- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz #45553408 #53947 üzenetére
Igen, láttam, ennek függvényében mondtam. Egyébként a hirdetett sebességek léteznek, és ellehet érni, nem pedig csak papíron léteznek. Amúgy egyetértek a kollégával, szvsz mindegy, hogy 100, vagy 40, a válaszidő a lényeg, ami kb. olyan szinten van, mint egy DSL kapcsolatnál, ami elég jónak mondható. De ha nem tetszik, válts lejjebb, tudtommal lejjebb lehet
(#53950) kissbg: Akkor már csak az a kérdés, hogy elérhető-e ott mindegyik, de ezt úgy se fogjuk megtudni, mert területenként változik.
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz #45553408 #53947 üzenetére
Csak kíváncsiságképp mértem neked egyet:
[link]
Samsung S5, BP 11. kerület, szobában
Szerintem nem rossz.
Lehet ha arrébb mennél 15 métert már más lenne a helyzet. Mindenhol sajnos nem teljesülhetnek tökéletesen feltételek, illetve az elérhető frekvenciák is területenként eltérőek lehetnek, ettől a szolgáltatás még elég jó és ez csak fejlődni fog.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #45553408 #53937 üzenetére
nálad/ott ennyit tud, máshol meg bőven 100 Mbps felett, ez van...
engem például bosszantott, amikor még 5s-em volt, hogy az csak 100 Mbps lte sebességet tud, közben meg mellettem lte sebességben jobb (150 Mbps) telefonnal bőven 100 Mbps felett mértek, mert ott annyit is tudott az lte háló, de már nincs ilyen gondom, mivel az f-es note 4-em 300 Mbps lte képes.
mérek majd megfelelő helyeken és beteszem a képeket, sok helyen lesz 120 MBps környékén, de például ahol lakom, ott is csak bő 40 Mbps szokott lenni, pedig budapest, csak nem a belváros, de nem szomorkodom, mobilra az is bőven sok, és ami a fontosabb, jobb a válaszidő, mint a 3g módozatokon.
nem állítják, hogy mindenhol 150 Mbps a sebesség, mivel sok tényező függvénye, nem mindenhol tudja a 150-et a háló sem, azért is írtam korábban, hogy a 800 MHz csak a fele környékén ad, így ahol csak az van, ott eleve "korlátos" a sebesség, és arra jönnek még rá az egyéb akadályozó tényezők.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz #45553408 #53955 üzenetére
a céleszköznél sem mindegy, hogy milyen specifikációkkal bír, ott is lehet olyan, mint a telefonoknál is, hogy nem minden szükséges frekvenciát kezel, vagy fizikailag korlátos a hardver sebessége, de persze a háló sem mindenhol adja a maximumot vagy ahhoz közeli sebességet, ezért nem bosszankodom én sem, hogy itthon csak 40 - 50 Mbps között tud, főként azért, mert itt használom legkevésbé a mobilinternetet, hiszen adott kábeles, wifi útján a telefonra is.
mozogj olyan helyen (is) - hiszen ez mobilinternet -, ahol sokkal gyorsabb, hogy kihasználd, amit kifizettél!
a 3g sem mindenhol adja a maximumot, sok helyen csak a töredékét, ráadásul abban kevesebb tartalék is van, mint az lte hálóban, így ha van például egy nagyobb rendezvény, ahol sok a látogató és rengetegen mobilinterneteznek, akkor az még inkább belassul.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
troland26
őstag
Uraim
Elhoztam ma a Z1C-t a Pólusban lévő T pontból . Külső akkumulátorról szót sem ejtett . Azt mondta , hogy a szerződést garipapírt le tudom tölteni az online felületről . Megtaláltam természetesen , viszont az lenne a kérdésem , hogy ez a garanciapapír mitől lesz hivatalos ? Nem kell lepecsételtetni vagy hasonló ? Az ajándékba kapott fülesnek hogyan tudom érvényesíteni a garanciáját ? ( mondjuk arról nem találtam nyomtatványt )
-
legenda
válasz troland26 #53957 üzenetére
szia,
lebélyegzés és aláírás nélkül is érvényes.
a külső akkumulátort futárral küldik utólag - ha megfelel az azzal kapcsolatos előírásoknak a vásárlási konstrukciód -, legfeljebb megerősítést kell telefonon kérni, illetve rákérdezni, ha nem akar időben megérkezni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kerxy
senior tag
ERRE esetleg valaki?
-
laabom
tag
Végre meg vagyok elégedve némileg most a T-mob-al. Szerdán este 6 után rendeltem készüléket pénteken fél 10 kor meg is kaptam sőt még az ajándék akksit is (tudtommal sokan nem kapták meg). Igaz a karácsonyi akciójuk nagy kaka volt de mindegy majd talán 2 év múlva jobb lesz
-
HXY
addikt
Tavaly volt a dotcommerce day, meg az egyéb kuponos akciók ahol ingyen lehetett rendelni a 10.000Ft-nál olcsóbb termékeket, vagy ha 10.000Ft feletti volt a termék akkor annyival olcsóbb volt.
Az idén semmi ilyesmi nem volt, vagy csak nem írta ide senki? -
madle
őstag
válasz polonic #53965 üzenetére
Én most öcsémnek megkötöttem a Like S-t az egyetemi diákomra. Csak közben kilépett dolgozni külföldre. Azon gondolkodtam mégsem mondom le, mert először flottába akartam lépni, utna néztem a NEXT S-t, de az csak ATK-val jó, 5500-ért. Viszont ez a Like S 2800Ft, és van benne azthiszem 3 Telekomos szám, 300 perc erejéig, ami szerintem teljesen jó. Illetve az egész lebeszélhető. Végülis az a 19Ft-os hálón belüli percdíj sem rossz. Meg ha jól tudom jár mellé LTE is. Nektek ez a csomag bevált? Már aki használta?
Áhá, most látom, csak Telekom hálón belül beszélhető le. Akor lehet a Next jobb lenne, csak az már jóval több.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz dedike #53968 üzenetére
Szerintem olyan 300-400 percet beszélek havonta, ennek majdnem fele a párom aki Telekomos szintén, a többi pedig vegyes beszélgetés, vannak Telekomos és nem Telekomos ismerősök is, de szerintem a nagyja az ott van. Viszont az a 160 perc hálón kívül szintén elcsordogál. Azért is gondoltam erre, meg persze az 500MB 4G, az elég fontos, mivel Telenoros voltam eddig, de használhatatlan az internet városon kívül bárhol.
-
cris78
őstag
Ha most rendelek telefont kB mikor kapom meg?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
djculture
félisten
válasz cris78 #53973 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos mert csillió dolgot rendeltem én is és már tegnap baj volt mert reggelre mondta az ürge erre este 9 óra után munka időn túl csöngetett be nagy elnézések közepette hogy most ért ide vele.
Mondta hogy olyan szintű most a csomagfeladás hogy ő még ilyet nem látott.. Jó mondjuk az én ccuccomat(bakancs) is 10 percig kerestük mert a legalján volt a furgon raktarében. Még mondta hogy 32 helyre kellene kiemennie ma mert annyi maradt meg[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Emailben azt írja, január 5-ig átvehető.
-
cris78
őstag
Hehh! Nincs kávé! Ezért kérek egy kupont
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Láttam, hogy lehet kapni a Telekom oldalán használt készülékeket is. Ezek milyen állapotú készülékek általában? Doboz, tartozékok, garancia terén hogy állnak?
Mert a Lumia 625 igen korrekt áron van, annyiért vennék egyet a Domino SIM-emhez.Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
vacs
veterán
válasz vwpolopg #53545 üzenetére
Kár, hogy csak most olvastam az olcsó bluetooth hangszórót.
Kuponnal és pontbeváltással (mivel telefont úgy se veszek t-nél) 2509-ért megkaptam volna, de házhoz szállítás nincs és csak Debrecenben vehető át, ami gáz, mert én nyugat mo-n lakom.
Mindenképpen venni akarok valamilyen bluetooth hangszórót, januárban lehet ez még raktáron máshol (esetleg házhoz szállítással) szerintetek??Ha kipróbálás után nem tetszik, akkor itt is visszavihetem (emagtól rendeltem, visszaküldtem, visszakaptam a pénzem)?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
legenda
válasz gooool #53986 üzenetére
szia,
változó az állapot és a tartozékok megléte is, visszaolvasva találsz olyat, aki kifogástalan állapotú készüléket kapott, amiknek a tartozékai bontatlanok voltak, de olyat is, akinél a készüléken is látszik a használat nyoma - bár leharcolva nincs azért -, illetve nem is minden tartozéka van meg.
jótállás nincs a használt termékekre, csak szavatosság adott.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
St3ven
addikt
válasz gooool #53990 üzenetére
Igen. Legfeljebb visszaküldöd, ha nem tetszik.
A mi 625-ünk bontott dobozban volt, a készülékben telefonszámok, sms-ek, de egyébként kifogástalan állapotban volt, karcmentes kijelzővel. Az sms-ek és a hívásnapló alapján talán egy napig használhatta valaki.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dokee78
félisten
Mindhárom szolgáltató topikjába bekérdezem,nem
hozzászólás gyűjtés a célom!
Van egy előfizetésem a Telekomnál.
Hamarosan szeretnék két simes okostelefont.
Oly módon,hogy az egyik slotba az előfizetésem,a
másikba egy mobilnet sim kártya menne.
Max 1000 ft-ig van csak mobilnet előfizetés?
Ha igen mekkora adatforgalom van lassítás
nélkül?
Jelenleg Telekom Eco XS + 500 MB GONET van. -
rukh
senior tag
Hi!
Segítséget kérek: jelenleg egy Telekomos Huawei E3372 LTE USB modemmel mobilnetezek. Szeretnék venni egy wifi routert (NAS, médialejátszó, internetelérés több eszközzel wifin keresztül, eszközök megosztása a hálózaton ...), azonban a fórumokon sok a panasz, hogy a routerek vagy együttműködnek egy adott USB modemmel, vagy nem ....
Tudnátok olyan routert ajánlani, ami gond nélkül együttműködik ezzel az USB modemmel? Van valakinek ezzel kapcsolatban (jó) tapasztalata, javaslata?
Előre is köszönöm,
RukhÜdv mindenkinek, Rukh
-
cris78
őstag
Nem tudták kiadni a telefont. Aszongya, ha ervenyteleniti és megveszem náluk. Az mennyi? Ja én féláron rendeltem. Kis telefonálás, az üzletvezető belement a fél árba. De így is megkapom az aksit? Azt nem. Közben ervenytelenitette a megrendelesem. Azért a 1430-ra ment egy reklamáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest