadták a futárnak, szállítás alatt van, mikor már a kezemben volt a telefon. Plusz egyszer sem hívtak fel telefonon adategyeztetés végett..
De szerencsére mindkét esetben hiánytalan, ép árut kaptam kézhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó: Yankee Studio Microphone Set Streamereknek Legyen Profi a Hangzásod!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- ASUS PRIME B760M-A WIFI GARANCIÁVAL !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen